HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj Hello Kitty

Machiaj Hello Kitty

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Machiaj-Hello-Kitty.jpg

Machiajul inspirat de Hello Kitty ofera feminitate si se poate purta cu usurinta in orice moment al zilei. Astfel, stilul vestimentar pe care trebuie sa il adopti iti permite sa jonglezi cu tinutele in functie de momentul zilei; accesorii jucause si piese vestimentare casual sau tinute care sa-ti evidentieze liniile corpului care se poate purta seara.

Machiaj Hello Kitty

Machialuj Hello Kitty necesita urmatoarele produse:

 • Baza pentru machiaj
 • Fond de ten
 • Pudra
 • Corector
 • Creion alb si negru
 • Tus negru
 • Pensule
 • Mascara
 • Blush
 • Ruj
 • Farduri mate: crem, roz si albastru inchis sau negru

Iata cativa pasi ajutatori pentru machiajul Hello Kitty:

Pasul 1 – LUMINOZITATEA Hello Kitty
Demachiere – curatarea tenului – hidratare cu o crema nu foarte pretentioasa – baza pentru machiaj – aplicarea corectorului – fond de ten – pudra.

Machiaj inspirat de Hello Kitty

Machiajul ochilor: pentru pleoapa superioara, utilizeaza un creion de nuanta deschisa precum roz, alb sau crem deschis pentru ca fardurile sa nu se stranga intr-o dunga urata pe pleoapa. Este necesar ca produsul sa fie intins pe toata suprafata pleoapei pana la sprancene cu ajutorul unei pensule, dupa care se aplica fardul crem deschis peste creion, cu care se insista in coltul interior al ochiului.

Pasul 2 – EXPRESIVITATEA Hello Kitty
Sub genele inferioare se intinde fardul roz, mai exact in coltul exterior al ochiului. Tot in aceasta zona se aplica, folosind o alta pensula, fardul albastru inchis pana se amesteca nuantele. Astfel se obtin trei culori; roz, mov si albastru inchis.

Acest machiaj se caracterizeaza prin culoarea roz si prin conturul precis al ochilor, astfel incat dupa aplicarea dermatografului deasupra genelor se intinde produsul sub zona genelor cu o pensula subtire.

Hello Kitty makeup

Apoi, se traseaza cu tusul negru o linie subtire (sau nu, depinde de formatul fiecarui ochi) incepand din interior spre exterior.
In ceea ce priveste mascara, se prefera ca abia dupa ce se intorc genele cu un cleste sa se aplice atat pe genele superioare, cat si pe cele inferioare. Pentru o privire seducatoare, se aplica doua straturi.

Pasul 3 – BUZELE SI POMETII Hello Kitty
In general, tot machiajul fetei se pune in evidenta cu ajutorul unui blush corespunzator. In cazul persoanelor cu fata rotunda, blush-ul se aplica sub pometi, pentru a nu-i evidentia si mai tare, deci nicidecum peste. Doar in cazul unei fete ovale se aplica pe pometi. Pentru o fata lunguiata, blush-ul se aplica pe orizontala, insa in toate cazurile nuantele trebuie sa fie mov, piersica sau maro deschis…

Acest tip de machiaj cere ca buzele sa fie de o culoare deschisa, de ex: corai, bej sau crem.

Hello Kitty machiaj

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed