HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj Kim Kardashian usor de realizat

Machiaj Kim Kardashian usor de realizat

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Machiaj-Kim-Kardashian.jpg

Machiajul Kim Kardashian nu mai este un secret pentru admiratoarele vedetei, deoarece insasi aceasta ofera fanelor „secretele’’ machiajului sau. Kim apare mereu cu un machiaj impecabil, iar acum puteti obtine acest machiaj cu usurinta.

Machiajul facut de  Kim Kardashian se defineste prin accentuarea ochilor, ceea ce in materie de makeup se numeste ,,smokey eyes’’. Secretul acestui tip de machiaj consta in alegerea culorilor; pentru ochi se folosesc nuante inchise, pentru obraz nuante de roz deschis, iar pentru buze, rujuri neutre.

Elementele necesare machiajului Kim Kardashian:

  • Baza pentru machiaj
  • Fond de ten
  • Farduri de pleoape: crem, maro inchis, maro deschis sau albastru si mov
  • Contur crema pentru ochi (negru) sau dermatograf (negru)
  • Gene false (la nevoie)
  • Mascara (rimel)
  • Blush roz deschis
  • Creion pentru buze; trebuie sa fie cu o nuanta mai inchisa decat culoarea rujului
  • Ruj, luciu de buze
  • Pensule machiaj

In general, se pot folosi orice produse de makeup, cu conditia ca pasii sa se urmeze cu exactitate, iar culorile sa fie aceleasi.

Machiajul Kim Kardashian incepe la fel ca orice tip de machiaj. Mai intai se curata fata, apoi se aplica o crema hidratanta, baza pentru machiaj si, nu in ultimul rand, fondul de ten urmat de pudra potrivita culorii fondului de ten. Pentru un efect uniform, precum efectul de luminozitate pe care il afiseaza diva, este indicat sa se foloseasca o pensula pentru aplicarea fondului de ten (se aplica cu miscari circulare).

Kim Kardashian makeup

Machiajul marca Kim Kardashian este dezvaluit si de makeup artistul vedetei pe diferite platforme online, unde sfatuieste urmatorul lucru: pensulele pentru machiaj sa fie spalate cu sampon si balsam de par imediat dupa achizitionare. Tinand cont de acest truc, pensulele vor rezista mai mult.

Important este si anticearcanul, care se alege cu o nuanta mai deschisa decat culoarea tenului si se aplica cu degetele. Apoi, se contureaza pometii cu un roz deschis, iar pentru un machiaj de lunga durata, se aplica si o pudra translucida.

Primul pas in fardarea pleoapelor este aplicarea unui strat de pudra sub ochi, pentru ca la final sa usureze indepartarea surplusului de fard inchis la culoare. Se continua cu un fard deschis, de preferat crem, care nu se aplica si pe arcada.

In ceea ce priveste nuantele machiajului Kim Kardashian, nu este absolut necesar sa se foloseasca negru sau maro in exces. Alte culori potrivite sunt, de exemplu, albastru sau mov. Dupa alegerea culorilor potrivite, incepe machiajul din exterior spre interior cu nuanta mai inchisa, dupa care se aplica dermatograful la baza genelor inferioare si pe pleoape.

Machiajul se continua cu un fard bej/crem aplicat la colturile inferioare, dupa care se contureaza ochii cu un fard negru. Sprancenele se pot nuanta cu o culoare cat mai apropiata de culoarea lor naturala…

Secretul genelor de efect consta in aplicarea genelor false sau in dubla aplicare de mascara, iar pentru buze se foloseste un ruj nude si se aplica un gloss peste el.

Tutorial video realizarea machiajului Kim Kardashian:

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed