HomeFRUMUSETEMachiaj Machiaj permanent pentru sprancene

Machiaj permanent pentru sprancene

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/09/Machiaj-permanent-pentru-sprancene.jpg

Nimic nu emana mai multa feminitate si incredere decat niste sprancene bine arcuite – deci femeile au trecut prin diferite dificultati pentru a-si crea un aspect perfect. Acest machiaj permanent pentru sprancene a devenit o tendinta pe care o aleg multe femei, pentru a economisi timp. Procedura este in general considerata sigura, similara tatuajelor, implicand un ac care plaseaza granule pigmentate sub stratul superior al pielii.

Machiaj permanent pentru sprancene

Instructiuni inainte si dupa machiajul permanent pentru sprancene

Inainde de programare pentru aceasta procedura, trebuie sa iei in considerare perioada de ingrijire necesara tatuajelor cosmetice pentru o vindecare corespunzatoare. Nu-ti face planuri mari pentru urmatoarele doua zile, mai ales pentru niste lucruri care necesita efort. Ar putea aparea o umflatura, deci sprancenele tale s-ar putea sa nu fie in forma maxima. Cauta lucruri care sa te tina ocupata pe langa casa.

Tehnicianul tau ar putea renunta la sedare in aceasta procedura, incat spranceana va amorti imediat si, in functie de model, nu va dura nici prea mult. Imediat dupa aceea, din cauza intensitatii procedurii, in aspectul noului tau machiaj permanent pentru sprancene vor aparea inegalitati si o ingrosare neobisnuita.

Culoarea ar putea sa nu arate ca cea pe care ai ales-o acum cateva zile. Nu e nevoie sa te ingrijorezi, ci sa le dai sprancenelor timpul necesar pentru a capata forma si culoarea dorita. Dupa ce pielea s-a vindecat, poti aplica putina pudra pentru a o acoperi, daca vrei sa iesi undeva.

Machiaj permanent pentru sprancene

Costul unui machiaj permanent pentru sprancene

Costul unui machiaj permanent pentru sprancene variaza, dar ar putea pleca de la 370 euro pana la 735 euro. Un tehician foarte priceput iti poate cere 140-230 euro pe ora. Multe dintre aceste proceduri pot fi facute de paramedici, dar se recomanda sa fie realizate de specialisti.

Costul nu ar trebui sa fie cel mai important factor, cand vorbim de potentialul unui tehnician profesionist. Ceea ce conteaza este antrenamentul si abilitatile lui in crearea unui machiaj permanent pentru sprancene, cat si al recomandarilor: munca specialistului vorbeste de la sine.

Machiaj semi-permanent pentru sprancene

In timp, culorile machiajului tau permanent pot disparea, rezultand un look dezechilibrat. Specialistii spun ca asta se va intampla daca tehnicianul ales de tine foloseste o vopsea neagra indiana, care nu este recomandata in micro-pigmentare…

Astfel, poti alege alternative mai ieftine si mai putin problematice: machiajul semi-permanent, care ar putea rezista intre 9 si 18 luni si este facut natural, bazat pe minerale si pigmenti non-toxici, ceea ce inseamna ca tratamentele sunt hipoalergenice. Oricum, trebuie sa refaci machiajul dupa ce culoarea a palit.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed