Home FRUMUSETEMachiaj Machiajul ochilor caprui

Machiajul ochilor caprui

autor Elena Yvette
2616 vizualizari

Daca ai probleme cu machiajul si vrei ceva care sa atraga atentia sau pur si simplu sa experimentezi, pasii urmatori te vor invata exact cum sa faci un machiaj frumos pentru ochii caprui. Asa vei invata cum sa fii capabila sa creezi un machiaj pentru ochii caprui. Exista multe nuante pentru a accentua frumusetea acestora.

Machiajul ochilor caprui

Pasul 1: Aplica o baza pentru machiaj pe toata suprafata pleoapei. Acest pas nu este neaparat necesar, dar chiar te ajuta sa pastrezi machiajul mai mult timp.

Pasul 2: Aplica o culoare de baza. Cateva dintre culorile favorite care se potrivesc ochilor caprui sunt roz, purpuriu, verde profund, maro deschis, albastru profund. Alege una dintre aceste culori si aplic-o pe toata pleoapa cu o perie medie pufoasa. Asigura-te ca te opresti la linia de sus a pleoapei.

Pasul 3: Construieste linia de sus a pleoapei. Acest lucru te ajuta sa adaugi dimensiune si drama, dar nu prea multa. Nu conteaza ce culoare de baza ai folosit, pentru ca oricare se potriveste ochilor caprui. Alege o pensula speciala pentru aceasta etapa, folosind o culoare maro si aplicand-o printr-o miscare asemanatoare stergatoarelor de parbriz. Incepe de la capatul extern al liniei de sus si mergi catre interior si inapoi.

Pasul 4: Foloseste o pensula care sa permita amestecarea culorilor. Aceasta te ajuta sa incorporezi bine cele doua culori aplicate, suficient cat sa arate natural si nu ciudat.

Machiajul ochilor caprui

Pasul 5: Culoarea luminoasa. Aceasta este cea mai importanta etapa. O culoare luminoasa te ajuta sa imbini cat mai bine culorile si sa ai un look ingrijit. Poate ca vei avea nevoie de o pensula mica, cu buretel, cu care sa aplici un roz luminos, un alb stralucitor sau o culoare putin mai luminoasa decat pielea ta. Ar trebui sa acoperi cu aceasta toata suprafata de la spranceana pana la linia pleoapei si, daca vrei, pana la coltul ochiului.

Pasul 6: Creionul de ochi este optional, dar daca vrei sa il folosesti, se recomanda pentru a-ti scoate ochii in evidenta. Poti folosi negrul la capatul din dreapta de sub linia pleoapei de sus. Poti aplica neagrul pe baza de jos a ochiului, daca vrei. Dar poti folosi pentru pleoapa de jos o culoare bej-purpurie. Astfel vei da un aspect stralucitor ochiului. Incepe de la coltul interior catre cel exterior.

Pasul 7: In timpul aplicarii rimelului, asigura-te ca privesti in jos si incepe sa aplici de la radacini catre varfuri, miscand de la stanga la dreapta sau invers. Astfel vei da volum si lungime genelor. Aplicarea unui rimel pe genele inferioare este optionala.

Click aici pentru a vedea si alte tutoriale de machiaj...

Machiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor capruiMachiajul ochilor caprui

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies