HomeFRUMUSETEMachiaj Ochi luminosi in patru pasi

Ochi luminosi in patru pasi

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 988 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Ochi-luminosi-in-4-pasi.jpg

Un fard de ochi in culori pale de maro arata bine, dar daca vrei cu adevarat sa iesi in evidenta cu ochii tai, incearca niste culori vibrante, intense. 

Ochi luminosi in patru pasi

Indrazneste putin si lumineaza-ti ochii cu un albastru cobalt, un visiniu intens, un verde smarald sau roz auriu. Ideea e sa alegi o culoare care sa se potriveasca cu nuanta pielii tale.

Pasul 1: alege fardul
Cand alegi o culoare, trebuie sa tii cont de faptul ca anumite nuante se pot potrivi unor persoane, dar pot sa nu fie indicate pentru altele. De exemplu, o femeie cu pielea maslinie va arata rau cu o nuanta precum verdele, iar o femeie cu pielea alba si palida arata rau purtand un roz luminos. In schimb, o nuanta precum albastru cobalt se potriveste oricui. In general, culorile de acest gen sunt universale. Verdele smarald mareste ochii caprui, iar un roz auriu se potriveste celor cu ochii albastri.

Pasul 2: foloseste o perie unghiulara
Inmoaie peria in culoarea aleasa si aplic-o pe pleoapa superioara. Aplica de cateva ori pentru a obtine culoarea pe care o doresti.

Pasul 3: uniformizeaza bine
Folosind peria, uniformizeaza fardul pe toata pleoapa. Ar fi bine sa folosesti o nuanta mai inchisa pe linia genelor si una mai deschisa spre varf…

Pasul 4: rimelul
Pentru un look superb, aplica si rimel.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed