HomeFRUMUSETEMachiaj Pleoape uleioase: sfaturi si trucuri de machiaj

Pleoape uleioase: sfaturi si trucuri de machiaj

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Pleoape-uleioase-sfaturi-si-trucuri-de-machiaj.jpg

Unele femei au niste pleoape uleioase doar in lunile de vara, altele au de-a face cu ele tot timpul. Afla cum sa previi caderea machiajului de pe pleoapele uleioase.

Fardul se increteste mai repede pe pleoapele uleioase, iar machiajul tau poate fi distrus dupa doar cateva ore. Incearca cele mai bune sfaturi si trucuri despre machiaj pentru pleoape uleioase, care dureaza si iti pastreaza o imagine minunata.

Daca pleoapele tale devin sclipitoare in trei-patru ore dupa ce ti-ai spalat fata si ai indepartat machiajul, atunci este clar ca ai pleoape grase, iar uleiurile naturale din pielea ta pot crea cateva obstacole pe care trebuie sa le depasesti pentru a crea un look potrivit.

Pregateste pleoapele pentru machiaj

Cei mai importanti pasi sunt curatarea si hidratarea, dar poti folosi si crema sau gel matifiante, pentru a pastra uleiurile naturale. Poti folosi o baza, dar nu una obisnuita, ci una speciala pentru machiaj, incat sa uiti de pleoapele uleioase.

Pleoape uleioase: sfaturi si trucuri de machiaj

Foloseste o pudra pentru fond, incat sa pastrezi durata de viata a machiajului si aplica pudra de final. Pudrele cu minerale sunt excelente pentru a absorbi uleiurile si pentru a nu le lasa sa iti strice machiajul, asa ca ai un motiv un plus sa alegi machiajul cu minerale, daca ai pleoape uleioase. Aplica pudra cu o pensula de anticearcan pe pleoape pentru cele mai bune rezultate.

Sfaturi

Fardurile lichide sau cremoase ar trebui evitate, chiar daca promit controlul uleiului, incat se vor imprastia usor odata ce le-ai amestecat cu uleiurile naturale din piele. Alege pudra pentru cel mai bun look, fie ca alegi un machiaj lejer sau bine conturat.

Daca vrei un efect natural, urmeaza unul dintre sfaturile noastre de machiaj natural: alege fardurile aplicate lejer, care te pot ajuta sa obtii efecte delicate pe pleoape.

Pudra bine imprimata in piele poate fi mai putin dezordonata, deci o optiune mai buna pentru machiajul ochilor, dar ar trebui sa incerci o pensula pentru aplicare.

Poti incerca sa plasezi dermatograful cu o pensula pentru fard. Aplica fardul peste dermatograf, pentru a-l face sa dureze mai mult.

Solutii

Daca pudra de fond nu este produsul perfect pentru tine, foloseste o baza de fard cu o pudra de final care previne orice problema dupa aplicarea fardului si te ajuta sa uiti de pleoapele uleioase.

Cand ai niste pleoape excesiv de uleioase, este posibil sa ai nevoie de aplicarea fardului pe intreaga pleoapa sau de a incerca o tactica diferita pentru machiajul pleoapelor, care va face minuni:

Foloseste o pensula unghiulara si aplica fardul pudra doar pe o treime din pleoapa de jos. Lumineaza folosind o culoare luminoasa in coltul interior si sub curba sprancenei. Termina imaginea cu un creion rezistent la apa sau un dermatograf cremos…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed