Home FRUMUSETEMachiaj Scapă de cearcăne cu ajutorul acidului hialuronic

Scapă de cearcăne cu ajutorul acidului hialuronic

autor Elena Yvette
913 views

Acidul hialuronic reprezinta cea mai simpla si rapida metoda de a scapa de cearcane, iar interventia dureaza putin si efectul este imediat. Conform specialistilor, interventia este nedureroasa, dureaza circa 20 de minute, iar daca apar vantai sau edeme locale, acestea dispar in 48 de ore. Pretul unei asemenea interventii este in jur de 250 de euro, iar efectul tine pana la circa doi ani.

Scapă de cearcăne cu ajutorul acidului hialuronic

Unii dintre factorii care favorizeaza aparitia cearcanelor sunt mostenirea genetica, varsta sau curele de slabire foarte dese. Daca nu le-ai mostenit de la mama sau de la tata, ele pot aparea in timp, de la slabitul excesiv, de la stilul de viata sau mai rau, de la boli care le accentueaza.

Cu trecerea timpului, din cauza subtierii grasimii si a lasarii pometilor, apar cearcane la toate persoanele.

O alta solutie de durata este umplerea cearcanelor cu grasime proprie, procedura care necesita ca medicul sa recolteze grasime de pe abdomen, fese sau coapse si sa o injecteze dupa in zona cu pricina…

In plus, nu trebuie uitate tratamentele naturiste, iar cele mai bune dintre ele sunt feliile de cartof sau cele de castravete, ori pliculetele cu ceai negru, aplicate pe ochi.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed