Scăpați de micile defecte ale pielii

Share

Scăpați de micile defecte ale pielii cu ajutorul unor trucuri de înfrumusețare! În cele ce urmează, vă prezentăm secrete și tehnici aflate la îndemâna oricui, prin care puteți să vă recăpătați aspectul mult dorit fără durere și fără a cheltui foarte mult.

Scăpați de micile defecte ale pielii

Scăpați de micile defecte ale pielii cu ușurință, atunci când cunoașteți cauza. În funcție de ce anume a provocat apariția acelor defecte la nivelul pielii care pot fi reparate, veți putea aplica tehnici naturiste, dovedite de către specialiști ca fiind eficiente. Iată care sunt acestea:

Acizii graşi esenţiali pentru o piele suplă

Scăpați de micile defecte ale pielii, mizând pe efectele benefice ale alimentelor bogate în acizi grași sănătoși! Chiar dacă tratează bolile de piele, dermatologul este tot mai des solicitat în probleme ce ţin mai degrabă de cosmetică.

O părere avizată este mai mult decât necesară când ne aflăm spre sfârșitul vârstei a doua și la vârsta a treia, căci se ştie că, în aceste perioade ale vieţii, pielea are o tendinţă accentuată de uscare, iar medicul este în măsură să recomande produsul potrivit în funcție de problemele pe care le constată. Respectarea unei cure cu suplimente alimentare pe bază de acizi graşi Omega – 3 şi Omega – 6 poate fi de mare ajutor în încercarea de a reda supleţea şi aspectul normal al pielii foarte uscate.

Alte defecte frecvente după 45-50 de ani sunt comedoanele de mici dimensiuni, petele maronii sau pistruii care invadează tenul, decolteul ori gâtul şi în astfel de cazuri este înţelept să mergeţi la dermatolog, singurul în măsură să excludă orice suspiciune de melanom şi să vă propună tratamentul adecvat. Electrocauterizarea poate fi o soluţie bună ca să scăpați de micile defecte ale pielii.

Băi de aburi pentru un ten fără imperfecțiuni

Secreția de sebum în exces, poate fi cauzată de porii dilatați. Un mod excelent prin care puteți să scăpați de micile defecte ale pielii precum coșurile, este să faceți băi de aburi cu flori de mușetel, care au rolul de a curăța în profunzime tenul, iar după aceea trebuie să folosiți o cremă cu efect astringent.

Hidratare pentru o piele aspră

Dacă vă confruntați cu problema pielii aspre, atunci este posibil să folosiți un produs de curățare care nu este adecvat tipului dvs de ten, ori aveți nevoie de un plus de hidratare pe care să o realizați corespunzător. Așadar, cea mai indicată soluție este să înlocuiți săpunul obișnuit cu un gel de duș hidratant și să folosiți regulat măști hidratante care să regenereze celulele și pe care să le aplicați cu masaje faciale ușoare. Pentru mâini, folosiți o cremă pe bază de aloe și pentru corp, un lapte de corp hidratant…

Lămâie contra pistruilor

Dacă vă numărați printre acele femei cărora nu le plac pistruii și îi consideră inestetici, atunci vă recomandăm să scăpați de micile defecte ale pielii folosind sucul natural de la o lămâie pe care să îl aplicați pe față în zonele cu pistrui, cu ajutorul unui tampon din genul celor pentru demachiat, iar după aceea este necesar să folosiți o cremă hidratantă. O altă metodă care este valabilă atât pentru pistrui, cât și pentru petele maronii, este masca pe bază de lactate. La fel de eficient este și uleiul de măsline, aplicat pe față seara, înainte de culcare.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news