Home FRUMUSETEMachiaj Sfaturi de machiaj pentru mamicile ocupate

Sfaturi de machiaj pentru mamicile ocupate

autor Elena Yvette
954 views

Faptul ca esti mama cu norma intreaga inseamna ca nu mai trebuie sa te aranjezi si sa te machiezi? Gresit! Iata cateva sfaturi de machiaj pentru mamicile ocupate.

Sfaturi de machiaj pentru mamicile ocupate

Stim ca diminetile sunt momentele cele mai ocupate ale zilei pentru mamici. Imbraci copiii pentru gradinita, pentru scoala, le pregatesti micul dejun atat copiilor, cat si sotului, si ultimul lucru la care te gandesti este sa te machiezi.

Din fericire, avem cateva sfaturi de machiaj folositoare pentru mamicile atat de ocupate:

Pregateste-ti fata pentru un machiaj rapid
Unul dintre cele mai mari secrete ale unui machiaj rapid si perfect este ceea ce faci de seara. Cu alte cuvinte, este foarte important sa ai grija de fata ta de cu seara.

Curata-ti fata cu o lotiune tonica si nu uita de crema de noapte. In acest fel, in ziua urmatoare, machiajul va fi foarte usor de aplicat.

Fondul de ten potrivit
Dimineata, dupa ce ai aplicat crema de zi potrivita, aplica un fond de ten care iti catifeleaza pielea. Se aplica destul de repede, dar ai grija sa insisti in zonele care iti fac probleme: sub ochi, pe frunte, peste nas.

Daca simti ca ai ochii umflati si machiajul nu ascunde problema, incearca sa folosesti pliculete de ceai sau picaturi de ochi.

Nu uita de gene
In mai putin de un minut, iti poti arcui genele cu un ondulator si astfel ochii tai nu vor mai parea obositi. Dupa arcuirea genelor (niciodata inainte) aplica rimel pentru a le defini.

Cum sa ai o fata stralucitoare:
E bine sa folosesti si fard de obraz sau o pudra bronzanta pe pometi. Astfel, vei avea rapid o piele frumoasa si stralucitoare!

Buzele
Nu uita un aspect foarte important: folosirea luciului sau a rujului. Daca ai buzele crapate, foloseste un balsam de buze ori un ruj cu efect hidratant. Insa, aplicarea anumitor produse din aceasta categorie poate necesita mult timp…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed