HomeFRUMUSETEMachiaj Tendinte in machiaj pentru toamna

Tendinte in machiaj pentru toamna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
machiaj-pentru-toamna in Machiaj

In functie de fiecare anotimp, se schimba si moda, coafurile si machiajul. Daca vreti sa stiti care sunt cele mai noi tendinte in machiaj pentru toamna, atunci cititi in continuare urmatoarele sfaturi.

machiaj pentru toamna

Vom incepe cu ceea ce se afla in centrul atentiei in materie de machiaj pentru toamna in acest anotimp: buzele. Una din cele mai bune combinatii de machiaj pentru toamna este aceea de buze de culoarea dudei cu naturaletea ochilor. Culoarea rujului poate varia de la rosu inchis cu nuante de purpuriu pana la culori ca rozul sau fucsia combinat cu nuante mai reci. Rujurile mate se potrivesc perfect acestui anotimp.

Machiajul ochilor potrivit pentru buzele de culoarea dudei este cel foarte natural in culori pamantii. Dermatograful poate fi in culori pamantii, iar fardul trebuie sa fie luminos si natural, accentuandu-se doar coltul ochilor si linia genelor. Se va crea astfel o armonie intre ochi si buze.

machiaj pentru toamna

A doua recomandare de machiaj pentru toamna vine putin in contradictoriu cu prima. In toamna asta nu doar buzele sunt in centrul atentiei. Si ochii pot deveni vedete. „Ochii de pisica” sunt la moda. Poti face cam ce vrei cu un dermatograf atat timp cat arata bine si nu exagerezi.

Cea mai noua tendinta de machiaj pentru toamna este folosirea a doua dermatografe. Foloseste unul negru sau de culoare inchisa pentru pleoapa de sus si unul de o culoare indrazneata pentru mai mult accent. Experimenteaza! Cu cat esti mai indrazneata, cu atat mai bine. Daca folosesti un dermatograf mai strident, aplica foarte putin (chiar deloc) fard  de ochi. Pentru un astfel de stil se potriveste un ruj in culori pale. Poti incerca un ruj cu accente metalice, dar nu prea stralucitor. Culorile potrivite sunt movul, coralul, rozul…

machiaj pentru toamna

Ultima recomandare de machiaj pentru toamna se refera la culoarea folosita pentru obraji. Nu folosi culori precum un roz aprins. Mai bine alege un fard de obraz rosu-rozaliu sau cu nuante mov. Aplica fardul de obraz linear si nu circular.

machiaj pentru toamnamachiaj pentru toamnamachiaj pentru toamnamachiaj pentru toamnamachiaj pentru toamna

machiaj pentru toamnamachiaj toamnamachiaj toamnamachiaj toamna

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed