Home Articol Newsletter Totul despre terapia vampir

Totul despre terapia vampir

autor Elena Yvette
780 views 1 minute timp de citit

Terapia vampir te intinereste si consta in injectarea propriului sange in zonele cu probleme. Scopul acestei terapii este de a incetini procesul de imbatranire si a combate efectele negative asupra pielii; este considerata cea mai moderna solutie.

Totul despre terapia vampir

Terapia vampir presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sange si  reintroducerea in tesutul cutanat, stimuland procesele de reparare celulara pe termen lung.

Pentru terapia vampir se recolteaza o cantitate mica de sange intr-o eprubeta, se proceseaza rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule care contin acesti factori de crestere si reparare si se elibereaza in mod natural in orice tentativa a organismului de a repara o leziune.

Plasma boagata in trombocite se injecteaza in piele prin intermediul unui ac fin si nu doare, pentru ca se aplica o crema cu efect anestezic, iar toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza intr-un timp scurt, in fata pacientului care se asigura ca ii este administrat propriul sange.

Astfel, semnele imbatranirii, ridurile fine si profunde, santurile, petele pigmentare, porii dilatati sau pielea uscata si incretita se atenueaza in timp, toate sedintele fiind efectuate la interval de o luna, pana se obtin efectele dorite.

Terapia vampir este folosita si pentru atenuarea cicatricilor de dupa acnee, iar partea cea mai buna este ca nu exista efecte adverse, deoarece este produsul propriului organism si este compatibil. Exista riscul de a aparea mici vanatai in locul injectarii insa dispar in cateva zile, la fel si posibilele inflamatii…

Pacientul trebuie sa aiba o buna stare de sanatate si sa nu aiba tulburari de coagulare sau afectiuni de colagen.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies