HomeFRUMUSETEIngrijirea tenului Tratament cearcane

Tratament cearcane

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Tratament-cearcăne.jpg

Te deranjeaza cearcanele? Trebuie sa stii ca noptile nu se pierd in oras, cu alcool sau tutun, ci acasa, dormind, pentru ca, in caz contrar, cearcanele tale vor fi accentuate. Pe langa noptile pierdute, mai conteaza si curentul de aer, venele albastre, circulatia proasta a sangelui, slabirea tonusului musculaturii sau hiperpigmentarea.

Tratament cearcăne

Iata cateva trucuri prin care poti masca cearcanele:

Feliile de castravete

Trebuie sa stai pana la 20 de minute cu ele pe ochi, pentru a-i racori si a avea un efect decongestionant. O alta idee ar fi sa se aplice suc de castravete pe doua dischete demachiante, care se tin pe pleoape timp de 20 de minute. De asemenea, se mai pot folosi compresele cu ceai verde, de musetel, felii de cartof sau masarea cu un ulei de migdale, in fiecare seara inainte de somn.

Foloseste un burete adecvat

Pentru a acoperi mai bine cearcanele, va trebui sa folosesti un burete si sa incerci sa eviti aplicarea anticearcanului cu degetul. Trebuie sa alegi un anticearcan lichid, care sa se potriveasca tenului tau (adica sa fie cu o nuanta mai deschis decat culoarea tenului tau) apoi vei pune o picatura pe mana, o imbibi in burete si o aplici prin tamponari usoare sub ochi.

Folosesti pudra translucida deasupra anticearcanului

Va trebui sa alegi o nuanta potrivita de pudra translucida pe care o vei aplica peste anticearcan prin tamponari discrete, astfel anticearcanul va fi fixat mult mai bine.

Fard de iluminare pentru colturile interioare ale ochilor

Deoarece colturile interioare ale ochilor sunt mai inchise la culoare, se recomanda aplicarea unui fard ce ofera un efect de iluminare prin intermediul unei pensule si, astfel, ochii tai vor fi mai luminosi…

Alege un anticearcan bazat pe vitamina C

Trebuie sa utilizezi produse speciale ce pastreaza elasticitatea, dar si hidratarea pielii, care in acelasi timp au si un discret efect antiinflamator. Cele mai indicate produse sunt cele bazate pe vitamina C.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed