HomeFRUMUSETEMachiaj Tratamente anticearcane

Tratamente anticearcane

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/03/Tratamente-anticearcane.jpg

Cearcanele sunt foarte inestetice si dau batai de cap multor persoane si, daca ti se pare greu sa le acoperi, fara ca zona sa para foarte incarcata, iata niste tratamente anticearcane:

Tratamente anticearcane

Tratamente anticearcane cu felii de castravete
Trebuie sa stai circa un sfert de ora cu felii de castravete pe ochi, deoarece au un efect decongestionant. Se mai poate aplica suc de castravete pe doua dischete demachiante care se aplica pe ochi tot timp de un sfert de ora. O alta varianta buna o reprezinta compresele reci cu ceai verde, felii de cartof sau masarea zonei cu probleme cu ulei de migdale in fiecare seara.

Tratamente anticearcane cu un burete moale
Daca vrei ca cearcanele tale sa fie acoperite cat mai bine, trebuie sa apelezi la un burete si sa incerci sa eviti aplicarea anticearcanului cu ajutorul unui deget. Apeleaza la un anticearcan lichid care sa se potriveasca bine cu nuanta tenului tau (specialistii recomanda alegerea unui ton mai deschis decat culoarea tenului), se pune o picatura pe mana, se imbiba buretele si se aplica pe zona cu probleme.

Tratamente anticearcane cu pudra translucida peste anticearcan
Trebuie sa alegi o nuanta potrivita de astfel de pudra, pe care o vei aplica prin tamponari usoare peste anticearcan si va fixa si mai bine anticearcanul.

Tratamente anticearcane cu fard de iluminare pentru colturile interioare ale ochilor
Pentru ca colturile interioare ale ochilor sunt mai inchise la culoare, poti apela cu incredere la o pensula cu care sa aplici fard cu efect de iluminare pentru a conferi o luminozitate mai mare ochilor…

Tratamente anticearcane cu anticearcan bazat pe vitamina C
Trebuie sa apelezi la produse speciale care vor mentine elasticitatea si hidratarea pielii insa au si un efect antiinflamator, iar cele mai recomandate sunt produsele bazate pe vitamina C.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed