HomeFRUMUSETEBuze Trucuri pentru un machiaj fabulos

Trucuri pentru un machiaj fabulos

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/07/Trucuri-pentru-un-machiaj-fabulos.jpg

Iata cateva sfaturi si trucuri pentru un machiaj fabulos care sa te ajute sa iti imbunatatesti tehnica aplicarii machiajului. Evidentiaza-ti cele mai bune si mai frumoase trasaturi cu urmatoarele tehnici pentru un machiaj fabulos.

Trucuri pentru un machiaj fabulos

Artistii in materie de machiaj din toata lumea iti pot garanta ca urmatoarele sfaturi merita sa fie luate in seama daca vrei un machiaj minunat.

Trucuri pentru un machiaj fabulos utilizand corectorul
E usor sa maschezi anumite imperfectiuni ale fetei folosind produse cosmetice adecvate si de calitate.

Pentru a crea impresia de piele perfecta, trebuie sa folosesti o crema hidratanta, iar apoi un corector rezistent la apa, pentru a ascunde ridurile si cosurile.

Trucuri pentru un machiaj fabulos folosind fondul de ten
Pentru ca machiajul tau sa nu para fals si prea incarcat, foloseste un fond de ten cu efect iluminator si apoi putina crema hidratanta. Astfel, vei straluci.

Trucuri pentru un machiaj fabulos cu ajutorul dermatografului
Pentru a-ti defini ochii, foloseste dermatograful din coltul interior al pleoapelor spre exterior si apoi procedeaza in sens invers. Linia trebuie sa aiba putina coada, ca sa ai un look fabulos.

Trucuri pentru un machiaj fabulos

Trucuri pentru un machiaj fabulos aplicand fard de ochi
E timpul sa afli noile tehnici de aplicare a fardului de ochi. Combinand nuante mai deschise cu unele mai inchise, efectul vizual va fi unul foarte frumos…

Trucuri pentru un machiaj fabulos in ceea ce priveste fardul de obraz
Evidentiaza-ti pometii cu o nuanta de fard de obraz potrivita pentru pielea ta. E important sa il aplici unde trebuie: in linie dreapta, in dreptul irisului si in dreptul varfului nasului.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed