HomeFRUMUSETEMachiaj Un machiaj profesional îți face tenul perfect

Un machiaj profesional îți face tenul perfect

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Un-machiaj-profesionist-îți-fac-tenul-perfect in Machiaj

Din nefericire, imperfectiunile precum cosurile, petele, cearcanele sau pistruii nu pot fi sterse cu buretele, dar, cu ajutorul machiajului, acestea pot fi estompate.

Un machiaj profesionist îți fac tenul perfect

Baza pentru machiaj, corectorul si fondul de ten sunt cele mai recomandate pentru ascunderea imperfectiunilor, dar conteaza si modul, cantitatea si nuantele pe care le utilizezi, in asa fel incat sa para cat mai naturale.

Baza pentru machiaj
Aceasta reprezinta „temelia” machiajului, iar in functie de imperfectiunile pe care vrei sa (le ascunzi, cosuri, pete sau cearcane) si de nuanta tenului, poti alege o baza iluminatoare:
-tonuri verzi – pentru petele rosiatice, cosuri ori cicatrici;
-alb – pentru pigmentari intense, pete maronii ori pistrui;
-bej – pentru cearcanele pronuntate.

Fondul de ten
Acesta reprezinta piesa de rezistenta, deoarece este capabil sa uniformizeze culoarea tenului si sa ascunda toate imperfectiunile mici. In plus, reuseste si sa transforme complet pielea, deoarece este in stare sa ofere hidratare, dar si un strop de stralucire. Cel mai bun mod in care poti aplica fondul de ten este cu varfurile degetelor, pentru ca in acest mod fondul de ten este incalzit de caldura degetelor, iar aplicarea are loc mai usor, iar fixarea este de durata, rezultatul fiind mai natural…

Corectorul
Urmatorul pas este reprezentat de utilizarea corectorului pentru estomparea imperfectiunilor si trebuie sa alegi nuanta acestuia in functie de imperfectiunile pe care vrei sa le maschezi. De exemplu, corectorul in nuante de bej se recomanda femeilor care au cearcane pronuntate si tenul mai deschis la culoare, iar cel bej inspre portocaliu este recomandat femeilor cu cearcane pronuntate si tenul mai inchis la culoare.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed