HomeFRUMUSETEModele de unghii 10 modele pe unghii naturale

10 modele pe unghii naturale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 5,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/10-modele-pe-unghii-naturale.jpg

Iti poti satisface poftele vopsindu-ti unghiile in cele mai frumoase modele pe unghii naturale. Foloseste aceste idei de modele pe unghii naturale pentru a adauga un aspect modern manichiurii tale. Tendintele acestui an vin cu pasteluri, culori naturale delicate accentuate de tonuri atenuate, stralucire subtila sau pietre mici, o respiratie proaspata dupa tendintele excentrice, tari si luminoase ale sezonului trecut.

Poti face cele mai istete cumparaturi pentru acest sezon! Foloseste o paleta diversificata de culori pentru a adauga o vibratie rafinata manichiurii. Permite acestor idei de modele pe unghii naturale sa te ghideze de-a lungul selectiei celor mai frumoase modele. Manichiurile delicate si feminine te ajuta sa iti evidentiezi feminitatea si romantismul. Pe de alta parte, poti adopta o atitudine experimentala pentru cele mai noi tehnici. Combina nuantele contrastante si imprimeurile stridente pentru a crea o manichiura originala si evidenta.

modele pe unghii naturalemodele pe unghii naturale

Manichiuristii profesionisti au creat cele mai noi tehnici de decorare a unghiilor. Exercitiul este secretul pentru a deveni un cometician care inspira milioane de femei. In repertoriul colorat prezentat aici, vei gasi compozitiile foarte simple cu care sa experimentezi…

Mai mult, daca vrei sa-ti incerci abilitatile pentru un model complex, vei fi capabila sa adaugi semnatura ta pe toate aceste manichiuri. Bulinele, fundele mici, dungile si imprimeurile florale emana o alura frapanta si tinereasca. Profita de avantajele impactului vizual pe care aceste modele pe unghii naturale il creeaza!

modele pe unghii naturalemodele pe unghii naturalemodele pe unghii naturale

10 modele pe unghii naturale

Aceste modele de modele pe unghii naturale promit multa distractie! Manichiurile monocromatice nu mai sunt o provocare. Este timpul sa scoti la iveala diva din tine si sa-ti etalezi creativitatea. Poate ca nuantele neon sunt punctul tau forte, atunci asigura-te ca trusa ta contine o selectie mare de astfel de nuante vibrante. Pe de alta parte, daca esti vrajita de tonurile colorate, datoria ta va fi sa privesti cele mai noi colectii de lacuri si sa le alegi pe cele preferate.

modele pe unghii naturalemodele pe unghii naturale

10 modele pe unghii naturale

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed