30 modele de unghii 2018

2683

Modele de unghii 2018 – acesta a fost lucrul cerut de catre femeile care citesc articolele revistei noastre. Am hotarat insa ca nu este necesar sa precizam un model exact pentru anul 2018, ci ar fi benefic sa explicam cum se fac acele manichiuri simple. De cele mai multe ori, lucrurile care par simple se dovedesc a fi cele mai complicate.

Modele unghii 2016

 Trebuie sa precizam ca modelul standard simplu va face mereu o impresie placuta.

Modelele de unghii devin mult mai usor de realizat atunci cand aveti posibilitatea sa urmati cateva tutoriale sau in acest caz, sa cititi cateva sfaturi. Daca sunteti la inceput, atunci aceste sfaturi sunt scrise pentru dumneavoastra.

Unele tehnici se dovedesc a fi, intr-adevar, mai complicate si va trebui ceva timp pentru a le invata, altele vor fi extrem de simple. Modelele de unghii in 2018 diferita in functie de personalitatea femeii.

modele de unghii colorate

Toate modele de unghii arata mai bine atunci cand sunt pe unghii care au fost pregatite mai intai. Folositi:

a.    Lac de unghii, pentru un strat de baza.
b.    Lacul care va satisface din punctul de vedere al culorii.
c.    Strat de top, pentru uscare rapida.

Pentru a accelera procesul de uscare, ceea ce este util atunci cand se lucreaza cu o multime culori, se apeleaza la:

• Un strat de top cu uscare rapida.

• Folosirea unui uscator de par setat pe rece (setarea de caldura va pastra lipicios stratul de lac).

• Mainile introduse intr-un vas cu apa rece – aproximativ minut ar trebui să fie suficient.

modele de unghii 2016

Principalele tehnici pentru realizarea modelelor de unghii in 2018

• taping
• folosirea buretelui
• pictura
• imprimarea
• punctarea
• manichiura in apa

De la general spre particular!
Ei au toate arata foarte bine de la sine, dar se poate amesteca oricare dintre tehnicile de mai sus pentru a proiecta ceva care este unic pentru tine. Modelele de unghii pentru 2018 accepta prezenta unor pietre sclipitoare care dau eleganta. Pe de o parte, sunt usor de realizat, pe de alta parte vor face unghiile sa fie speciale.

model de unghii galben neon

Sistemul de evaluare si cat de greu este sa realizam un anumit model de unghii pentru anul 2018:

Fiecare tutorial referitor la unghii are un segment special pregatit care are rolul de a va ajuta, de a va da o idee in legatura cu dificultatea realizarii unui model de unghii ales. Incepand cu cea mai usoara (1) si mergand pana la cel mai greu (5).

(1) – Usor – in acest caz, modelele de unghii se vor realiza in cel mai scurt timp cu putinta.
(2) – Mediu-usor – se lucreaza in prima faza pe degetele de la picioare si astfel apare o usurinta in realizarea anumitor modele.
(3) – Mediu
(4) – Mediu spre dificil – acest lucru va avea nevoie de putina practica, dar merita efortul.
(5) – Dificil –  va trebui să stapanească alte aptitudini inainte de a obtine aceste dreptul de a realiza orice tip de model de unghii.

In concluzie, modelele de unghii pentru 2018 nu au o imagine concreta. Este deosebit de important sa cautam sa realizam acele modele de baza de la care, pe urma, putem aduce ceva special manichiurii noastre.

model de unghii rozModel unghii ombre alb cu negruModele de unghii cu caviarmodele de unghii cu formeModele de unghii cu gel pentru vara 2016modele de unghii grena ombremodele pe unghiimodele unghii albastre 2016Modele unghii colorate 2016modele unghii elegante pentru 2016modele unghii false 2016modele unghii fashion 2016modele unghii french 2016modele unghii simple 2016unghii colorate cu sclipiciunghii cu inimioaraunghii false cu pietreunghii false modeleunghii false negreunghii gel modeleunghii in doua culoriunghii in gradientunghii ombre portocaliiunghii portocalii neonunghii rosii cu auriu 2015

Gasesti mai multe modele de unghii aici. Urmareste-ne si pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si cele mai bune sfaturi de infrumusetare…

loading...
Articolul precedentMușețelul tratează dermatitele
Articolul următorMachiaj smokey eyes cu auriu

Articol realizat de:

Elena Yvette este una dintre cele mai pasionate blogerițe, îi place să abordeze diferite subiecte, cum ar fi ultimele tendințe în materie de modă, cele mai noi știri mondene și multe altele. Descoperiți și voi viziunea unui blogger de calitate!