HomeFRUMUSETEModele de unghii 50+ Top Modele de Unghii 2023 cu rafinament

50+ Top Modele de Unghii 2023 cu rafinament

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 7,9K views
Modele de Unghii 2023
  • modele de unghii elegante și rafinate
  • top 50 modele de unghii pentru anul 2023
  • modele de unghii care se poartă în 2023

Aceste modele de unghii 2023 reprezintă o idee care vă aduce la cunoștință cele mai noi tendințe în ceea ce privește manichiura doamnelor și domnișoarelor care doresc să rămână unice în noul an în ceea ce privește felul în care își vor aranja unghiile! De asemenea, femeile vor opta pentru modele de unghii 2023 care să le dea o energie cât mai pozitivă, mai vibrantă și mai molipsitoare, gata pentru a împărtăși cu oricine fericirea lor!

Modele Unghii 2023

De asemenea, multe dintre modelele de unghii populare în anii trecuți, sau poate chiar în deceniile trecute, care s-au demodat cu timpul, se pare că sunt prezente în top 50 de modele de unghii 2023, deoarece acest an este unul în care trebuie să rămânem creativi, reînviind tendințele care ne-au consacrat și, eventual, să ne aducem mici îmbunătățiri!

Mai jos sunt prezentate cel mai frumoase și mai îndrăgite modele de unghii pentru doamnele și domnișoarele care doresc să se remarce în noul an cu cea mai fresh și mai autentică manichiură!

Cele mai frumoase modele de unghii 2023

  1. Modelul de unghii cu flori de primăvară

Modelul de unghii cu flori de primavara

Primăvara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri. Acest anotimp aduce atât de multă prosperitate și noutate, încât doamnele și domnișoarele doresc cu ardoare să marcheze începutul primăverii cu un model unic pe unghiile lor.  Este un mod unic și inedit pentru a sărbători o nouă primăvară și tot ceea ce aduce ea odată cu venirea sa.

Modelul de mai jos este pe primul loc în topul cu 50 modele de unghii 2023, deoarece reprezintă un nou început, marchează noi scopuri în an, dar și în viața proprie. Nuanța de albastru pal este una dintre culorile în trend în noul an, fiind o culoare foarte liniștitoare, iar motivele primăvăratice sunt potrivite pentru o manichiură inedită la început de primăvară, armonizându-se frumos împreună cu nuanța. Este o manichiură destul de cuminte, dar care iese în evidență prin multă simplitate. Femeile care optează pentru o asemenea manichiură sunt ființe blânde și sensibile, iubind lucrurile care se întâmplă în jurul lor primăvara, și bucurându-se de miracolele vieții!

2. Model de unghii 3D

Model de unghii 3D

Detaliile 3D sunt unele dintre cele mai elegante modele de unghii 2023 pe care le poate avea o manichiură! Însă, dezavantajul suprem al acestora este reprezentat de faptul că nu pot fi atât de confortabile. Astfel, doamnele și domnișoarele care vor opta pentru acest model care, se află în topul modelelor de unghii pentru anul 2023, vor fi nevoite să se dea la o parte în ceea ce privește orice fel de muncă, deoarece există un risc major ca detaliile să cadă.

Deși sunt inconfortabile, acest model este foarte îndrăgit, datorită faptului că inspiră multă eleganță în ceea ce privește alegerea cele mai potrivite manichiuri. Totuși, se recomandă să optați pentru o astfel de manichiură dacă sunteți invitată la un eveniment important, pentru a putea pune în valoare acest timp de model în cel mai bun mod. Imaginea de mai jos prezintă un model foarte fin, cu niște detalii florale îmbinate cu pietricele, potrivite pentru o nuntă sau o zi de naștere organizată într-un local pe măsură! Acest model de manichiură arată cel mai bine pe o unghie cu o lungime destul de mare, pentru a putea fi aplicate cât mai multe detalii!

3. Unghii de culoarea verde-mentă cu particule aurii

Unghii de culoarea verdelui mentă cu particule aurii

Verdele-mentă este una dintre cele mai plăcute culori din punct de vedere vizual. Nu doar pentru iubitorii de verde, ci și pentru iubitorii de alte culori, poate mai vii, mai neutre sau neon. Acest model de unghii este, de departe, aflat în topul modelelor de unghii pentru anul 2023, deoarece această culoare conduce spre un nou început. Culoarea verde-mentă este foarte liniștitoare, iar aplicată pe unghie, va crea un efect wow pentru toți cei care vă vor admira manichiura! Doamnele care vor opta pentru acest model se vor îndrăgosti de această culoare, chiar dacă au avut diferite prejudecăți în ceea ce privește nuanțele de verde.

Această culoare se poate amesteca foarte frumos cu orice model posibil, iar ca dovadă o reprezintă particulele aurii aplicate pe unghia din imaginea de mai jos. Deși auriul amestecat cu verdele nu se bucură de prea multă popularitate, fiind lovite de multe răutăți și mituri cum că acestea două nu se pupă în niciun fel, se pare că tehnicienii au reușit să găsească o modalitate pentru a sparge aceste mituri. De asemenea, este potrivită pentru orice moment al zilei!

4. Modele de unghii 2023 cu motive florale

Unghii cu motive florale

Florile reprezintă un trend, atât în anii ce au trecut, dar și în anii ce urmează să vină. Astfel, acest model se află, fără doar și poate, în clasamentul modele de unghii 2023. Fie că este vorba de anotimpul primăvara, cât și pentru vară, acest mode este unul foarte trendy și aduce un vibe foarte bun tinerelelor care îl poartă. Florile multicolore se îmbină frumos și creează un aspect foarte fresh. Pentru ca florile să fie cât mai evidențiate, se recomadă folosirea acestui model peste o ojă transparent, pentru a nu aglomera și mai tare unghia, având în vedere faptul că deja există destul de multe flori!

Unul dintre cele mai inovatoare modele de unghii este prezentat mai sus de o manichiură frumos realizată și corectă din punct de vedere cromatic. Deși pare că unghia nu se bucură de prea mult spațiu liber și, totodată, modelul nu poate crea o oarecare simetrie între unghii, culorile florilor sunt foarte bine armonizate, creând un aspect plăcut din punct de vedere vizual.

5. Unghii potrivite pentru sezonul de primăvară

Unghii potrivite pentru sezonul de primavara

Deși rămânem tot la capitolul modelelor de primăvară, deoarece este unul dintre cele mai îmbucurătoare și entuziasmante anotimpuri, acest model este aflat, fără doar și poate,  în topul celor mai inspirate modele de unghii 2023, pentru că este unul dintre cele mai fine și simple modele de unghii. Deși este evidențiată, în cea mai mare parte, culoarea verde-mentă, din nou, modelul de flori este unul destul de restrâns, fiind prezent doar pe o mică porțiune a unghiilor.

Acest model este unul perfect pentru domnișoarele mai puțin îndrăznețe, dar și pentru doamnele care sunt iubitoare de această culoare. Dacă dumneavoastră considerați că această manichiură nu se potrivește cu activitățile dumneavoastre pe care le săvârșiți zi de zi, recomandarea noastră este să puneți acest model pe lista manichiurilor pe care doriți să le alegeți pentru evenimentele și petrecerile la care urmează să participați. Nu ezitați să combinați și să încercați cât mai multe variante de unghii pentru primăvară, indiferent dacă considerați că se potrivesc sau nu culorile, pentru că în final, rezultatul va fi unul spectaculos!

6. Modele de unghii 2023 cu sclipici

Unghii cu sclipici

Unghiile cu sclipici reprezintă, de departe, unele dintre cele mai apreciate modele de unghii 2023. Sclipiciul poate fi folosit în multe feluri, pentru a satisface nevoile doamnelor care doresc o manichiură puțin mai extravagantă, dar și nevoile domnișoarelor care vor să dea dovadă de simplitate, dar care să aducă totuți un aer de eleganță și rafinament. Sclipiciul este potrivit pentru orice ocazie, atât pentru un eveniment important, dar și pentru viața de zi cu zi!

Astfel, modelul de mai jos reprezintă dovada că sclipiciul este unul dintre alegerile preferate atunci când vine vorba de o manichiură clasică, dar de efect. Deși multe doamne nu agreează acest model, crezând că este potrivit doar pentru evenimente importante, anul 2023 ne motivează să încercăm lucuri noi și să ieșim din zona noastră de confort! Sclipiciul, ca element pentru ornarea unghiilor, poate crește gradul de extravaganță odată ce este aplicat pe o suprafață mai mare a unghiei. Astfel, dacă doriți ca unghiile dumneavoastră să pară mai sofisticate, optați pentru o lungime mai mare.

7. Unghii cu margarete

Unghii cu margarete

Margaretele sunt unele dintre cele mai gingașe flori ale primăverii, deoarece exprimă multă simplitate și finețe. Doamnele și domnișoarele apelează destul de des la diferite modele pentru unghii, dar modelul cu margarete este printre cele mai potrivite pentru primăvara anului 2023, când ar putea reprezenta un nou trend, fiind prezent și în topul modelelor de unghii!

Modelul de mai jos este potrivit pentru rutina zilnică, neieșind în evidență într-un mod extravagant, dar atrăgând atenția frumos prin simplitatea și eleganța pe care o inspiră! Manichiura este alcătuită dintr-o culoare foarte plăcută ochiului, cu ajutorul unor detalii formate din margarete mici, dispuse pe fiecare unghie, acest fapt dând foarte multă simetrie manichiurii. Acest model aduce foarte multe beneficii, deoarece este potrivit pentru fiecare categorie de femeie și pentru orice ocazie! De asemenea, puteți să fiți jucăușă și să alegeți diferite culori și nuanțe pentru fundalul unghiilor dumneavoastră, astfel încât să găsiți cea mai bună combinație pentru detaliile cu margarete.

8. Unghii cu model de constelație

Unghii cu model de constelatie

Pentru persoanele pasionate de stele și constelațiile pe care acestea le formează, acest model de unghii va fi, cu siguranță, în topul modelelor de unghii pentru noul an care bate la ușă. Este unul dintre modelele cele mai creative, stelele și constelațiile reprezentând un model destul de minimalist, dar care va reprezenta un nou trend pentru 2023. Acesta pune în evidență faptul că persoanele care-l poartă sunt pasionate de stele și nu se feresc de a opta pentru un model de acest fel.

Manichiura din imagine este foarte bine valorificată prin intermediul culorii negre, o nonculoare de fapt, care evidențiază toate detaliile importante care merită să fie observate! De asemenea, sunt așezate frumos diferite stele reprezentate cu alb, creând cel mai puternic contrast cu negrul din fundal. De asemenea, pe una dintre unghie este realizată cu multă atenție și precizie una dintre constelații. Acest model este unul foarte feminine, în ciuda faptului că predomină foarte mult negrul. Puteți alege un astfel de model pentru a ieși în evidență într-un mod frumos și deosebit, ieșind din sfera unor manichiuri banale pe care le-ați ales până acum.

9. Unghii aurii 2023

Unghii aurii 2023

Tehnica prin care se aplică pe unghie o folie aurie sau argintie, după caz, nu este una atât de complicată, dar care creează un efect wow! Modelul de mai jos este unul perfect pentru femeile cărora le place să își etaleze unghiile și să creeze din manichiura lor o operă de artă. Astfel, acest model de unghie este unul foarte popular în rândul persoanelor de sex feminin, dar în anul 2023, se va regăsi în top, luând un mare avânt. Acest tip de model se potrivește cel mai bine pe o formă a unghiei mai lungă, pentru a putea realiza un efect cât mai spectaculos pe o mai mare suprafață.

De asemenea, tehnica cu folie aurie poate fi combinată cu mai multe modele de unghii, precum cel din imagine, unde este îmbinat cu un model de marmură. Marmura este unul dintre cele mai apreciate modele de unghii 2023, deoarece atrage multe priviri în rândul celorlalte femei, dar, mai ales, în rândul bărbaților care încearcă să îi facă curte unei doamne. Puteți împleti acest model de marmură cu un model format cu ajutorul foliei aurii, fără să încărcați prea mult manichiura. Nu se recomandă să adăugați și alte detalii sau elemente pentru unghie, dat fiind faptul că folia aurie creează un efect destul de sofisticat și extravagant.

10. Modele de unghii 2023 cu steluțe aurii

Unghii cu model de stelute aurii

Steluțele au fost mereu prietene foarte bune ale doamnelor și domnișoarelor care optează pentru o manichiură realizată cu ajutorul lor. Steluțele se vor găsi și în anul 2023 în sfera celor mai frumoase modele pentru unghii, deoarece femeilor le plac lucrurile aurii, și ce poate fi mai interesant de aplicat pe o unghie decât steluțe de acest fel? Astfel, se creează un efect vizual foarte interesant,  deoarece micile detalii pot ieși subtil în evidență. Nu trebuie să alegeți elemente 3D,  prea mult sclipici sau diferite tehnici complicate pentru a ajunge la un rezultat drăguț, la fel ca cel reprezentat de o manichiură cu steluțe.

Modelul de mai jos prezintă un exemplu de manichiură realizată cu aceste steluțe care se găsesc pe un fundal transparent, foarte natural, care scoate unghia în evidență. De asemenea, se poate opta și pentru o altă nuanță, în funcție de preferințele fiecăreia dintre doamne, însă aveți grijă să nu încărcați mult prea mult manichiura! Aceasta va fi una pe placul fiecăreia, odată ce veți prinde curaj să optați pentru ea.

11. Manichiură cu model de cireșe

Manichiura cu model de cirese

Dacă doriți ca unghiile dumneavoastră să aibă iz de vară și să trimită cu gândul la cele mai delicioase fructe de sezon, un astfel de model este potrivit pentru dumneavoastră. Modelul de cirește este unul destul de utilizat de iubitoarele acestui anotimp, însă anul 2023 va transforma doamnele care considerau că acest model nu este potrivit pentru o manichiură stylish în adevărate admiratoare ale acestuia. Fie că optați pentru niște unghii naturale sau alegeți pentru vârfuri, acest model se va remarca și veți fi apreciată pentru originalitatea de care ați dat dovadă atunci când ați ales modelul pentru unghii!

Cireșele sunt unele dintre cele mai apreciate și la mare căutare în sezonul verii, așa că de ce să nu profităm acest lucru și să ni le imprimăm și pe unghii? Totuși, acest model poate fi folosit și de doamnele îndrăznețe în sezonul rece, pentru a-și aduce aminte cu drag de vară! Puteți combina mai multe modele de fructe, precum cireșele cu căpșunile, afinele cu zmeura, sau orice considerați dumneavoastră că ar arăta și ar crea un efect de excepție pe unghii.

12. Modele de unghii 2023 cu motive nocturne

Unghii cu motive nocturne

Modelul de unghii cu motive nocturne este unul destul de rar folosit în anul acesta, însă nu a fost atât de popular nici în anii care au trecut. Totuși, se pare că anul 2023 aduce noi tendințe în materie de realizarea unghiilor, iar acest model se pare că este în noile tendințe. Noaptea este o sursă de inspirație pentru artiști, așa că de ce să nu fie o inspirație și pentru unghiile dumneavoastră? Este unul dintre cele mai interesante modele de unghii 2023, deoarece femeile vor începe să aprecieze din ce în ce mai mult noaptea și frumusețea sa, apelând la modele cu steluțe, lună, realizate prin culoare simplă, dar se poate opta și pentru foiță aurie, ca și în modelul de mai sus.

Acest model este unul foarte controversat, deoarece multe doamne sunt de părere că nu este un model care să poată fi folosit pentru viața de zi cu zi, ci doar pentru evenimente. Totuși, în anul 2023, femeile vor deveni din ce în ce mai îndrăznețe și se vor bucura de gama variată de modele care există în lume, experimentând și încercânt diferite tendințe care vor apărea!

13. Unghii  cu motive cool urbane

Unghii  cu motive cool urbane

Manichiura realizată cu ajutorul acestor modele face parte din categoria unghiilor efervescente și vibrante, care sunt în trend, mai ales în anul 2023. Tinerele domnișoare care sunt mai rebele vor iubi acest model, însă nu este exclus ca celelalte categorii de femei să le îndrăgească. Modelul prezintă diferite detalii de inspirație ,,street”, potrivite pentru fetele cărora le place să se distreze cu prietenii în spatele blocului și să colinde străzile în căutarea unor noi aventuri. De asemenea, forma de unghie potrivită pentru acest model este preferată a fi una destul de lungă, pentru a putea fi imprimate cât mai clar și mai spectaculos modele de unghii 2023.

Aceste modele pot fi nenumărate, începând de la ochelari de soare, diferite fructe, diferite cuvinte folosite de adolescenți, dar și tot felul de mesaje. Acest model poate fi realizat pe orice culoare, iar dacă nu vă puteți hotărî în ceea ce privește nuanța, nu ezitați să alegeți o combinație de culori vibrante, la fel ca în imagine. Sunt prezentate niște unghii ornate cu modele cu cireșe, fluturi, dar și cu buze.

 14. Unghii cu cristale

Unghii cu cristale

Cred că știm cu toții că cele mai bune prietene ale femeilor sunt diamantele și cristalele. Este un lucru știut de toată lumea, de ce să ne ascundem după deget?  În topul celor mai cool modele de unghii 2023 este exclus faptul ca manichiură realizată cu ajutorul cristalelor să nu fie prezentă. Astfel, în anul care vine, așa cum este de la sine înțeles, toate doamnele și domnișoarele sunt nevoie să poarte măcar o dată în an o manichiură creată cu ajutorul cristalelor, sau cel puțin cu un aspect de cristal, la fel ca manichiura din imaginea de mai jos.

În imaginea de mai jos este o manichiură realizată cu multă atenție și multă răbdare, reușind a se ajunge la un rezultat spectaculos! Deși cristalele au fost la mare căutare în acești ani, se pare că anul 2023 aduce o nouă tendință în ceea ce privește realizarea unei manichiuri unice și de excepție , care să facă geloasă pe fiecare doamnă. Modelul este realizat cu multă migală, pentru a crea o operă de artă din unghii.

15. Unghii în nuanță de galben ocru

Unghii in nuanta de galben ocru

Galbenul în nuanța ocru este una dintre cele mai rare, dar și mai apreciate nuanțe de galben care există. Anul 2023 ne aduce un nou trend în material culorii galben, o manichiură realizată cu ajutorul acestei culori vibrante, care va aduce multă energie pozitivă celor care o poartă. Deși lovită de multe prejudecăți, această culoare se va găsit în toate topurile de modele de unghii, deoarece scoate manichiura din zona de banalitate, dar și femeile din zona lor de confort, deoarece multe dintre acestea nu au fost familiarizate ca pe unghiile lor să fie prezentă o asemenea culoare.

Modelul de mai jos este realizat cu multă atenție, deoarece se regăsesc mai multe modele într-unul singur. Astfel, pe nuanța de galben ocru se evidențiază câteva ștrasuri alese cu mult bun gust, îmbinate cu sclipici, dar și cu o manichiură franțuzească asimetrică. Deși la prima vedere poate părea o manichiură destul de extravagantă, nuanța împreună cu detaliile se îmbină într-un mod foarte armonios, ceea ce face ca acest model să fie prezent în top 50 modele de unghii 2023.

16. Unghii cu model de valuri ale mării

Unghii cu model de valuri ale marii

Marea este una dintre destinațiile preferate ale multor femei, atât din țară, cât și din afară. Se pare că se găsește printre favoritele modele de unghii pentru anul 2023, unde  sunt prezente manichiurile formate cu ajutorul unor modele ce imită perfect valurile mării. Acest model este unul perfect pentru doamnele și domnișoarele care nu vor să uite cele mai frumoase amintiri legate de mare și de plajă. Deși pare un model destul de văratic, acesta poate fi folosit în orice moment al anului, mai ales dacă sunteți o iubitoare de valuri și mare (thalassophile).

În modelul de mai sus este prezentată o manichiură realizată cu ajutorul unul albastru foarte deschis, o nuanță de albastru aqua, ce este perfectă pentru a evidenția un asemenea model. Pe unghii sunt realizate cu multă atenție un model de valuri, îmbinat foarte frumos cu puțin auriu, care simbolizează nisipul de pe plajă. Accest model este unul ce creează un efect surprinzător pentru orice femeie, deoarece, dacă veți opta pentru un asemenea model, vă veți aduce aminte cu drag de marea mult iubită care v-a adus atât de multe amintiri plăcute!

17. Manichiură cu model minimalist

Manichiura cu model minimalist

Modelul minimalist este unul dintre cele mai populare și utilizate modele în rândul doamnelor și domnișoarelor care vor o manichiură simplă, dar îngrijită și de efect. Modelul minimalist este ales de atât de multe femei, deoarece creează un efect destul de surprinzător, în ciuda faptului că pe o astfel de manichiură sunt folosite modele foarte simple. Este exemplul perfect că o manichiură reușită nu trebuie să conțină atât de multe detalii, ștrasuri sau tehnici foarte sofisticate. În plus, este potrivită pentru orice eveniment!

În imaginea de mai jos este prezentată una dintre manichiurile care vor atrage atenția în topul modelelor de unghii pentru anul 2023. Va fi folosit de foarte multe persoane, deoarece creează un look foarte plăcut vizual. Nonculoarea negru mat va fi una dintre tendințele noului an, deoarece inspiră multă eleganță. De asemenea, micile detalii de puncte, linii și figuri geometrice se vor clasa în topul preferințelor, deoarece sunt niște elemente foarte simple, dar cu ajutorul cărora unghiile vor avea un aspect foarte bine pus la punct. De asemenea, elementele minimaliste pot fi folosite pentru orice tip de manichiură, indiferent de gradul de complexitate al acesteia. În plus, pot fi utilizate pe orice culoare și nuanță, deoarece se armonizează frumos cu fiecare dintre acestea.

18. Unghii cu model de frunze uscate

Unghii cu model de frunze uscate

Toamna anului 2023 este una diferită față de ceea ce a fost până în prezent. Deși în fiecare an erau la modă frunzele aplicate pe unghii, anul acesta care urmează, 2023, situează simplul model de frunze în sfera banalității. Doamnele și domnișoarele doresc să încerce ceva nou, ceva puțin mai diferit decât veșnicele funze uscate frumos aplicate pe unghie. Pe lângă frunze, unghia va mai fi decorată cu niște straturi pentru a scoate manichiura din banal. De asemenea, sclipiciul va mai putea fi presărat pe unghie, deoarece a fost și este un element de actualitate pentru orice manichiură.

Modelul de mai sus prezintă una dintre cele mai simple, dar elegante manichiuri pentru toamnă, care se va clasa în mod sigur în sfera celor mai preferate modele de unghii pentru anul 2023. Este formată dintr-un model cu frunze uscate, de culoare auriu, armonizate frumos și cu multă eleganță cu puțină foiță aurie și ștrasuri. Este o manichiură perfectă pentru un început de toamnă, care va atrage multe aprecieri!

19. Modele de unghii 2023 cu steagul țărilor

Model de unghii cu steagul tarilor

Deși pare puțin ieșit din comun, această metodă este una perfectă pentru a celebra ziua națională!  Deși poate nu veți avea parte de foarte multe păreri pozitive, deoarece multe persoane consideră acest lucru puțin bizat și exagerat, vă veți simți foarte bine știind că sunteți un patriot adevărat. Orice steag al fiecărei țări poate fi reprezentat cu multă ușurință de un technician bun, iar acest lucru vă va da o satisfacție foarte mare când veți avea o manichiură diferită și original, comparativ cu prietenele dumneavoastră.

În imaginea de mai sus este unul dintre exemplele care se pot realiza prin intermediul acestui model. Este foarte cool și este ieșit din zona de banalitate în care v-ați situat în fiecare an de ziua națională a țării dumneavoastră. Acum, puteți opta pentru un astfel de model, mai ales știind că este unul aflat în clasamentul modelelor de unghii în anul 2023.

20. Unghii cu aplicații florale

Unghii cu aplicatii florale

Aplicațiile florare, deși la suprafață par banale și foarte uzuale, pot crea una dintre cele mai wow manichiuri în anul 2023. Aceste aplicații pot fi folosite destul de ușor, nefiind o problemă majoră pentru artișii care creează cele mai frumoase unghii pentru doamne și domnișoare. Aceste aplicații dau un plus de inovație dacă sunt folosite în format 3D. Astfel, acestea vor atrage atenția într-un mod foarte elegant și discret. De asemenea, puteți opta pentru un model alcătuit nu doar din flori, ci și din linii armonizate frumos cu restul unghiei, în nonculori precum alb sau negru, pentru un plus de eleganță. Totuși, dacă simțiți că nu sunteți pregătite pentru a încerca cele mai îndrăznețe culori precum roșu, galben, portocaliu sau verde, puteți opta pentru niște nuanțe cu care nu veți da greș niciodată și la niciun eveniment, precum nuanțele de bej, crem sau elegantul alb.

În modelul prezentat este folosită o culoare roz, în nuanță de arămiu, care este una dintre cele mai liniștitoare nuanțe pentru o manichiură. Sunt alese floricele multicolore, dar și biluțe aurii pentru a evidenția efectul 3D pe care îl are manichiura, în tandem cu aplicațiile florale îndrăznețe.

21. Manichiură cu fluturași

Manichiura cu fluturi

Fluturașii au reprezentat mereu unul dintre modelele preferate pentru tinerele domnișoare, dar și pentru doamnele care doresc să confere un aer proaspăr și nou. Este un model care exprimă inocență și tinerețe, fiind unul dintre cele mai apreciate modele de unghii 2023. Deși ne trimite cu gândul la primăvară, acest model este potrivit pentru aproape fiecare anotimp, dând o notă de prospețime. Acest model a fost de actualitate și în acest an, iar în anul care urmează va deveni din ce în ce mai popular pentru toate categoriile de femei, indiferent de vârsta sau ocupația acestora.

Este foarte important să nu vă sfiiți în ceea ce privește culorile în care sunt pictați sau aplicați fluturașii. Aceștia pot purta orice culoare, iar cu cât este mai vibrant, cu atât mai bine.  Anul 2023 este un an al culorilor, așa că riscați și găsiți-vă cea mai potrivită culoare pentru manichiura dumneavoastră, indiferent dacă vă este frică să încercați culori foarte deschise sau mai închise! Puteți opta, de asemenea, pentru un model cu o tehnică 3d, pentru a scoate în evidență trăsăturile fluturașilor, sau puteți alege din paleta de culori pe cea care considerați că este cea mai potrivită pentru dumneavoastră! Cel mai important este să încercați tot felul de variante noi, deoarece acest model vă oferă acest avantaj!

22. Modele de unghii 2023 în culoarea portocaliu neon

Unghii in culoarea portocaliu neon

Culorile neon au fost un trend foarte îndrăgit de-a lungul timpului. Acest lucru nu se schimbă nici în 2023, când se păstrează pe unul dintre locurile înaintate din sfera celor mai atractive modele de unghii. De asemenea, dacă doriți să îi adăugați o notă puțin mai extravagantă, nu ezitați să aplicați câteva detalii pe unghie, întocmai ca și în modelul de mai sus. De asemenea, modelul de mai sus are o manichiură realizată cu ajutorul unor unghii de o lungime destul de mare, dar nu este necesar să aveți întocmai lungimea aceasta, dacă simțiți că nu este confortabilă și nu vă puteți descurca în ceea ce privește munca la birou sau alt tip de serviciu.

Acest model prezintă o idee foarte creativă în ceea ce privește manichiura, deoarece a fost îmbinată într-un mod armonios culoarea de portocaliu neon, cu un model frumos creat cu fluturi, potrivit pentru anotimpul cald al anului, De asemenea, sunt prezente numeroase pietricele decorative pe unghii, ceea ce aduce un plus în ceea ce privește eleganța, dar și extravaganța. Acest model este unul foarte potrivit pentru cele mai frumoase evenimente care au loc în primăvara sau vara anului 2023.

23. Unghii cu un model de culori combinate + foiță de aur

Unghii cu un model de culori amestecate

Acest model va fi, fără doar și poate, o noutate al anului 2023 și se va regăsi printre cele mai reușite modele pentru unghii în anul 2023! Este un model foarte controversat, fiind realizat cu foarte multă răbdare și atenție, deoarece detaliile contează în orice privință, nu doar în materie de unghii. Acest model reprezintă, în primul rând, o operă de artă, deoarece trebuie să fie acordată o atenție foarte mare în ceea ce privește alegerea culorilor și a detaliilor care să se evidențieze în cel mai frumos mod. Este perfect pentru o ședință foto, pentru un eveniment important, nefiind recomandat pentru activitățile banale din rutină. Acest tip de manichiură nu trebuie confundat cu cel de marmură, deoarece este foarte diferit, deși la prima vedere ar părea că seamănă.

În imagine este prezentată o manichiură de acest tip în care s-au folosit mai multe nuanțe de albastru pentru a crea o imagine armonioasă și în același ton. De asemenea, s-a folosit puțin sclipici auriu pentru a contrasta puțin modelul de pe unghie, și pentru a da un aer și mai sofisticat și mai exuberant ca până acum. Totuși, dacă nu sunteți fană al auriului, puteți opta pentru un alt tip de sclipici, poate cel argintiu. Puteți încerca și o altă culoare de fundal, însă se recomandă să fie una deschisă, pentru ca restul elementelor să fie scoase în evidență cât mai mult posibil!

24. Unghii cu motive biblice

Unghii cu motive biblice

Un model destul de interesant, dar și controversat, îl reprezintă o manichiură pe care sunt aplicate motive biblice.  Acestea sunt foarte rar folosite, deoarece necesită foarte mult timp de lucru, iar pentru tehnicieni este o adevărată provocare, dar și o mare bătaie de cap. De asemenea, pentru tinerele care optează pentru o asemenea manichiură, inconfortul este la el acasă. Cu un astfel de model de unghie, este cam greu să de descurci în viața de zi cu zi, însă dacă ești o femeie care are un job din domeniul artei, aceste unghii vor aduce un plus de creativitate pentru tine, dar și pentru privitori.

Deși multe persoane au numeroase prejudecăți cu privire la acest tip de model de unghie, cu toții credem că anul 2023 este un an al schimbărilor, al renunțării la cele mai negative gânduri și idei pe care le avem, dar și un an al prosperității. Unele domnișoare preferă acest tip de manichiură deoarece este destul de ieșit din tipare obișnuite, iar acest lucru le aduce un plus de autenticitate, deși pentru multă lume poate reprezenta un motiv de bârfă. În modelul de mai sus sunt prezentate modele cu îngerași atent realizate. Dezavantajul pentru acest tip de manichiură este reprezentat de faptul că este necesară o lungime destul de mare a unghiilor pentru a putea fi realizate cu multă claritate și acuratețe modelele.

25. Unghii cu un model combinat de sclipici auriu și argintiu

modele unghii 2023 cu auriu si argintiu

În anul 2023, dar și în clasamentul celor mai sofisticate modele de unghii 2023, argintiul îmbinat cu auriul este o noutate. Multe persoane evită această combinație, însă în 2023 este momentul pentru ceva nou, un aer proaspăt! Trebuie să renunțăm la acest mit, deoarece argintiul se armonizează într-un mod aparte, mai ales pe unghiile doamnelor care doresc să iasă din tipare, ar dovada este reprezentată de acest model de unghii impresionant. Totuși, acest model de manichiură se încadrează cel mai bine în sfera evenimentelor importante, și nu este recomandat pentru rutină, deoarece dau un aer foarte extravagant atunci când sunt purtate la școală, la birou sau acasă.

În imaginea de mai sus este prezentat cum nu se poate mai frumos un model de unghie realizat prin intermediul sclipiciului auriu, combinat cu cel argintiu. Culoarea aleasă pentru fondul unghiei este una destul de îndrăzneață, și poate face multe doamne și domnișoare să iasă din zona lor de confort, deoarece nu multă lume agreează o asemenea nuanță de albastru. Dacă nu sunteți un fan înrăit al acestei culori, nu vă faceți griji! Puteți opta pentru culori mai cuminți, iar recomandarea noastră este un nude foarte la modă.

26. Unghii cu model de copaci înfloriți

Unghii cu model de copaci infloriti

Acest model este unul foarte simplu și finuț, perfect pentru doamnele și domnișoarele care doresc să nu iasă foarte mult în evidență. Acest model este perfect pentru primăvara anului 2023, când toată natura reînvie și copacii încep să înflorească. Acest model este atent realizat, cu multă răbdare și acuratețe, reprezentând un posibil trend în anul 2023.

Manichiura prezentată evidențiază ramurile unor copaci care sunt pe cale să înflorească o multitudine de flori multicolore. Culorile unghiilor sunt frumos alese și sunt foarte reprezentative pentru anotimpul primăvara, unul dintre anotimpurile recomandate pentru această manichiură. Albul scoate în evidență cel mai bine florile îmbobocite de pe copaci, deoarece este o nonculoare cu ajutorul căreia se pot realiza cele mai remarcante modele pentru unghii. De asemenea, culoarea verde este una foarte potrivită pentru acest tip de manichiură, având în vedere faptul că este o culoare primăvăratică și foarte vibrantă.

27. Unghii cu un model reprezentat de Univers

Unghii cu un model reprezentat de Univers

Modelul de unghii realizat prin combinarea mai multor culori astfel încât să rezulte un frumos model cu motiv galactic este unul dintre cele mai spectaculoase modele care vor avea parte de mai multă atenție în anul 2023. Acestea se vor afla în topul celor mai interesante modele de unghii, deoarece atrag atenția într-un mod plăcut și sunt, de asemenea, potrivite pentru orice ocazie.

Într-un asemenea model se pot reprezenta cu ușurință tot felul de modele, precum stele, lună, soare sau planete. Dacă aveți niște unghii cu o lungime destul de mare, puteți opta pentru un minisistem solar format din câteva planete și Soarele.  Totuși, dacă doriți ceva mai ieșit din comun, puteți opta pentru o galaxie, întocmai ca și în imaginea de mai sus. Puteți recrea Calea Lactee, îmbinând diferite culori și nuanțe pentru a aduce acest model cât mai aproape de realitate! Dacă sunteți pasionate de Univers și de tainele acestuia, puteți încerca acest model, cu multă încredere, deoarece nu veți rămâne dezamăgite!

28. Modele de unghii 2023 multicolore

Unghii 2023 multicolore

Acest model de unghii a fost foarte îndrăgit în urmă cu câțiva ani în urmă, când era foarte la modă ca toate doamnele și domnișoarele să își realizeze manichiura utilizând mai multe culori. Anii trecuți, această manichiură a fost treptat înlocuită cu alte tipuri, însă anul 2023 se pare că va readuce acest model în clasamentul celor mai reușite modele pentru unghii în noul an. Cu toții știm că în ceea ce privește această manichiură, nu există o tipologie sau niște culori standard, ci există o sumedenie de modele și de culori care abia așteaptă să fie combinate în cele mai plăcute manichiuri.

Deși fiecare doamnă are propriile preferințe, în modelul de mai jos sunt prezentate niște culori puțin mai îndrăznețe, pentru a dovedi faptul că dacă sunt alese culorile potrivite, nu contează intensitatea lor, atât timp cât se îmbină perfect. Astfel, portocaliul și verdele se armonizează perfect, în tandem cu niște elemente minimaliste. Toate la un loc creează un look wow, deoarece pare a fi foarte interesant modul în care au fost aranjate, creând un look „în oglindă” sau inversat! Puteți alege mai multe variante, precum roșu și albastru, galben și violet, roz cu portocaliu, sau orice culori și nuanțe vă sunt pe plac.

29. Unghii cu stele si luna

Unghii cu stele si luna

Cerul reprezintă o sursă de inspirație pentru mulți romantici! De asemenea, cu toții privim cerul în fiecare zi și suntem recunoscători pentru fiecare zi din viața noastră, însă ce mod mai original de a ne arăta iubirea față de cer, decât a ne imprima bolta cerească pe unghii? Acesta este unul dintre noile trenduri din 2023, regăsindu-se între cele mai originale modele de unghii pentru acest an.

Deși ziua, cerul este foarte frumos și încărcat de nori pufoși, cele mai potrivite modele pentru o manichiură reușite sunt reprezentate de elementele nocturne. Puteți opta pentru o manichiură realizată pe un fond albastru închis sau chiar negru, ca și cel din poza de mai jos.  Pe acesta, puteți alege pentru niște ștampile frumoase cu lună, indiferent de faza în care se află. Pentru a reprezenta frumusețea cerului noaptea, puteți de asemenea să alegeți niște steluțe aflate în jurul lunii. Dacă veți dori să optați pentru acest tip de manichiură, veți da dovadă de multă creativitate.

 30. Unghii cu model de marmură + particule aurii

Unghii cu model de marmura

Cred că am stabilit anterior că aspectul de marmură este unul dintre cele mai adorate modele în rândul doamnelor și domnișoarelor moderne. Dar ce se întâmplă în cazul în care amestecăm această tehnică foarte populară cu niște elemente la fel de populare, care sunt predispuse a oferi unghiilor un aspect foarte extravagant și luxos? Rezultatul ar fi unul foarte spectaculos, de departe!

Modelele de marmură sunt ele în sine destul de sofisticate însă, dacă mai adăugăm niște particule aurii, se va crea un look de excepție, potrivit pentru cele mai luxoase petreceri și cele mai interesante evenimente la care veți participa în anul 2023. De asemenea, dacă sunteți o persoană foarte îndrăzneață și curajoasă, veți putea încărca și mai mult unghiile folosindu-vă de niște detalii minimaliste, ca cel din poză, unde s-au folosit niște linii foarte fine. Culorile în care sunt realizate modelele sunt foarte importante, însă nu se recomandă să fie folosite niște culori mult prea închise, deoarece nu se vor mai putea remarca modelele și elementele. Puteți să vă bucurați de tot ceea ce vă pune la dispoziție anul 2023 pentru a creea niște look-uri de excepție, indiferent de momentul anului în care optați pentru acest tip de manichiură!

 31. Modele de unghii 2023 minimaliste având cuvinte scrise pe unghie

Unghii minimaliste avand cuvinte scrise pe unghie

Textele sunt de departe cele mai interesante modele pentru niște unghii care nu doresc să fie remarcate prea mult de ochii curioșilor. Dacă doriți o manichiură simplistă, dar totuși care dă dovadă de mult stil și eleganță, puteți apela la niște cuvinte scrise pe unele dintre unghiile dumneavoastră. Puteți începe să folosiți această tehnică dacă până acum v-a fost străină, deoarece se va regăsi între cele mai simple, dar elegante modele de unghii pentru anul 2023.

În imaginea de mai sus este prezentată o manichiură foarte simplă, perfectă pentru doamnele și domnișoarele care doresc să se simtă bine și confortabil cu manichiura lor, dar care vor să dețină și niște unghii foarte cool și în noile tendințe. Culoarea pe care o alegeți nu este foarte importantă, deoarece puteți să optați pentru orice culoare, indiferent dacă este roșu, verde, portocaliu, albastru sau galben ca în poză. De asemenea, este foarte importantă textura culorii. Astfel, se recomandă o culoare mată, pentru a putea fi realizat cu cea mai mare claritate și la cel mai înalt nivel scrisul de pe unghii. Dacă nu doriți să scrieți pe mai multe unghii, puteți opta pentru un model și mai simplu, cu un cuvânt pentru o singură unghie. Sfatul nostru este să alegeți cuvinte simple, în română sau în altă limbă preferată de dumneavoastră. Câteva dintre cele mai stylish cuvinte din limba engleză pot fi: „cool”, „love”, „hope” sau „dream”.

32. Unghii strălucitoare, cu un model format majoritar din sclipici

Unghii stralucitoare

Sclipiciul este unul dintre cei mai buni prieteni ai femeilor, deoarece poate scoate orice manichiură din zona banalității. Cel mai nou trend care va apărea în anul 2023 este reprezentat de o combinație destul de stranie la prima vedere: culoare lucioasă + sclipici. Atât de multe lucruri strălucitoare, încât unghia dumneavoastră va arăta destul de încărcată! Deși acest lucru pare a fi un dezavantaj la prima vedere, poate fi privit ca pe un beneficiu dacă va fi folosit în mod corect. Bineînteles, nu este un lucru foarte obișnuit să purtați acest tip de manichiură la birou, la locul de muncă sau, mai ales, la școală, indiferent dacă sunteți la liceu sau chiar și la facultate, deoarece este un model mult prea extravagant! Totuși, puteți alege această manichiură pentru evenimente importante sau ședințe foto.

În imaginea de mai sus este prezentat un model de astfel de manichiură, perfect pentru cele mai importante evenimente care vor avea loc pe parcursul anului, indiferent dacă se vor desfășura vara, toamna sau iarnă. De exemplu, dacă sunteți o viitoare mireasă care urmează să vă căsătoriți în anul 2023, acest model este unul care v-ar putea veni mănușă. Așadar, nu ezitați să folosiți un astfel de model pentru a celebra un nou început în doi!

33. Unghii cu aspect de scoică

Unghii cu aspect de scoica

Cred că fiecare dintre noi iubim să ne plimbăm pe malul mării, pe plajă, și să adunăm cât mai multe scoici pentru a avea o amintire fizică a celor mai frumoase momente petrecute la mare. Totuși, de ce să nu profităm de faptul că suntem în secolul al XXI-lea și orice lucru este posibil, chiar și să ne realizăm o manichiură cu model de scoică? Desenele cu scoici sunt frumoase și putem cu ușurință să ne alegem un astfel de model pentru unghiile noastre, dar în anul 2023 este timpul pentru o revoluție în materie de noi modele și noi tehnici.

În exemplul de mai sus este prezentată o manichiură realizată în cel mai reușit mod posibil, cu ajutorul unui efect de scoică, nu doar un simplu și banal model. Acest efect este unul ieșit în relief, 3D,  care va lăsa cu pe oricine gura căscată. Scoica pare atât de reală, încât mulți dintre cunoscuții dumneavoastră se vor mira de ce manichiură reușită și originală veți avea! Dacă nu vă încântă ideea de scoică, puteți apela și la alte modele, precum o pană, o floare sau ceva mai minimalist.

34. Modele de unghii 2023 în nuanțe neon de roz

Unghii in nuante neon de roz

Deși culorile neon și diferite nuanțe au fost foarte la modă în urmă cu câțiva ani, se pare că trendul revine și în anul 2023, fiind unul dintre preferatele femeilor de-a lungul anului. Acestea vor opta pentru diferite modele de manichiură în culori neon, deoarece este un mod sigur pentru a ieși în evidență. Știm cu toții că cele mai potrivite modele de manichiură pentru orice petrecere sunt cele formate din culori neon, culori care vor scoate persoana în evidență, chiar dacă aceasta poate nu își dorește acest lucru.

O idee de manichiură creată folosind aceste culori este cea din imaginea de mai sus, unde nuanța este perfectă pentru unghiile de o dimensiune mare. Deși unghiile lungi dau un aer de extravaganță, culorile neon pot fi utilizate pentru orice dimensiune de unghie. Dacă sunteți o persoană mai comodă și nu vă plac unghiile atât de mari, puteți opta pentru o culoare neon dacă doriți ca unghiile dumneavoastră să iasă în evidență, deși nu au o lungime exagerată. Culorile preferate sunt galbenul, verdele sau rozul, întocmai ca cel din imagine.

35. Unghii „clear”, cu fluturași multicolori aplicați

Probabil cea mai simplistă dintre modele de unghii 2023 este reprezentată de manichiura „clear”. Fără nicio nuanță, fără nicio culoare, lacul transparent va ocupa un loc destul de important în clasament, deoarece se pot realiza cele mai finuțe și mai drăgălașe modele de unghii potrivite pentru activitățile zilnice, pentru tinerele domnișoare care sunt la școală sau la liceu, dar și pentru doamnele care doresc să atragă atenția într-un mod plin de admirație la locul de muncă.

De asemenea, pe acest fond transparent, se recomandă a se aplica puține elemente, precum niște fluturași multicolori. Aceștia vor inspira multă tinerețe și energie pozitivă celor care îi poartă, fiind foarte la modă și ușor de folosit. De asemenea, aceștia pot fi combinați în multe variante, în funcție de orice preferință a persoanelor care doresc să poarte un asemenea model simplist.

36. Unghii cu aplicații de stele pe toată unghia

Unghii cu aplicatii de stele pe toata unghia

Stelele sunt niște elemente foarte controversate, deoarece nu multă lume consideră că sunt potrivite pentru o manichiură reușită. În opinia noastră, o manichură reușită poate fi realizată cu ajutorul oricărui model sau tehnici de realizare, cu atât mai mult cu ajutorul stelelor. Fie că sunt de dimensiuni mai mari sau de dimensiuni mai mici, acestea au un rol important în ceea ce privește rezultatul final pe care îl va avea manichiura dumneavoastră!

Stelele sunt niște elemente care pot transforma foarte ușor niște unghii aflate în sfera banalității, în niște unghii foarte cool și actuale, mai ales pentru anul 2023. Acestea se vor afla printre cele mai fresh dintre modelele pentru unghii în 2023, deoarece oferă un vibe foarte bun celor care le poartă, dar și un efect wow pentru privitori. Fie că optați pentru culori mai stridente pe fundal sau pentru culori mai cuminți sau chiar transparente, manichiura va fi una foarte reușită. De asemenea, nu trebuie să vă speriați de unghiile cu o lungime mai mare sau de dimensiunile modelelor de stele, deoarece vor avea un efect de excepție, chiar dacă sunt mai mari, iar dovada este în imaginea de mai sus.

37. Unghii  albe cu model simplu de floare

Unghii  albe cu model simplu de floare

Modelul cu flori este unul destul de popular în orice perioadă a timpului, așa cum am văzut. Însă, în anul 2023 va fi la mare căutare manichiura simplă, ornată cu mici floricele, pentru a scoate-o din sfera banalului. Acest model este unul foarte popular, deoarece este foarte simplu, dar în același timp elegant, datorită albului care se află pe fundalul unghiei.

În exemplul de mai sus este afișată o manichiură foarte îngrijită. În general, nonculoarea alb are un rol foarte important în ceea ce privește o manichiură elegantă, deoarece această nonculoare, alături de opusul ei, negrul, sunt cele mai elegante și mai rafinate din paleta de culori și nuanțe. Dacă doriți un model de floare, puteți opta pentru o floare simplă, nu foarte sofisticată, precum margareta din imagine. Acest model este așezat pe un lac transparent, care are scopul de a atrage atenția asupra modelului de pe unghie. Dacă sunteți o persoană cuminte, căreia nu îi place să aibă o manichiură foarte sofisticată, puteți alege un astfel de model pentru a vă remarca în cel mai simplu și frumos mod.

38. Manichiură franțuzească asimetrică

Manichiura frantuzeasca asimetrica

Manichiura franțuzească a fost și încă este una dintre cele mai consacrate manichiuri din toată lumea. Aceasta a fost adoptată de multe femei, indiferent de categoria de vârstă sau de activitățile de zi cu zi, deoarece este un tip de manichiură potrivit pentru oricine și în orice context.  Totuși, anul 2023 încearcă să aducă o nuoutate în ceea ce privește tendințele în materie de manichiură franțuzească. Deși cu toatele îndrăgim modelul clasim, ne vom îndrăgosti la prima vedere de o manichiură franțuzească ,„asimetrică”.

Acest tip de manichiură pare să concureze cu modelul clasic, deoarece se realizează la fel de simplu, atât acasă, cât și la salon, aducânt totodată un aer nou. De asemenea, puteți să optați pentru o altă nuanță, deși albul va rămâne mereu în cap de listă pentru această manichiură. Totuși, dacă sunteți adepta unor modele puțin mai sofisticate și extravagante, nu ezitați să combinați acest model cu niște sclipici, ștrasuri, sau chiar diferite modele de unghii 2023 minimaliste, precum linii sau figure geometrice.

39. Modele de unghii 2023 cu buline, în stil Minnie Mouse

Unghii cu buline, in stil Minnie Mouse

Deși pentru mulți dintre noi, desenele animate nu mai fac parte din sfera noastră de interes, unele persoane, mai tinere sau mai înaintate în vârstă, nu pot renunța așa ușor la personajele copilăriei noastre. Dintre cele mai populare, fac parte Tom și Jerry, Mickey Mouse, Bugs Bunny sau Pantera Roz. Bineînțeles, desenele animate moderne prezintă și alte personaje, însă poate nu vor rămâne atât de memorabile precum cele amintite anterior.

Multe domnișoare, sau chiar doamne, aleg să își realizeze manichiura folosindu-se de cele mai îndrăgite desene animate. Acest tip de manichiură este reînviat în anul 2023, reprezentând unul dintre cele mai interesante și la modă modele de unghii din acest an. De asemenea, poate fi utilizat în orice circumstanță, atrăgând multe priviri, dat fiind faptul că va deveni un nou trend în acest an.

Un exemplu specific pentru acest tip de manichiură este cel cu îndrăgitele buline specifice lui Minnie Mouse. Acest personaj era foarte îndrăgostit de tot ce avea buline, devenind niște elemente consacrate.  Fie că optați pentru bulinele simple, fie că alegeți să adăugați ceva în plus, manichiura dumneavoastră va fi una reușită și foate chic!

40. Unghii în nuanțe pastelate și lucioase

Unghii in nuante pastelate si lucioase

Deși culorile-pastel au fost mereu unele dintre cele mai drăguțe și fine, se pare că în anul care urmează, 2023, acestea vor acapara sfera manichiurilor realizate în această perioadă. Culorile sunt perfecte pentru orice eveniment, atât pentru activitățile din rutină, cât și pentru petreceri. Totuși, dacă adăugați modelului mai mutle detalii, acestea îi vor da un plus de extravaganță, limitându-le sfera lor de aplicabilitate.

Una dintre cele mai folosite idei de manichiură este aceea de a combina mai multe culori pastelate. Puteți opta pentru o nuanță de roz combinată cu un galben sau un  verde împletit cu albastru. Desigur, alegerile pot fi diferite în funcție de preferințele fiecăreia. Mai jos este un exemplu foarte bun de manichiură realizată prin această tehnică, la care s-au adăugat niște pietricele pentru o mai multă eleganță. De asemenea, puteți opta și pentru puțin sclipici, dacă sunteți fane ale acestui element, transformând-o într-o manichiură foarte elegantă.

41. Modele de unghii 2023 cu model de iarna

Unghii cu model de iarna

Pentru iarna anului 2023, cel mai frumos model dintre toate aceste modele pentru unghii se află cel creat cu ajutorul unor detalii de iarnă. Fulgi mari de zăpadă, ramuri de brad, oameni de zăpadă, detalii de Crăciun, toate acestea sunt specifice sezonului rece. De ce să nu profităm de faptul că noul an are loc în mijlocul iernii și să nu ne expunem o manichiură realizată cu ajutorul acestor modele? Aceste modele au un design unic și pot fi utilizate pe toată perioada iernii, fiind remarcate de toată lumea cu care veți lua contact!

În imagine este prezentată o manichiură din care tehnicianul a făcut, fără doar și poate, o operă de artă. Se aseamănă cu fundalul unei povești de iarnă, una decorată cu ramuri de brad ninse, cu un cer fără nori, dar și cu imaginea unei păduri pline de zăpadă. Acest model transpune pe fiecare în acel fundal și ne face să ne bucurăm de frumusețile pe care ni le dăruiește iarna. Este un model potrivit pentru cele mai importante sărbători, iar dacă nu sunteți adeptă a modelelor cu tematică de Crăciun, acest model este unul iernatic, dar destul de serios și elegant.

42. Unghii cu ștrasuri și sclipici

Unghii cu strasuri si sclipici

Anul 2023 reinventează moda care a fost în urmă cu câtiva ani buni, o modă care evidenția o manichiură destul de încărcată cu ajutorul sclipiciului, dar și a ștrasurilor. Astfel, acest model va fi regăsit printre cele mai extravagante modele de unghii 2023, deoarece femeile din întreaga lume vor începe să reutilizeze acest model din ce în ce mai des.  Totuși, nu se recomandă a se exagera cu prea multe elemente, deoarece vor încărca foarte tare unghia, devenind din ce în ce mai incomodă, nereușind să vă realizați activitățile zilnice atât acasă, cât și la locul de muncă.

Acest tip de manichiură este unul foarte utilizat atunci când femeile au parte de multe evenimente în viața lor, iar acest model poate fi folosit cu ușurință de miresele anului 2023, în nonculoarea alb imaculat. Acestea vor atrage toate privirile și vor fi potrivite în contextual celui mai fericit eveniment din viața lor. Totuși, în cele mai frecvente cazuri, femeile aleg nuanțe cât mai colorate și vibrante, la fel ca în modelul de mai sus. Această manichiură este una perfectă pentru festivaluri, deoarece este una efervescentă, dar și pentru diferite petreceri, aducând un aer de eleganță.

43. Unghii lungi în nuanțe de roz mat + aspect de marmură

Unghii lungi in nuante de roz mat

Unghiile în culori mate sunt, de departe, unele aflate în vârful modelelor pentru unghii în anul 2023. Nu este o noutate acest lucru, deoarece se poziționau pe un loc destul de înalt și în anii precedenți. O noutate este reprezentată de faptul că tot mai multe doamne și domnișoare preferă să îmbine aceste culori opace cu alte modele mai îndrăznețe, care, la prima vedere, par a nu se potrivi foarte bine. Totuși, acest lucru este un mit, iar imaginea de mai sus este dovada clară.

Manichiura din imagine este formată dintr-un model de marmură foarte în trend, dintr-o nuanță de roz care atrage toate privirile. Este o nuanță destul de blândă, dar jucăușă în același timp atunci când este îmbinată cu îndrăzneală.  Deși unghiile din imagine au o lungime destul de înspăimântătoare pentru multe dintre noi care nu ne descurcăm în viața de zi cu zi cu astfel de unghii, nu trebuie să ne facem griji, deoarece modelul de marmură se poate realiza și pe niște unghii cu o lungime puțin mai confortabilă. Acest model este unul dintre preferatele multor femei, deoarece dă dovadă de multă eleganță, dar și de mult curaj.

44. Modele de unghii 2023 cu linii

Unghii cu linii

Liniile sunt niște elemente destul de minimaliste, cu ajutorul cărora se pot realiza foarte multe modele de unghii 2023. Acestea au reprezentat o inspirație de-a lungul timpului și iată că nici în anul 2023 nu vor fi date de pe locul lor bine meritat în topul celor mai apreciate modele de unghii pentru acest an, menținându-se în continuare.

Cu ajutorul lor, se pot realiza cele mai frumoase modele într-un mod cât mai minimalist posibil. Se pot crea o sumedenie de modele, care mai de care mai interesante și mai pline de creativitate. Pot fi amestecate, intersectate și îmbinate în cele mai caudate, dar interesante feluri. Puteți crea cu ajutorul lor diferite modele, chiar și mai complicate, precum și desene grafice, care pot fi realizate mai ușor decât pare pe niște unghii cu o lungime cel puțin medie.

Modelul de mai sus prezintă unul dintre cele mai simple modele care se pot realiza prin intermediul dungilor. Persoana care o optat pentru acest model a ales, de asemenea, niște nuanțe mate, care se îmbină într-un mod foarte frumos. Nu a dorit să amestece multe culori, pentru a nu încărca manichiura, ceea ce este un lucru bun, deoarece ies mai bine în evidență detaliile create cu ajutorul liniilor.

45. Unghii în nuanțe de galben -muștar

Unghii in nuante de galben mustar

Culoarea galben este destul de des evitată, deoarece este una dintre culorile care iese foarte ușor în evidență, iar acest lucru nu este foarte plăcut pentru doamnele și domnișoarele care vor să treacă neobservate. Multe femei au numeroase prejudecăți în ceea ce privește această culoare, însă anul 2023 va putea să vă schimbe opinia prin intermediul acestui model.  Dacă veți opta pentru niște unghii în culoarea galbenului-muștar, veți rămâne plăcut surprinsă de ceea ce se poate realize cu ajutorul acestei culori. De asemenea, este potrivită pentru orice tip ștampilă, sclipici sau chiar și un ștras frumos. Veți putea fi remarcată repede într-un mod pozitiv și complimentată pentru alegerea îndrăzneață pe care ați făcut-o.

Manichiura din imagine este una realizată foarte cool, într-un mod foarte simplu, dar care poate conferi persoanei care o poartă un plus de energie pozitivă specifică culorii galben. Dacă doriți să încercați această culoare, însă vă este teamă pentru cum vor arăta mâinile dumneavoastră cu o manichiură în acest fel, puteți începe să riscați cu un model ca acesta, deoarece este unul simplu, cu care nu puteți da greș.

46. Unghii cu un model ce prezintă un semn zodiacal

Unghii cu un model ce prezinta un semn zodiacal

Dacă vă place să ascultați sau să citiți horoscopul, acest model de unghii vă va face să vă îndrăgostiți și mai mult de semnele zodiacale. Deși multă lume nu optează pentru un asemenea model, credem că un semn zodiacal frumos realizat pe manichiura dumneavoastră vă va aduce un plus de autenticitate în ceea ce privește alegerea modelului perfect. Dacă nu vă plac lucrurile foarte uzuale, pe care le folosește multă lume, puteți să alegeți un astfel de model. Fie că sunteți Rac, Leu, Vărsător sau oricare dintre zodiile din horoscop, tehnicianul dumneavoastră va rămâne plăcut surprins de alegerea pe care o faceți, deși va reprezenta pentru el o mare provocare și un test de răbdare și calm.

Modelul de mai jos este reprezentat de niște detalii foarte fin alese, cu mult bun-gust, fără a deveni exagerate pentru o manichiură menită să atragă atenția într-un mod foarte plăcut și unic. Unghiile poartă mai multe semen zodiacale, printre care se remarcă semnul zodiacal al Balanței. De asemenea, pe lângă zodie, multe femei aleg să mai adauge și alte detalii precum planete sau stele, pentru un plus de autenticitate. Pentru a da dovadă că sunteți o admiratoare înrăită a zodiacului și horoscopului, puteți să vă alegeți culoarea de fundal a unghiei în funcție de culoarea recomandată pentru zodia dumneavoastră.

47. Modele de unghii 2023 în nuanțe de mov lila

Unghii in nuante de mov lila

Deși nuanțele de mov au fost în trend acum câțiva ani bun, în anul 2023 se pare că revin în formă! Aceste nuanțe inspiră multă creativitate și multă iubire față de artă. Puteți crea cele mai interesante modele cu ajutorul acestei culori, fiind una dintre cele care sunt mai ușor de utilizat pe o manichiură. Fie că vă doriți o manichiură puțin mai sofisticată sau preferați să nu ieșiți în evidență în niciun mod, culoarea mov lila este potrivită pentru fiecare opțiune. Multe dintre doamne și domnișoare preferă această culoare în combinație cu niște detalii primăvăratice sau chiar potrivite pentru vară, deoarece movul lila este o culoare vibrant, care te duce cu gândul la multă fericire și multă culoare în jur, iar aceste două anotimpuri prezintă numeroase culori și nuanțe în peisajele lor.

Puteți alege un model de fluture, ca în modelul de mai sus, deoarece este unul foarte cool și la mare căutare în anul care urmează. În această imagine este prezentată o manichiură realizată cu ajutorul acestei culori, având un aspect mat. Culorile mate dau un aer foarte sofisticat, dar pentru doamnele care prefer puțin luciu pentru unghiile lor pot alege pentru o ojă strălucitoare pentru un aer mai „glam”.

48. Unghii cu model de boboci de floare

Unghii cu model de boboci de floare

Modelul de copaci îmbobociți reprezintă unul dintre cele mai gingașe modele de unghii care există și este cel mai potrivit pentru sezonul primăvăratic. Ce poate fi mai gingaș decât un model de unghie care să reprezinte copacii care reînvie, se trezesc la viață după mult timp în care au trăit într-o monotonie și tristețe continuă? Majoritatea femeilor vor opta pentru un astfel de model pentru cel puțin o dată în an, deoarece face parte din categoria „must have” a lui 2023, reprezentând una dintre cele mai căutate manichiuri în rândul vedetelor.

Modelul de mai jos prezintă o artă în ceea ce privește modelul de copaci îmbobociți, armonizați într-un mod foarte frumos și foarte fin cu nuanțele de portocaliu și alb. Aceste culori sunt foarte întâlnite la copacii înfloriți, dar, totodată, sunt niște culori care se potrivesc foarte bine una cu cealaltă și în ceea ce privește manichiura femeilor din toate colțurile lumii. De asemenea, puteți opta pentru mai multe variante de culori împreună cu alb, optând și pentru niște flori colorate în aceeași culoare, de exemplu utilizând nuanța roz, pentru a realiza cele mai frumoase flori de cireș pe unghia dumneavoastră.

49. Modele de unghii 2023 în mai multe culori

Unghii in mai multe culori

Știm cu toatele cât de greu este să te decizi în ceea ce privește culorile potrivite pentru manichiura ta. Deși pare foarte ușor la prima vedere, crezând că deși nu vom alege culoare aceasta, vom avea ocazia să o alegem data viitoare când ne facem manichiura, nu este deloc așa. Avem în minte o mulțime de culori, nuanțe și modele de unghii 2023, iar, ca urmare a acestui lucru, este foarte greu să ne decidem. Totuși, anul 2023 prezintă în clasamentul celor mai atractive modele de unghii un trend care, deși a fost folosit destul de des și în anii anteriori, în anul viitor va lua un drum ascendant în tendințele în materie de manichiură.

În modelul de mai sus este prezentată o manichiură cu mai multe nuanțe care par să se îmbine perfect. Secretul este alegerea culorilor din același registru, pentru a crea un aspect vizual cât mai plăcut ochilor și a nu părea o manichiură formată din niște culori aruncate pe unghii, fără nicio legătură între ele. Puteți alege pentru o gamă variată de culori, însă trebuie să găsiți nuanțe care să se potrivească și să creeze un look wow pentru unghiile dumneavoastră. Fie că sunt mai multe nuanțe de albastru sau mov, fiecare va crea un aspect de excepție dacă vor fi folosite în mod corect. Este o manichiură relativ simplă și potrivită pentru orice ocazie, atât la muncă, precum și la cele mai importante evenimente, oferind un aer de eleganță și simplitate.

50. Unghii cu model de buline de tip curcubeu

Unghii cu model de buline de tip curcubeu

Bulinele au fost și sunt în continuare unele dintre cele mai îndrăgite modele de unghii 2023 de toate categoriile de persoane, fie că vorbim despre doamne, fie că vorbim despre tinere adolescente. Bulinele, deși au fost în mare vogă în anii secolelor trecute, fiind purtate de cele mai cunoscute actrițe și cântărețe, se pare că revin în forță în anul 2023. Acestea sunt foarte ușor de combinat, dar și de asortat cu diferite ținute, iar dacă optați pentru mai multe culori, va fi și mai simplu să vă găsiți hainele potrivite cu manichiura.

Bulinele dau un aer fresh și vibrant, indifferent de culoarea lor. Totuși, dacă vreți să dați dovadă de mai mult romantism, puteți apela la buline roșiatice, iar dacă doriți să emanați mai multă fericire asupra celor din jur, este indicat să alegeți una dintre nuanțele de galben. Totuși, dacă doriți să aduceți un omagiu naturii, culoarea verde este perfectă pentru dumneavoastră. Dacă nu vă puteți hotărî, nu este nicio problemă. Bulinele multicolore, ca în modelul de mai sus, se pare că se vor afla printre cele mai chic modele de unghii 2023, așa că puteți încerca acest tip de manichiură cu mult curaj și multă încredere!

unghii 2023

În concluzie, dacă nu aveți nici cea mai vagă idee pentru a face o alegere inspirată în anul care urmează, sperăm că v-am convins să adoptați cel puțin jumătate din manichiurile prezentate mai sus, deoarece au un bine meritat loc printre cele mai atractive dintre modele de unghii 2023! Fie că este primăvară, vară, toamnă sau iarnă, pentru fiecare anotimp aveți o gamă foarte variată de a alege cele mai potrivite modele pentru dumneavoastră și preferințele pe care le aveți!…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed