HomeFRUMUSETEModele de unghii Arta indrazneata si unghii elegante

Arta indrazneata si unghii elegante

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
Arta-indrazneata-si-unghii-elegante in Modele de unghii

Perfectioneaza-ti stilul prin actualizarea imaginii manichiurii cu modele de unghii elegante, care se potrivesc perfect acestui sezon. Daca esti in pana de idei, arunca o privire peste urmatoarele modele!

Arta indrazneata si unghii elegante

Acest sezon presupune incercarea unor teritorii noi, cand vine vorba de stil. Exista numeroase idei de modele de unghii elegante pe care le poti testa si folosi ca inspiratie, si se pare ca acest mic detaliu, manichiura ta, poate avea un impact imens asupra imaginii si stilului tau.

Arta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii elegante

Accentele indraznete au fost foarte populare pe podiumuri, asadar este evident ca aici avem nevoie de indrazneala si eleganta, incat o tinuta indrazneata are nevoie sa fie combinata cu o manichiura. Din fericire, varietatea de culori, accesorii de unghii si instrumente le ofera entuziastelor capacitatea de creatie, incat sa depaseasca limitele cand vine vorba de inovatie, deci fii creativa si scoate-ti manichiura in evidenta de fiecare data, purtand cele mai elegante stiluri.

Aplicatiile aurii si argintii, fie ca sunt perle sau accesorii in modele geometrice, sunt cele mai populare optiuni si aduc rezultate spectaculoase, evidente, fara prea mult tam-tam. Aceste detalii pot fi aplicate usor pe oja inca umeda sau culoarea preferata uscata, peste care ai aplicat o baza transparenta, pentru a te asigura ca nu se strica manichiura. Crucile, stelele, punctele si modelele abstracte sunt cele mai populare, asadar alege sa incerci aceste modele de unghii elegante pentru a determina care este cel mai potrivit pentru tine. Pentru un efect vizual puternic, adauga putina stralucire pe unghia degetului inelar si/sau pe cea de la degetul mare, pentru mai multa indrazneala.

Arta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii elegante

Unghiile combinate arata minunat si au o stralucire care le face irezistibile. Exista atat de multe optiuni in ceea ce priveste folosirea pietrelor, strasurilor si a sclipiciului, toate amestecate pe unghii, folosind un contrast puternic intre baza aplicata pe unghie, intr-o manichiura frantuzeasca, un model pe jumatate de unghie sau orice al model la care te-ai putea gandi. Detaliile arata cel mai bine cand sunt aplicate pe una sau doua unghii decat pe toate unghiile, dar daca tu cauti opulenta, iti poti lasa imaginatia sa zboare, incat cerul este limita in ceea ce priveste stralucirea acestui sezon.

Arta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii elegante

Daca tu cauti o manichiura care sa fie eleganta si evidenta, dar cu o alura de ocazie, modelele geometrice dragute si printurile cu animale, mai ales de leopard, sunt ceea ce trebuie sa alegi. In timp ce bulinele si motivele animale nu cer prea multa abilitate, pledurile si printurile sau alte detalii similare pot cere putina practica. In acest caz, poti alege calea usoara de a avea niste unghii fabuloase, intorcandu-te la autocolante…

Fii salbatica si creeaza unghii indraznete si elegante, care sa se potriveasca personalitatii tale, incat sa poti fi etichetata ca regina unghiilor la orice eveniment!

Arta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii eleganteArta indrazneata si unghii elegante

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed