HomeFRUMUSETEModele de unghii Idei de infrumusetare a unghiilor

Idei de infrumusetare a unghiilor

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
Idei-de-infrumusetare-a-unghiilor-12 in Modele de unghii

Ia in considerare urmatoarele idei de infrumusetare a unghiilor si inspira-te pentru noua manichiura eleganta, incat exista o multime de modele dintre care poti alege.

Idei de infrumusetare a unghiilor

Sezonul acesta subliniaza importanta stralucirii modelelor de unghii. Profesionalistii si fanele unghiilor au cercetat amanuntit paleta vasta de culori si si-au pus la incercare abilitatile, depasind limitele in crearea unor modele inovatoare, care pot completa imaginea oricarei tinute.

Unghiile bine aranjate sunt o necesitate pentru o femeie moderna, indiferent de optiunile stilului, deci daca vrei stralucire (tendintele vorbesc despre sofisticare), pentru a gasi stilul nou, verifica aceasta selectie de modele care emana eleganta si caracterizeaza cei mai moderni pigmenti de culoare.

Idei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilor

Cand vine vorba de un look sofisticat cu putina stralucire, unghiile in doua tonuri accesorizate cu pietre, praf stralucitor sau forme geometrice pot fi optiunile perfecte.

Plaseaza doua nuante de culoare pe unghii in modelul preferat, alegand asimetria sau simetria, in functie de texura unghiei si subliniaza modelul folosind accesoriile preferate, pe care le poti plasa cu usurinta pe oja inca umeda.

Rosul, tonurile sumbre, negrul, auriul, verdele si albastrul nocturn sunt cele mai populare lacuri de unghii cu care te poti juca, deci alege pigmentii cu care te simti cel mai confortabil.

Idei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilor

Imprimeurile sunt pe podiumuri, asadar modelele sofisticate aplicate pe unghii te vor ajuta sa obtii cel mai bun stil. Sa creezi imprimeuri sofisticate, stralucitoare, nu este usor, daca te gandesti sa alegi motivele manuale, exercitiul si putina abilitate sunt absolut necesare pentru a obtine imaginea dorita. Imprimeurile animale, liniile grafice, bulinele, liniile stilate si alte modele grafice sunt perfecte pentru fetele care vor o manichiura eleganta, dar si putin indrazneata, deci incearca modelul preferat si permite unghiilor tale sa capteze atentia…

Nu toate femeile se simt confortabil purtand modele sofisticate, evidente, asa ca daca vrei sa pastrezi unghiile stralucitoare, alege o manichiura frantuzeasca, folosind pietre/praf stralucitor sau alege liniile oblice stilate si aplica putina stralucire, fara sa depasesti limitele, mentinand o eleganta curata care te caracterizeaza.

Idei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilorIdei de infrumusetare a unghiilor

Idei de infrumusetare a unghiilor

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed