Home FRUMUSETEModele de unghii Manichiuri provocatoare si complexe pentru toamna

Manichiuri provocatoare si complexe pentru toamna

autor Elena Yvette
144 vizualizari

Aranjeaza-ti perfect unghiile recreand aceste manichiuri pentru toamna provocatoare, incat niste unghii perfecte sunt o necesitate pentru divele moderne.

Manichiuri pentru toamna provocatoare

Scena unghiilor a fost invadata de manichiuri pentru toamna in tendinte pe care le poti realiza cu usurinta, oricand cauti detalii care sa iti completeze imaginea sau o tinuta. Gama larga de nuante moderne si accesorii fabuloase sunt niste instrumentele necesare pentru a sublinia individualitatea si stilul, asa ca oricand vrei sa creezi modele de unghii pentru toamna, lasa-ti imaginatia sa zboare si joaca-te cu pigmentii preferati si cu cele mai interesante accesorii!

Manichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamna

Manichiuri pentru toamna provocatoareManichiuri pentru toamna provocatoareManichiuri pentru toamna provocatoare

In functie de ideea stilului, poti opta pentru detalii provocatoare numeroase care arata minunat in acest sezon, asa ca fii mai subtila sau mai feroce cu aceste detalii colorate contrastante, incat orice ai alege va arata foarte modern.

O metoda pentru a crea manichiuri pentru toamna fabuloase si gata sa iasa in evidenta este sa optezi pentru pigmenti moderni care sa atraga atentia si sa ii combini. Aceasta poate fi obtinuta prin amestecul a doua nuante contrastante, asadar fii creativa si permite unghiilor sa atraga atentia!

Creeaza modele de unghii pentru toamna variate care pleaca de la imprimeuri geometrice pana la cele animale, folosind diferite nuante, pentru a obtine o manichiura indrazneata care nu poate fi ignorata!

Manichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamnaManichiuri pentru toamna

Manichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoare 6

In acest sezon, nuantele cremoase, stralucitoare, metalice si mate sunt la moda, asa ca amesteca nuantele de toamna preferate si pregateste-te pentru complimente.

Poarta o manichiura cu imprimeuri animale, incat acest model este foarte popular. Desi pigmentii variati pot fi folositi in procesul de creatie, o pictura fabuloasa, provocatoare se potriveste mai bine, indiferent de textura lacului de unghii folosit. Aceste modele de manichiuri colorate pentru toamna pot fi usor create folosind o pensula pentru detalii, asa ca scoate la iveala latura ta salbatica, ornand unghiile subtil sau strident cu aceste imprimeuri izbitoare…

O alta metoda simpla pentru a-ti scoate unghiile in evidenta este sa alegi manichiuri pentru toamna clasice si sa te joci cu nauntele neutre. Acesti pigmenti nu dau niciodata gres, dar, pentru a te asigura de o manichiura durabila, adopta stilurile contemporane aplicand accesorii ca pietre aurii/argintii si stralucitoare. Aceste detalii pot fi usor etalate aplicandu-le in modelul preferat pe oja inca umeda, asa ca orneaza-ti unghiile cu modelul preferat si adauga cateva elemente stralucitoare, pentru a crea un model specific unei dive.

Manichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoareManichiuri toamna provocatoare

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies