HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii cu gel dragute

Modele de unghii cu gel dragute

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
Modele-de-unghii-cu-gel-dragute in Modele de unghii

Cea mai simpla cale de a-ti accentua unicitatea si personalitatea moderna este sa alegi modelele fabuloase si noi. Verifica aceste modele de unghii cu gel dragute si inspira-te pentru urmatoarea ta manichiura!

Modele de unghii cu gel dragute

Fetelor, este timpul sa va condimentati imaginea printr-o manichiura diferita, incat noile tendinte cer experimente cu nuanta. Aria larga de lacuri de unghii au starnit un val masiv de idei de modele de unghii cu gel dragute, in ceea ce priveste manichiura, astfel permitand admiratoarelor unghiilor sa fie salbatice si sa poarte o manichiura diferita, unica, de fiecare data.

Modele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel dragute

In acest anotimp, femeile moderne trebuie sa fie atente la unghiile lor, incat niste unghii bine sculptate sunt o cerinta a stilului. Este timpul sa faci un exces de creativitate cu lacurile tale de unghii, incat nimic nu va sublinia mai mult unicitatea decat niste unghii perfecte, infrumusetate cu cele mai moderne stiluri colorate.

Daca esti putin romantica si provocatoare, cel mai potrivit model care sa sublinieze mai bine starea ta de spirit este cel cu inimioare si buze, asa ca incepe sa amesteci nuantele preferate si da frau liber imaginatiei. Nimic nu se compara sentimentului de a purta niste unghii fabuloase, care intorc capetele si primesc complimente, asa ca indrazneste sa fi mai salbatica si sa te distrezi!

Modele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel dragute

Creeaza propriile inimioare si/sau buze pe unghiile simple sau acoperite cu lacul preferat, folosind o pensula, daca ai abilitatile necesare, sau poti folosi abtibildurile sau autocolantele pe care le acoperi cu un lac pentru mai multa stralucire si pozitionare.

Subliniaza-ti inclinatia pentru unghii dragute alegand niste buline foarte populare sau dand unghiilor un aspect de minunat folosind detalii fructate. Modelele cu fructe reprezinta detaliile care vor oferi delicatete unghiilor, asa ca alege aplicatiile necesare pentru a obtine niste modele perfecte.

Modele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel dragute

Daca esti mai clasica, dar cauti ceva distractiv si feminin, bulinele sunt alegerea perfecta. Creeaza buline folosind oja simpla, sclipici, multiple lacuri, fii delicata sau indrazneata, incat doar cerul este limita si rezultatele sunt uimitoare de fiecare data. Bulinele sunt foarte usor de creat, asa ca foloseste un instrument pentru punctat sau o scobitoare pentru a crea de fiecare data buline perfecte…

Imprimeurile animale, detaliile grafice, motivele florale si frunzele, precum si aplicatiile sclipitoare, toate acestea sunt de incercat in acest sezon, asadar indrazneste sa experimentezi culori si accesorii, incat efectuarea unei manichiuri este un proces foarte distractiv, mai ales daca stii trucurile acestui domeniu. Exercitiul este cheia succesului, asa ca foloseste instrumentele si combina culorile pentru a crea cateva dintre cele mai moderne modele de unghii cu gel dragute ale sezonului!

Modele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel draguteModele de unghii cu gel dragute

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed