Home Modele de unghii cu sclipici

Modele de unghii cu sclipici

autor Elena Yvette
5,3K views 9 minute timp de citit

O urma de sclipici poate adauga o nota de sofisticare unei manichiuri relativ simple. Fie ca optezi pentru un model sofisticat sau esti obisnuita cu modele mai simple, posibilitatile sunt limitate doar de dorintele tale. Arunca o privire atenta la aceste modele de unghii cu sclipici extrem de rafinate!

Modele de unghii cu sclipici

Cu atatea posibilitati, cand vine vorba de manichiura in zilele noastre, dorinta de a te face remarcata si putina indemanare par a fi principalele cerinte pentru un aspect lustruit. Modelele pentru unghii se schimba in mod constant si devin din ce in ce mai adaptabile in functie de stilul personalitatii al fiecarei femei. Alege din aceasta lista cu modele de unghii cu sclipici!

Modele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipici

unghii cu sclipici

Sclipiciul este unul dintre cele mai simple elemente care pot adauga un pic de stralucire aproape oricarui tip de manichiura. Selectarea modelului si alegerea principalelor elemente care se potrivesc vor reflecta tema generala. In plus, stabilirea paletei de culori se poate dovedi de un real ajutor, intrucat iti va oferi o idee mai clara in ceea ce priveste rezultatul final.

unghii cu sclipici

Modele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipici

Manichiura frantuzeaca sau unghiile ombre sunt unele dintre cele mai populare alegeri, deoarece sunt extrem de usor de facut si nu necesita o multime de instrumente sau abilitati creative, nici rabdare. Modelele standard pot fi si imbunatatite cu usurinta, fie prin largirea paletei de culori sau prin incalcarea regulilor uzuale cand vine vorba de proportii. Elementele suplimentare, cum ar fi linii, puncte sau alte tipuri de forme abstracte pot fi, de asemenea, folosite pentru a personaliza un design de unghii simplu.

Modele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipiciModele de unghii cu sclipici

Modelele abstracte de unghii sunt printre cele mai simple modele de unghii cu sclipici de personalizat, deoarece nu sunt supuse acelorasi reguli de stil ca tipurile de modele traditionale. Cu toate acestea, sa aveti in minte aceasta lectie, cateodata, este mai important pentru a obtine un design modern, elegant care va face impresia corecta. Daca te asiguri ca folosesti lacuri calitative si instrumentele potrivite, cu precizie, iar rezultatele vor fi cu siguranta spectaculoase…

unghii cu sclipiciunghii cu sclipiciunghii cu sclipici

Sa ai in vedere unele dintre cele mai recente modele de unghii cu sclipici, este o strategie inteligenta, deoarece iti poate da o paleta mai larga de optiuni. Totusi, permite-ti propriului tau simt stilistic sa te ghideze este cel mai important pas spre succes. Perfectioneaza-ti abilitatile de manichiura prin experimentarea mai multor modele pentru unghii, pentru a iesi in evidenta de fiecare data!

unghii cu sclipiciunghii cu sclipiciunghii cu sclipiciunghii cu sclipiciunghii cu sclipici

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed