HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii cu strasuri

Modele de unghii cu strasuri

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,5K views
Modele-unghii-strasuri in Modele de unghii

Este timpul sa stralucesti cu aceste modele de unghii cu strasuri. Lumineaza-ti unghiile cu niste culori si imprimeuri creative!

Modele unghii strasuri

Pregateste-te pentru maratonul de frumusete si incearca-ti abilitatile pentru aceste idei de modele de unghii cu strasuri! Bucura-te de manichiuri decorand unghiile cu cele mai frumoase nuante si imprimeuri si fa din manichiura ta un accesoriu necesar! Manichiurile vechi nu mai sunt la moda. Cosmeticienii din intreaga lume te incurajeaza sa porti cele mai noi colectii de culori si sa combini cele mai frumoase nuante.

Modele de unghii cu strasuriModele de unghii cu strasuri

Fiecare anotimp permite creativitatii sa domneasca peste imaginea ta si sa iti arate indemanarea in crearea unei manichiuri. Arunca o privire pe aceste modele de unghii cu strasuri impresionante, care iti cresc pulsul.

Impreuna cu imprimeurile animale si florale clasice, avem o selectie de elemente deosebite. Fura cateva trucuri din aceste exemple de modele de unghii cu strasuri si nu uita sa formezi tot felul de combinatii. Foloseste aplicatii, abtibilduri, pietre si alte accesorii frumoase, in functie de stilul si de evenimentul la care participi. Evenimentele formale cer nuante metalice si pasteluri delicate. Foloseste o paleta diversificata de culori pentru a crea modele de unghii cu strasuri. Permite imaginii unghiilor tale sa emane sofisticare si feminitate.

Modele unghii strasuriModele de unghii cu strasuri

Foloseste nuante vibrante si modele de unghii cu strasuri jucause, daca vrei sa te distrezi. Aceste modele iti arata cum sa renunti la tendinta monocromatica si sa porti manichiurile colorate. Nu trebuie sa fii un manichiurist profesionist ca sa stii elementele fundamentale. Foloseste-ti abilitatile si talentul la pictura pentru a crea modele de unghii cu strasuri unice. Poarta manichiura cu o tinuta moderna si iesi in evidenta! Inainte de a incepe sa creezi o manichiura, asigura-te ca ai o trusa bine echipata…

Modele de unghii cu strasuriModele de unghii cu strasuriModele de unghii cu strasuriModele de unghii cu strasuriModele de unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii cu strasuriModele unghii strasuriModele unghii strasuriModele unghii strasuri

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed