HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii false | Manichiuri false

Modele de unghii false | Manichiuri false

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/04/Modele-unghii-false.jpg

Lumea vasta a modelelor de unghii este plina de inspiratie, distractie si provocari, care iti fac unghiile sa straluceasca la fiecare ocazie, asa ca scapa de inhibitii si incearca aceste modele de unghii false.

Exista o multime de modele de unghii false uimitoare dintre care poti alege, iar acelea care iti atrag mereu atentia sunt cele care emana distractie si detalii provocatoare, fie ca apar intr-o coloratie luminoasa si indrazneata sau un model sofisticat.

Modele de unghii falseModele de unghii false

Fa alegerea corecta si alege modele de unghii false care iti infrumuseteaza stilul si imaginea. Bloggeritele demonstreaza ca avand abilitati minime de aranjare a unghiilor si multa pasiune, poti crea o multime de modele, asa ca daca vrei o sursa de inspiratie care sa dea o aparitie frumoasa imaginii tale, arunca o privire peste urmatoarele modele de unghii false.

Modele de unghii falseModele de unghii falseModele de unghii false

unghii falseunghii falseunghii false

Culorile neon sunt cele mai sexy in acest an, iar aria vasta de pigmenti colorati te vor ajuta sa descoperi modele de unghii false izbitoare, care se potrivesc tonului pielii si personalitatii tale.

Sculpteaza-ti perfect unghiile, optand pentru modele de unghii false care creeaza un look eclectic. Punctele, pietrele si aplicatiile sclipitoare pot da unghiilor o alura stralucitoare care atrage atentia imediat si ofera o vibratie contemporana.

Modele de unghii falseModele de unghii falseModele de unghii falseModele de unghii false

unghii falseunghii falseModele de unghii falseunghii false

Nimic nu poate fi mai distractiv decat sa creezi niste modele de unghii false sofisticate care infatiseaza detalii din desene animate, briose, conuri de inghetata, flori, stele si dungi. Aceste detalii elegante pot fi obtinute prin folosirea unor abtibilduri care se aplica pe unghii cu ajutorul ojei. Posibilitatile sunt nesfarsite, cand vine vorba de combinatii de culori si aplicatii, asadar lasa-ti imaginatia sa zboare si alege un model grafic distractiv, provocator si tineresc…

Un stil care nu se demodeaza niciodata este manichiura frantuzeasca, dar daca vrei sa dai un accent de inocenta manichiurii tale, incearca variatii diferite ale stilului alegand varfurile colorate sau aplicand detalii acrilice sau sclipici pe modelul clasic. Lanturile sunt si ele populare, cand vine vorba de unghii gata de petrecere, asa ca arunca o privire asupra urmatoarelor modele de unghii false si inspira-te pentru urmatoarea manichiura!

Modele de unghii falseunghii false

unghii falseunghii falseunghii falseunghii false

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed