HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii in culorile anului 2019: Roz-cuarţ şi albastru-seren

Modele de unghii in culorile anului 2019: Roz-cuarţ şi albastru-seren

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Modele-de-unghii-in-culorile-anului-2016-Roz-cuarţ-şi-albastru-seren.jpg

Rozul-cuarț și albastrul-seren au fost desemnate culorile anului 2019 în manichiura fashion. Și cum tot ce este nou trebuie încercat, tinerele domnișoare și doamne au început să își procure atât haine, cât și accesorii în aceste nuanțe, pentru a fi în trend.

Modele de unghii in culorile anului 2019 Roz-cuarţ şi albastru-seren

O atenție deosebită se acordă unghiilor, și cum mai toate femeile vor să fie la modă, vor trece și la testarea culorilor în manichiură și pedichiură. În continuare, vă voi prezenta câteva modele ușoare și accesibile pe care le puteți face chiar voi acasă și nu la salon.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să mergi la cumpărături. Da, la cumpărături! Vă veți achiziționa lacuri de unghii în culorile noi: roz cuarț și albastru seren, un lac de ughii incolor dacă nu aveți acasă, modele cu inimioare, fluturi sau orice altceva credeți că v-ar plăcea să vă completeze povestea de pe unghiile voastre. Puteți apela chiar și la mărgeluțe sau abțibilduri. Totul ține de creativitatea voastră, asta dacă nu aveți deja în minte un anume model sau preferați să imitați un model deja văzut. Oricum ar fi, să trecem la treabă!

Mai întâi, vă curățați unghiile și vi le îngrijiți cu produsele potrivite destinate mâinilor și, în special, unghiilor. Stabiliți-vă exact ce model aveți de gând să faceți și încercați să îl faceți pe o unghie, astfel veți avea o idee despre cum vor arăta la final.

manichiura albastru-seren

Puteți opta pentru o manichiură clasică, în sensul că veți da tuturor unghiilor aceeași culoare și nu le mai aplicați nimic, sau puteți da frâu liber imaginației. Iată modelele pe care vi le propun:

  1. Dați toate unghiile cu lacul albastru-seren și, după ce s-a uscat, puteți aplica la baza unghiilor mărgeluțe albe sau aurii sub orice formă vreți (semilună, drepte, ondulate). Finalizați cu un strat de lac incolor.
  2. Procedați ca mai sus, doar că în loc de mărgeluțe puteți folosi un model (fluture, floare, stele etc.) pe care îl colorați alb, roșu sau o altă nuanță de albastru.
  3. Tot pentru a valorifica albastrul-seren și dacă nu vreți ca toate unghiile să fie albastre, puteți colora în albastru doar degetele inelare, iar pe celelalte să le colorați în alte nuanțe de alb sau negru, după preferințe.
  4. Pentru rozul-cuarț puteți proceda folosind ideile de mai sus sau alte modele: puteți aborda la o manichiură French, doar că în loc de alb colorați unghiile în roz-cuarț sau doar la inelare.
  5. Foarte ușor de decorat unghiile este să vă folosiți de aplicarea unor puncte colorate pe un fond de orice culoare vă doriți; fondul să fie în culorile de sezon sau punctele să fie cele care sunt mai speciale.
  6. Puteți găsi în magazinele de specialitate și benzi colorate pe care le puteți aplica pe unghii, fie verticale, orizontale sau în diagonală, încrucișate și în mijloc adăugați o mărgeluță…

Domnișoarelor și doamnelor, sunteți libere să vă creați propria voastră manichiură unicat, în funcție de starea de spirit, de evenimentul la care urmează să participați sau pentru viața de zi cu zi. Există o multitudine de nuanțe și mici accesorii pe care le puteți încerca și aplica după bunul vostru plac. Așadar, fiți curajoase și creative!

unghii Roz-cuarţ cu sclipici unghii ascutite albastru-seren unghii albastru-seren unghii Roz-cuarţ manichiura Roz-cuarţ cu sclipici Modele de unghii ombre Roz-cuarţ şi albastru-seren Modele de unghii in Roz-cuarţ şi albastru-seren Modele de unghii albastru-seren Model de unghii Roz-cuarţ caviar Model de unghii albastru-seren cu sclipic manichiura Roz-cuarţ şi albastru-seren

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed