Home Modele de unghii Modele de unghii pentru Iarna si sarbatorile de Craciun

Modele de unghii pentru Iarna si sarbatorile de Craciun

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4k views 3 minute timp de citit
modele de unghii pentru iarna

Dacă vrei să fii cu adevărat în pas cu moda în aceasta iarnă, de Crăciun și de Revelion unghiile nu ar trebui lăsate deoparte. Trebuie să cunoști toate ponturile care vin în materie de modele de unghii pentru iarna și tot ceea ce ține de aspectul unghiilor tale, pentru a te asigura că într-adevăr ești o „fashionistă” în adevăratul sens al cuvântului.

Modele de unghii care se poarta iarna

Forma și lungimea

Dacă crezi că lungimea uluitoare a unghiilor este elementul-cheie care va atrage privirile, află că te înșeli. Acest lucru era la modă și la mare căutare anii trecuți, însă dat fiind faptul că ilustrau clar un aspect nenatural, acest lucru trebuie evitat anul acesta, așa că ar fi bine să nu lași unghiile să fie foarte crescute și lungi.

Se pare că o construcție cu gel a unghiilor a fost înlocuită cu oja-gel, fiind cu mult mai practică. Aceasta oferă durabilitate manichiurii tale și pune pe primul loc un aspect natural în ceea ce privește lungimea unghiilor.

În ceea ce privește forma, aceasta ar trebui să fie rotunjită, ovală și nu pătrățoasă. Dacă totuși preferi forma pătrată pentru unghii iarna, încearcă să rotunjești puțin colțurile. Unghiile ovale se pare că sunt mult mai practice în ultima perioadă și foarte multe vedete optează pentru acestea.

unghii cu sclipici pentru Iarna unghii elegante pentru iarna cu auriu unghii iarna unghii om de zapada unghii pictate Iarna

unghii rose gold iarna

unghii rosii pentru Iarna unghii simple iarna

Culorile la moda pentru modelele de unghii de Craciun si Revelion

Se pare că sunt la mare căutare culorile puternice și unghiile într-o singură nuanță sau cele cu aspect „prăfuit”.

În ceea ce privește culorile specifice perioadei de iarnă, poți apela la culorile reci, pentru a da eleganta unghiilor.

Bordo intens, ciocolatiu, violet, gri și negru se numără printre culorile predominante specifice perioadei mai reci a anului.

model unghii scurte pentru Craciun model de unghii pentru Craciun unghii pictate de Craciun unghii lungi pentru Craciun model unghii rosii cu fulgi de zapada modele de unghii pentru Craciun

Cu luciu sau fără luciu?

Se pare că luciul nu mai este la modă anul acesta și a căzut în favoarea aspectului mat sau acel luciu metalic, care pare a se „agăța” de noile tendințe.

Dacă vrei să optezi pentru un luciu metalic pentru modelele de unghii pentru iarnă, alege un gri-argintiu, albastru sau gri curat.

Cum auriul este mereu și el la modă de Crăciun și de Revelion, nu poate lipsi nici atunci când vorbim despre unghii și manichiură. Cu toate acestea, nu trebuie abuzat de el și nu se recomandă să fie acoperit de luciu.

Chiar dacă luciul nu se recomandă foarte mult, nici aspectul mat în totalitate nu reprezintă cea mai grozavă alegere. O combinație între mat și puțin luciu nu este o idee rea, astfel poți fie să le combini pe o unghie, fie să alternezi.

Poți să faci un French folosind ca bază o culoare mată, iar pe vârful unghiei poți aplica o nuanță lucioasă.

model unghii trecerea dintre ani

Folosește tehnica „Negative Spence”

Această tehnică presupune aplicarea ojei doar pe anumite porțiuni ale unghiei și nu acoperirea ei în totalitate. Ca bază de culoare vei apela la nuanța naturală a unghiei și, indiferent pentru ce nuanță optezi pentru a realiza modelul, nu uita că o parte din unghie trebuie să rămână neapărat goală.

Poți opta pentru niște forme geometrice, împletituri sau un model asemănător plasei de păianjen. Unghia trebuie să fie neapărat netedă și cu un aspect îngrijit, iar culoarea, uniformă.

Indiferent pentru ce tip de model de unghii pentru iarnă vei apela, nu face din acesta un stil rutinier și încearcă să apelezi la o nouă idee în fiecare zi!

unghii cu model 3D pentru Iarna peisaj de iarna pictat pe unghii.jpg model unghii simple Iarna model-unghii-mat-pentru-iarna model unghii lungi pentru Iarna model unghii iarna model unghii iarna cu alb si auriu model-de-unghii-pentru-sarbatorile-de-Iarna model-de-unghii-Iarna manichiura pentru iarna manichiura iarna manichiura eleganta pentru Iarna

unghii comice pentru Craciun model unghii Craciun unghii scurte Craciun Unghii cu reni pentru Craciun model unghii rosii Craciun manichiura Craciun unghii deosebite Craciun model unghii cu sclipici rosu

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies