HomeModele de unghii Modele de unghii pentru Iarnă și sărbătorile de Crăciun

Modele de unghii pentru Iarnă și sărbătorile de Crăciun

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 7,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/04/modele-de-unghii-pentru-iarna.jpg
  • Modele de unghii pentru Iarnă
  • Cele mai frumoase modele de unghii pentru Iarnă
  • Top modele de unghii pentru Iarnă și sărbătorile de Crăciun

Dacă vrei să fii cu adevărat în pas cu moda în aceasta iarnă, de Crăciun și de Revelion unghiile nu ar trebui lăsate deoparte. Trebuie să cunoști toate ponturile care vin în materie de modele de unghii pentru iarna și tot ceea ce ține de aspectul unghiilor tale, pentru a te asigura că într-adevăr ești o „fashionistă” în adevăratul sens al cuvântului.

Modele de unghii care se poarta iarna

Forma și lungimea

Dacă crezi că lungimea uluitoare a unghiilor este elementul-cheie care va atrage privirile, află că te înșeli. Acest lucru era la modă și la mare căutare anii trecuți, însă dat fiind faptul că ilustrau clar un aspect nenatural, acest lucru trebuie evitat anul acesta, așa că ar fi bine să nu lași unghiile să fie foarte crescute și lungi.

Se pare că o construcție cu gel a unghiilor a fost înlocuită cu oja-gel, fiind cu mult mai practică. Aceasta oferă durabilitate manichiurii tale și pune pe primul loc un aspect natural în ceea ce privește lungimea unghiilor.

În ceea ce privește forma, aceasta ar trebui să fie rotunjită, ovală și nu pătrățoasă. Dacă totuși preferi forma pătrată pentru unghii iarna, încearcă să rotunjești puțin colțurile. Unghiile ovale se pare că sunt mult mai practice în ultima perioadă și foarte multe vedete optează pentru acestea.

unghii cu sclipici pentru Iarna unghii elegante pentru iarna cu auriu unghii iarna unghii om de zapada unghii pictate Iarna

unghii rose gold iarna in Modele de unghii

unghii rose gold iarna

unghii rosii pentru Iarna unghii simple iarna

Culorile la moda pentru modelele de unghii de Craciun si Revelion

Se pare că sunt la mare căutare culorile puternice și unghiile într-o singură nuanță sau cele cu aspect „prăfuit”.

În ceea ce privește culorile specifice perioadei de iarnă, poți apela la culorile reci, pentru a da eleganta unghiilor.

Bordo intens, ciocolatiu, violet, gri și negru se numără printre culorile predominante specifice perioadei mai reci a anului.

model unghii scurte pentru Craciun model de unghii pentru Craciun unghii pictate de Craciun unghii lungi pentru Craciun model unghii rosii cu fulgi de zapada modele de unghii pentru Craciun

Cu luciu sau fără luciu?

Se pare că luciul nu mai este la modă anul acesta și a căzut în favoarea aspectului mat sau acel luciu metalic, care pare a se „agăța” de noile tendințe.

Dacă vrei să optezi pentru un luciu metalic pentru modelele de unghii pentru iarnă, alege un gri-argintiu, albastru sau gri curat.

Cum auriul este mereu și el la modă de Crăciun și de Revelion, nu poate lipsi nici atunci când vorbim despre unghii și manichiură. Cu toate acestea, nu trebuie abuzat de el și nu se recomandă să fie acoperit de luciu.

Chiar dacă luciul nu se recomandă foarte mult, nici aspectul mat în totalitate nu reprezintă cea mai grozavă alegere. O combinație între mat și puțin luciu nu este o idee rea, astfel poți fie să le combini pe o unghie, fie să alternezi.

Poți să faci un French folosind ca bază o culoare mată, iar pe vârful unghiei poți aplica o nuanță lucioasă.

model unghii trecerea dintre ani

Folosește tehnica „Negative Spence”

Această tehnică presupune aplicarea ojei doar pe anumite porțiuni ale unghiei și nu acoperirea ei în totalitate. Ca bază de culoare vei apela la nuanța naturală a unghiei și, indiferent pentru ce nuanță optezi pentru a realiza modelul, nu uita că o parte din unghie trebuie să rămână neapărat goală.

Poți opta pentru niște forme geometrice, împletituri sau un model asemănător plasei de păianjen. Unghia trebuie să fie neapărat netedă și cu un aspect îngrijit, iar culoarea, uniformă.

Indiferent pentru ce tip de model de unghii pentru iarnă vei apela, nu face din acesta un stil rutinier și încearcă să apelezi la o nouă idee în fiecare zi!

unghii cu model 3D pentru Iarna

Top 20 modele de unghii pentru iarnă

Modelele de unghii pentru reprezintă o provocare atât pentru doamnele și domnișoarele care doresc să aibă cea mai frumoasă și interesantă manichiură, cât și pentru tehnicienii care se ocupă de unghiile doritoarelor.

Fiecare an se pare că aduce noi tendințe, pe care se pare că femeile sunt nerăbdătoare să le încerce. Totuși, o mulțime de persoane nu pot renunța la vechile trenduri care au rămas încă în vogă și, de asemenea, se clasează pe un loc destul de înalt în top 20 modele de unghii pentru iarnă!

Dacă vă întrebați care sunt cele mai interesante modele pe care unghiile dumneavoastră pot să le aibă, mai jos aveți un top 20 al celor mai căutate modele pentru unghiile pentru sezonul rece!

Manichiura cu fulgi de nea

Manichiura cu fulgi de nea

Iarna este singurul anotimp în care acest model poate fi folosit, deoarece fulgii și zăpada sunt elemente specifice sezonului rece. Niște unghii elegante cu un model ce reprezintă fulgii de nea sunt foarte căutate, iar pentru acest fapt se bucură de primul loc în top 20 de modele pentru unghii!

Unghii cu tematică Disney

model unghii Frozen Elsa

Cu toții știm îndrăgitele desene animate de Crăciun, care ne bucură sufletul și ne fac să retrăim momentele copilăriei. Unul dintre cele mai frumoase modele pentru unghii ce reprezintă personajele desenelor animate este foarte îndrăgit și conferă un efect wow!

Unghiile cu sclipici

Unghiile cu sclipici pentru iarna

Iarna este un anotimp strălucitor în sine. Zăpada este strălucitoare, așa că de ce să nu transpunem această strălucire și pe unghiile noastre?

Unghiile cu model de brăduleți

Unghiile cu model brad de Craciun

Cel mai semnificativ copac din sezonul de iarnă este, de departe, bradul. Acesta este simbolic pentru sărbătoarea Crăciunului, dar totodată poate fi transpus pe unghiile doamnelor și domnișoarelor pline de curaj! Acest model vă va da o stare de bucurie și vă va face să vă reamintiți de momentele în care împodobeați bradul cu cei dragi!

Manichiura cu model de tricot

În topul modelelor pentru unghii din această iarnă, se situează unul dintre cele mai ciudate, dar interesante în același timp, dintre modele pentru unghii, reprezentate de modele cu tricot. Tricotajele sunt foarte populare în rândul vestimentației, dând un aer cool și confortabil, așa că de ce să nu fie utilizate și pe unghiile femeilor îndrăznețe?

Manichiura franțuzească

Manichiura frantuzeasca iarna

Manichiura franțuzească a fost și rămâne un trend în materie de unghii. În această iarnă, manichiura franțuzească nu va fi dată la o parte, aplicându-se anumite motive specifice, pentru a scoate în evidență anotimpul în care sunt realizate unghiile, iar pentru acest fapt, putem spune cu mândrie că este un model foarte căutat pentru unghiile doamnelor din iarna aceasta.

Unghii cu motive tradiționale de Crăciun

Unghii cu motive traditionale de Craciun

Modelul de Crăciun tradițional este unul aflat în acest top al modelelor de unghii pentru iarnă, fără doar și poate! Unghiile care prezintă numeroase motive de Crăciun ne transpun direct în atmosfera aceea magică. Iarna este un anotimp minunat și trebuie să ne bucurăm din plin de farmecul acestuia!

Unghii cu model de mozaic

Acest tip de manichiură este perfect pentru cele mai frumoase sărbători ale anotimpului rece, în special pentru noaptea dintre ani. Este un mix de eleganță și efervescență, ieșind din tipare. Dacă doriți să fiți unică în momentul în care se schimbă anul, puteți merge la sigur cu acest model de manichiură!

Unghii mate

Unghii mate iarna

Dacă nu sunteți un fan al unghiilor strălucitoare, stați liniștite! Există câte o opțiune pentru fiecare dintre noi! Preferințele femeilor în materie de manichiură sunt nelimitate, astfel încât se poate realiza orice tip sau model de manichiură, încât să vă satisfacă! Unghiile mate au devenit din ce în ce mai populare, deoarece dau un aer de rafinament au fost și vor rămâne în continuare în top 20 al modelelor pentru unghii, mai ales în această iarnă!

Unghii cu model de caviar

Unghii cu model de caviar pentru iarna

Aceste unghii sunt, de departe, unele dintre cele mai elegante și apreciate în rândul doamnelor și domnișoarelor. Având în vedere că se află în top 20, ce moment mai bun din an există, decât sărbătorile de iarnă, pentru a le purta?

Unghii cu un aspect texturat

Aceste unghii au devenit din ce în ce mai populare în rândul persoanelor care aparțin sexului frumos, deoarece au un model interesant, departe de banalitate, care dau persoanelor care le poartă o notă de eleganță și feminitate. Astfel, în această iarnă, modelul tricot face parte din topul modelelor pentru unghii din iarna aceasta!

Unghiile cu Moș Crăciun

Unghiile cu Mos Craciun

În perioada Crăciunul, ce model poate ieși mai tare în evidență decât cel cu Moș Crăciun? Un beneficiu al acestui model este reprezentat de faptul că poate însăși Moșul va vedea că îl iubiți atât de mult și vă va lăsa mai multe cadouri! Dacă doriți o manichiură de sezon, este un model inedit aflat în top 20 modele de unghii pentru iarna!

Unghiile de tip ,,jelly nails”

Acest tip de unghii a fost în vogă în urmă cu câțiva ani, dar acum se pare că a început, încet să dispară. Totuși, pentru persoanele care, încă, își aduc aminte cu drag de acest model, acest model poate ocupa un loc bine meritat în top 20 modele de unghii.

Unghiile cu model de ren

Renul este animalul de nădejde al Moșului, dar și o idee îndrăzneață de unghie. Multe tinere iubesc să își creeze modele de unghii care să aibă ca personaj principal un ren năzdrăvan. Cine știe? Poate renii Moșului se vor simți foarte importanți și îl vor ruga să vă facă mai multe surprize!

Unghiile cu modele textuale

Și în timpul anului, dar mai ales în perioada sezonului rece, unghiile ce au un model textual sunt la mare căutare. Acestea au un efect inedit, fiind admirate de multe dintre femei. De asemenea, mai ales în perioada Crăciunului, multe dintre femei optează pentru asemenea tip de model pentru manichiura lor, deoarece este destul de sus clasat în topul modelelor de unghii din iarnă!

Manichiura cu fundițe

Fundițele sunt niște elemente foarte interesante și de efect pentru orice manichiură. Deși unele femei le consideră mult prea extravagante, dacă sunt folosite cu bun gust și simplitate, rezultatul va fi uimitor!

Unghii ștampilate

Și în sezonul de iarnă, ștampilele sunt la mare căutare, deoarece pot crea din niște unghii banale, cea mai frumoasă manichiură pe care a avut-o o femeie. În sezonul rece, cele mai frumoase modele cu ștampilă se creează utilizând niște culori pastelate, fapt ce face ca acest model de unghie să fie foarte sus în topul celor 20 de modele de unghii pentru iarnă!

Unghii cu oameni de zăpadă

Cu toții știm că o iarnă autentică este plină de zăpadă. Cu toții visăm o iarnă ca în povești, cu multă zăpadă de care să ne bucurăm. Iubim să facem oameni de zăpadă, iar ca urmare al acestui fapt, multe dintre noi alegem un model pe unghiile noastre în care se prezintă frumos un om de zăpadă! Așa că, de ce să nu includem acest model în top 20 modele de unghii pentru iarna aceasta?

Unghiile de tip ,,bijuterie”

model unghii cu bijuterii pentru iarna

Unul dintre cele mai extravagante modele pentru manichiura noastră este, de departe, modelul de tip ,,bijuterie”. Numeroși tehnicieni iau locul unor adevărați artiști și creează pe unghiile noastre, adevărate capodopere. Acest tip de model este perfect pentru evenimentele importante din iarnă sau, de ce nu, pentru revelion.

Unghiile cu model de artificii

Noaptea dintre ani este una dintre cele mai importante nopți pentru toți oamenii. Astfel, numeroase femei doresc să marcheze începutul unui nou an prin fericirea adusă de focurile de artificii, care colorează cerul la miezul nopții în cel mai frumos mod posibil!

Așadar, dacă ați rămas în pană de idei în ceea ce privește manichiura pentru sezonul rece, este prezentat mai sus un top 20 modele pentru unghiile cele mai frumoase din anotimpul iarna, clasate atât în funcție de mai multe preferințe, cât și în funcție de evenimentele importante care au loc în sezonul rece!

peisaj de iarna pictat pe unghii.jpg model unghii simple Iarna model-unghii-mat-pentru-iarna model unghii lungi pentru Iarna model unghii iarna model unghii iarna cu alb si auriu model-de-unghii-pentru-sarbatorile-de-Iarna model-de-unghii-Iarna manichiura pentru iarna manichiura iarna manichiura eleganta pentru Iarna

unghii comice pentru Craciun model unghii Craciun unghii scurte Craciun Unghii cu reni pentru Craciun model unghii rosii Craciun manichiura Craciun unghii deosebite Craciun model unghii cu sclipici rosu

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed