Home FRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii pentru vacanta

Modele de unghii pentru vacanta

autor Elena Yvette
302 vizualizari

Daca te-ai saturat de modelele plictisitoare, indrazneste sa rasfoiesti aceasta selectie de modele de unghii pentru vacanta!

Modele de unghii pentru vacanta

Optiunile nelimitate te fac sa fii dependenta de aceste modele de unghii pentru vacanta, asadar, daca stii importanta unor unghii colorate perfect, noi am ales o selectie de idei care iti vor fi la indemana pentru acest sezon al vacantei, incat unghiile stralucitoare sunt o necesitate.

Cu putina rabdare, poti crea niste unghii uimitoare, care pornesc de la modele simple la cele sofisticate, dar toate au ceva in comun: stilul. Verifica aceste stiluri dragute si recreeaza imaginile preferate cu un model unic.

Modele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacanta

Culorile neutre nu au varsta si sunt foarte elegante, asa ca de ce sa nu alegi aceasta paleta clasica de culori? Opteaza pentru culori care sa ti se potriveasca si sa dea o alura stralucitoare, adaugand detalii izbitoare si folosind culori contrastante.

Modelele florale, motivele geometrice si chiar liniile pot avea un impact vizual imens, deci da unghiilor tale un aspect de diva. Creeaza motive stilate pe fiecare unghie sau pe sarite, dupa preferinte, iar efortul tau de a actualiza frumusetea unghiilor nu va ramane neobservat.

Modele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacanta

Elementele stralucitoare ale acestui sezon de vacanta sunt o necesitate si, daca iti place sa stralucesti cu sofisticare si indrazneala, rezultatul va fi unul “letal”. Creeaza efecte minunate prin amestecarea pigmentilor bogati, luminosi sau intunecati si distribuie culoarea in functie de starea ta de spirit. Modelele stilate care includ buline, linii grafice si chiar motive animale sunt optiuni perfecte de luat in considerare cand iti pregatesti unghiile pentru o petrecere de vacanta, deci alege asimetria si joaca-te cu nuantele preferate.

Daca vrei sa fii stralucitoare, opteaza pentru o manichiura French colorata, pigmenti stralucitori si pietre. Poti alege sa te joci cu aceste detalii sau amesteca-le in acelasi model, incat nimic nu inseamna prea mult. Alege o culoare aplicata pe toata suprafata unghiei sau joaca-te cu stiluri variate de manichiura frantuzeasca, pe jumatate, umbre, incat sunt fabuloase si te pot ajuta sa emani un aer diferit, rafinat…
Cerul este limita in ceea ce priveste unghiile, deci indrazneste si incearca sa devii o regina a artei unghiilor!

Modele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacantaModele de unghii pentru vacanta

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies