Home FRUMUSETEModele de unghii Modele de unghii pictate

Modele de unghii pictate

autor Elena Yvette
1033 vizualizari

Aranjeaza-ti unghiile pentru petrecere, jucandu-te cu urmatoarele modele de unghii pictate! Cu atat de multe optiuni, sa-ti vopsesti unghiile la perfectie poate fi floare la ureche, asadar verifica urmatoarele idei si alege-ti preferata!

Modele de unghii pictate

Exista numeroase idei modele de unghii pictate care asteapta sa fie incercate, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa alegi mereu acelasi stil pentru a fi moderna si, pentru a dovedi ca doar cerul este limita tuturor posibilitatilor, am selectat cateva idei moderne de modele de unghii pictate pentru a te inspira.

Femeile sunt dependente de oja, incat proportiile frumusetii si stilului lor sunt imense, odata ce imaginea este o prioritate pentru cele mai multe dintre ele; amesteca si potriveste diferite lacuri, pentru a descoperi arta flirtanta care se potriveste noilor tendinte.

Modele de unghii pictateModele de unghii pictate

Evolutia rapida a lumii unghiilor a pus un accent puternic asupra modelelor, unul care implica abilitati deosebite. Aceste modele de unghii pictate si creatiile manuale sunt foarte populare si pot da manichiurii unicitate si un impact vizual puternic pe care il cauta toata lumea, iar rezultatele pot fi uimitoare daca produsele si instrumentele potrivite sunt folosite cu talent.

Modele de unghii pictateModele de unghii pictateModele de unghii pictate

Modele de unghii pictateModele de unghii pictateModele de unghii pictate

Cele mai populare modele de unghii pictate sunt florile, dar si alte detalii ca fructe, insecte, deci alege sa adaugi motive diferite pe fiecare unghie de fiecare data cand doresti.

Unghiile fabuloase cu o stralucire inalta pot fi usor create, daca stapanesti tehnica potrivita pentru fiecare detaliu. Efectele marmorate, bulinele dragute si aplicatiile sclipitoare sunt detalii care merita luate in considerare cand vrei o manichiura perfecta. Fiecare din aceste modele de unghii pictate cere tehnici diferite, de exemplu pentru un efect marmorat folosesti un buretel si oja, in timp ce pentru buline folosesti instrumentul pentru punctat sau o scobitoare. Fulgii sclipitori aplicati peste oja umeda pot crea un efect de buline, asadar alege tehnica adecvata pentru tine.

Modele de unghii pictateModele de unghii pictate

Modele de unghii pictateModele de unghii pictateunghii pictateunghii pictate 7

Cand vorbim de aplicatii, orice poate fi simplu de creat, doar aplica pietrele sau accesoriile 3D pe oja umeda si foloseste pensula unui lac…

Daca nu esti foarte capabila in ceea ce priveste manichiura, liniile paralele stilate sau modelele cu linii complexe pot fi solutii perfecte pentru tine. Foloseste culori contrastante in procesul de creare si alege o banda pentru a crea linii drepte. Infrumuseteaza linia dintre nuante cu un sclipici pentru a crea modele de unghii pictate! O manichiura eleganta si usor de obtinut, care este pregatita sa atraga atentia!
Alege motivele perfecte sau adauga unele create de tine, oricum degetele tale vor emana perfectiune!

unghii pictateunghii pictateunghii pictateunghii pictate

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies