HomeFRUMUSETEModele de unghii Modele pedichiura

Modele pedichiura

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,1K views
Modele-pedichiura in Modele de unghii

Alege o pedichiura moderna in acest sezon, inspirandu-te din urmatoarele modele.

Modele pedichiura

O pedichiura frumoasa este intotdeauna o necesitate, asadar am facut o selectie cu cele mai noi modele pedichiura pentru a te inspira.

Importanta unei manichiuri si pedichiuri frumoase a fost subliniata de stilisti si cosmeticieni, deci nu e de mirare ca femeile contemporane pun accent pe acest detaliu minor.

modele pedichiuramodele pedichiura

Oricum, o simpla oja sau un lac iti pot transforma imaginea, facand manichiura si pedichiura niste necesitati definitorii pentru frumusete si stil.

Poate fi dificil sa alegi din masa vasta de modele pedichiura, asa ca fa lucrul mai simplu; am ales cateva dintre cele mai noi modele pedichiura, incat sa arati bine de fiecare data.

modele pedichiuramodele pedichiura

Modele pedichiuraModele pedichiuraModele pedichiuraModele pedichiura

Daca ai rasfoit ideile noastre de modele pedichiura, cu siguranta ai observat ca acesta este sezonul in care toate texturile de la mat la cremos, metalic si sclipitor sunt populare, ceea ce inseamna ca vei fi capabila sa te distrezi prin amestecarea de texturi si nuante pentru a sublinia o minte creativa.

Oja sclipitoare poate fi usor de folosit si, odata ce ea aduce o doza mare de eleganta si stil, ar fi pacat sa nu profiti de beneficiile pe care le ofera, in ceea ce priveste evidentierea degetelor tale. Fii stralucitoare aplicand sclipici partiale, acoeprind restul cu un lac cremos/metalic/mat sau pastreaza echilibrul intre sclipici si unghia naturala, creand o pedichiura pe jumatate de unghie sau una frantuzeasca.

modele pedichiuramodele pedichiuramodele pedichiura

Modele pedichiuraModele pedichiuraModele pedichiura

Alege o pedichiura monocroma cu o nuanta preferata si condimenteaza modelul cu aplicatii care te fascineaza. Nu te retine nimic, cand vine vorba de folosirea aplicatiilor pentru a crea modele hipnotizante, deci alege florile si pietrele in diferite forme, incat orice se potriveste acestui sezon.

Alta pedichiura draguta pe care o poti incerca implica efecte asimetrice marmorate si monocrome cum sunt imprimeurile animale, asadar, experimenteaza fiecare stil si alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine personalitatii tale!

Modele pedichiurapedichiurapedichiurapedichiura

Daca ceea ce cauti este un model simplu, cu minimum de stil, dar cu impact, alege bulinele. Un instrument pentru punctat sau o scobitoare poate face minuni pentru pedichiura ta, asa ca aplica o baza, asteapta sa se usuce si creeaza buline de diferite marimi, folosind o culoare contrastanta. Acopera cu un lac pentru a mentine pedichiura cat mai mult si da stralucirea care te va face sa apari ca o diva…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed