Modele pentru unghii scurte – 30 de poze pentru inspiratie

Share

Daca aparitia ta cere o schimbare, nu uita de impactul vizual al unei manichiuri. Urmatoarele idei de modele pentru unghii scurte te vor incuraja sa iti duci abilitatile de creatie catre urmatorul nivel.

Creeaza un model colorat, care adauga bucurie in imaginea ta. Adauga o vibratie stralucitoare in zilele sumbre, experimentand una dintre aceste idei modele pentru unghii scurte. Daca vrei o frumusete eclectica, vei fi incantata sa iti cizelezi abilitatile.

Modele pentru unghii scurte

Manichiurile profesioniste arata pur si simplu uimitor. Ne place sa purtam cele mai moderne nuante si imprimeuri care pot fi usor aplicate pe unghiile mici sau lungi. Transforma-ti unghiile in accesorii pentru a da stralucire tinutei tale de petrecere. Inspira-te din aceste modele pentru unghii scurte.

Ai starea necesara pentru a-ti testa abilitatile? Confera conditia perfecta pentru o sedinta de frumusete si vopseste-ti unghiile in nuante izbitoare. Foloseste pene, abtibilduri si alte detalii pentru a-ti condimenta manichiura cu un impact uimitor. Nu este nevoie sa incepi cu modele pentru unghii scurte complicate, cand aplici niste imprimeuri foarte elegante si simple, in acelasi timp. Bulinele, imprimeurile animale si fundele dragute sunt cele mai bune prietene, cand vine vorba de o compozitie noua. Combina nuante variate care se potrivesc tonului pielii si reflecta stilul tau colorat.

Modele pentru unghii scurte

Mai intai, defineste forma si lungimea ideala a unghiilor, apoi continua sa decorezi. Cele mai mici detalii fac diferenta, astfel se recomanda sa arunci o privire mai indeaproape peste aceste modele pentru unghii scurte. Alege modelul care se potriveste preferintelor tale si simte-te libera sa folosesti nuantele preferate pentru a copia aceste modele pentru unghii scurte minunate.

Imprimeurile animale si bulinele nu se vor demoda niciodata. Mai mult, poti experimenta si bucatile de culoare pentru a etala cele mai sexy modele pentru unghii scurte. Cere ajutorul unui manichiurist profesionist, daca ai probleme in legatura cu elementele fundamentale…

Modele pentru unghii scurteModele de unghii scurteModele de unghii scurteModele de unghii scurteModele pentru unghii scurteModele pentru unghii scurteModele pentru unghii scurteModele pentru unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurteModele unghii scurte


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news