Home FRUMUSETEModele de unghii Modele unghii false potrivite pentru orice ocazie si anotimp

Modele unghii false potrivite pentru orice ocazie si anotimp

autor Elena Yvette
150 vizualizari

Cand se aleg aceste modele unghii false, atât purtătoarea, cât şi tehnicianul trebuie să ia în considerare opţiunile modelelor din perspectiva practicalităţii, a culorii potrivite, a coordonării şi dacă modelul reprezintă persoana care îl poartă. Este critică şi condiţia elementelor de artă şi siguranţa purtătoarei.

noel2013_5

Etaleaza-ti talentul pentru a potrivi sau amesteca diferite nuante si poarta diferite unghii false care emana stralucire. Imparte secretele cu prietenele tale si fii atenta la cele mai noi modele. In afara de faptul ca trebuie sa folosesti produse de calitate, poti folosi si accesorii pentru a iesi in evidenta. Pietrele, margelele si abtibildurile sunt cateva dintre elementele decorative populare cu care iti poti infrumuseta manichiura; foloseste-le cu incredere pentru a crea un model unic.

Modele de unghii false

Cel mai important factor care trebuie luat în considerare când alegeţi cele mai bune modele de unghii false este funcţionalitatea modelului. Chiar dacă impactul modei este un factor major în utilizarea modelelor nailart, nu are sens să le purtaţi dacă se deteriorează repede sau devin incomode. De exemplu, piercing-ul unghiilor este foarte dramatic, dar inelele se pot agăţa în haine sau păr. Cele mai bune opţiuni sunt piercing-urile care pot fi uşor incorporate sau acoperite pentru protecţie de lungă durată. Păstraţi acele modele pentru unghii mai puţin practice pentru ocazii speciale sau evenimente,  întelegând că repararea sau refacerea sunt foarte costisitoare.

unghii false modeleunghii false cu gelunghii false ombre

Modele unghii false verzi

După ce am eliminat opţiunile non-funcţionale, următorul pas e să observăm personalitatea purtătoarei. Asociaţi acele modele de unghii false cu felul în care purtătoarea se comportă în mod normal sau cu lucruri în care crede, pentru a se simţi confortabil până în momemtul îndepărtării. De exemplu, dacă purtătoarea este o iubitoare a naturii, cosmeticianul poate crea o scenă complicată de pădure, folosind vârtejuri de maro şi verde.

poze unghii falsepoze cu unghii false

unghii false cu buline si linii

Cel mai bun model de unghii false se potriveşte nu doar cu personalitatea purtătoarei, dar şi cu pielea şi părul acesteia. Aceste aspecte sunt necesare, deoarece culorile greşite pot face ca purtătoarea să pară bolnăvicioasa ori sa arate într-un mod neplacut.

De cele mai multe ori, cosmeticienii şi profesioniştii în culori aleg culoarea de bază în funcţie de tonalitatea purtătoarei, dacă este caldă sau rece, uneori folosind terminologie de sezon. De asemenea, modelul pentru unghiile false trebuie să se potrivească şi cu garderoba purtătoarei, deoarece rezistă între una-două săptămâni, deci trebuie să fie în concordanţă cu mai multe ţinute. Uneori, intră în joc şi culorile de sărbători, cum ar fi roz şi roşu de Sf. Valentin si Dragobete, ori verde şi roşu de Crăciun.

modele de unghii false steagul americiiunghii false modele noi

Modele unghii false cu sclipici

Din punct de vedere tehnic, cele mai bune unghii false includ lacuri de unghii, geluri, emailuri şi ceruri de consistenţă corectă. Aceste produse ar trebui să curgă lin, să se distribuie uniform pe toată suprafaţa unghiei, fără să fie prea groase sau prea lichide. Produsele de top nu includ ingrendiente toxice întâlnite de obicei în produsele de îngrijire a unghiilor, precum formaldehida. În schimb, acestea conţin ingrediente naturale care hidratează unghia, precum vitamina E sau aloe vera. De asemenea, purtătoarea ar trebui să aibă cunoştinţe depre cum să îndepărteze modelul într-un mod gentil şi natural, incat sa nu deterioreze cuticula sau patul unghial.

Modele unghii false colorate

model unghii falseunghii false cu gel modeleimagini cu unghii falseimagini unghii falsemodele de unghii false cu gelModele de unghii false cu floriModele unghii false rozModel de unghii false movmanichiura unghii falseModele de unghii false 2014

Alege imprimeurile animale, florale si desene animate care arata izbitor cand sunt aplicate pe niste unghii acrilice sau scurte. Bucura-ti ochii cu aceste imprimeuri, pentru a vedea care ti se potriveste cel mai bine. Inainte sa te apuci de treaba, studiaza cateva poze cu modele de unghii false care sunt la moda in acest sezon…

Sursa foto: nail-art-sakura.com

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!