HomeFRUMUSETEModele de unghii Noi modele elegante pentru unghii

Noi modele elegante pentru unghii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views
Noi-modele-elegante-pentru-unghii in Modele de unghii

Noul sezon a venit cu numeroase modele elegante pentru unghii. Daca esti pregatita sa scoti ce este mai frumos din unghiile tale, inspira-te din urmatoarele modele!

Noi modele elegante pentru unghii

Aria vasta de modele elegante pentru unghii aduce optiuni nesfarsite, cand vine vorba de sublinierea unui stil; arunca o privire peste urmatoarele modele de sezon.

O manichiura fabuloasa este foarte importanta pentru femeia moderna de astazi, incat un lac perfect poate completa imaginea unei tinute, de la elegant la uimitor, deci nu e de mirare ca arta unghiilor a intalnit un punct incredibil.

Sa alegi cele mai moderne nuante de oja este o necesitate, daca vrei sa dai unghiilor cu gel pentru 2018 un look gata de intalnire cu cele mai populare nuante.

Nuantele sumbre ca rozul si verdele sumbru, albastrul nocturn, culorile neutre, rosu si negru, dar si alte nuante ca cele vivace, auriul si rozul luminos sunt optiuni perfecte de luat in considerare, deci foloseste nuantele preferate pentru a crea modele numeroase, ca urmatoarele.

Noi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghii

Un motiv creat cu stil, folosind o nuanta contrastanta pe baza preferata poate crea un aspect mai putin obisnuit, iar cele mai elegante si mai usoare pe care le poti alege sunt imprimeurile animale si efectele marmorate.

Tehnica corecta te poate ajuta sa folosesti motive marmorate sau animale fabuloase si usoare, deci foloseste o pensula pentru a crea forme de C, pentru imprimeurile animale, si un ac sau un buretel, pentru a crea nuante contrastante.

Noi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghii

In acest sezon, cele mai moderne modele pun accent pe motivele grafice ca, de exemplu, linii interesante sau bucati de culori. Putina banda adeziva si culoarea ta preferata sunt tot ce ai nevoie pentru a crea cele mai hipnotizante modele, deci fii creativa si alege cele mai frumoase modele grafice multicolore care se potrivesc stilului tau!

Daca vrei un stil mai simplu, dar vrei sa iti pastrezi unghiile departe de plictiseala, poti alege sa te joci su sclipiciul, modele asimetrice sau motive florale. Nu trebuie sa fii salbatica in ceea ce priveste modelele sau accesoriile, incat cele mai mici detalii vor face diferenta…

Acopera modelul preferat cu un lac de unghii si te poti bucura de o manichiura bine sculptata si stralucitoare pentru mult timp!

Noi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghiiNoi modele elegante pentru unghii

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed