HomeModele de unghii Top 30 cele mai frumoase manichiuri pentru 2023

Top 30 cele mai frumoase manichiuri pentru 2023

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 6,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/10/manichiuri-2019.jpeg

Manichiurile anului 2023 vor fi mai stilate, mai elegante și mai reprezentative pentru cele care le vor purta.

În materie de manichiuri, anul 2023 vine cu câteva concepte noi pe care marii stiliști și tehnicieni din domeniul nail art le-au elaborat, concepte care vor începe să fie promovate în întreaga lume.

Manichiurile anului 2023 au un stil inovator, îndrăzneț și confortabil de purtat. De asemenea, se păstrează multe dintre elementele de bază ale manichiurii, elemente care vor fi adaptate noilor tendințe.

Forme pentru manichiurile anului 2023

Manichiurile anului 2023 ar fi incomplete fără o teoretizare a formelor, mai ales că aici se regăsește aspectul principal al unei manichiuri perfecte. Cu cât forma este mai potrivită, mai reprezentativă și mai bine făcută, cu atât manichiura va arăta mai bine. Pentru a cunoaște principiile unei manichiuri perfecte pentru 2023, trebuie să începem de la cunoașterea formelor care se vor purta cel mai mult:

Stiletto – este o formă pentru manichiură foarte elegantă, dar foarte îndrăzneață. Unghiile stiletto sunt simbolul unor epoci de mult apuse, dar își păstrează încă feminitatea. O astfel de formă se potrivește foarte bine pentru femeile care știu ce vor, care sunt foarte hotărâte, independente și puternice. Pe unghia stiletto se poartă nuanțe de roșu intens, de vișiniu sau purpuriu, albastru regal sau chiar negru.

manichiura stiletto 2023

Migdală – manichiurile în 2023 vor fi dominate de această formă migdalată. O astfel de formă trimite cu gândul la pasiune, eleganță, rafinament și mult bun-gust. De asemenea, forma migdală este și foarte ușor de purtat, aceasta arătând la fel de bine indiferent de nuanța purtată. Pe o unghie migdală se poate aplica orice fel de lac, orice fel de model, în special cel French, clasic sau modernizat, accesorizat.

manichiura forma migdala

Migdală rusească – păstrând, în linii mari principiile formei migdală, migdala rusească aduce un plus de volum asupra unghiei. În cazul acestei forme, unghia trebuie să fie ușor bombată, foarte grafică la extremități. Migdala rusească este un punct forte al manichiurilor în 2023, fiind o formă potrivită pentru cele mai îndrăznețe dintre voi.

manichiura ruseasca 2023

Balerină – unghiile balerină sunt foarte îndrăznețe și de efect în ceea ce privește manichiurile anului 2023. Deși au o formă destul de grafică, unghiile balerină pot fi foarte ușor de purtat și asortat. Pe o astfel de formă se potrivesc foarte bine strasurile, catifeaua sau glitter-ul. Aceste elemente vor estompa puțin din forma aceea bruscă a unghiei.

manichiura balerina 2023

Oval clasic – unghiile tăiate la rotund și puțin pilite sunt varianta cea mai simplă de manichiură pentru anul 2023. Elegante și foarte ușor de purtat, aceste unghii merg la sigur, căci se potrivesc cu o mulțime de situații, nuanțe și stilizări. Pe o unghie rotundă se poate aplica orice fel de lac de unghii, dar la modele este suficientă o pictură minimalistă.

manichiura ovala 2023

Pătrat clasic – manichiurile pentru 2023 nu se dezic de formele deja clasice, așa că unghiile pătrate vor fi și ele foarte în vogă. Purtate în nuanțe tari, viu colorate, care să atragă privirea, acestea vor ieși din anonimat. În cazul unghiilor pătrate, culoarea face prima impresie, nu forma.

manichiura patrata 2023

Ce manichiuri se poartă în 2023?

Tendințele în materie de manichiuri se schimbă de la an la an, astfel că în 2023 vor fi din ce în ce mai populare următoarele manichiuri:

  • Manichiuri cu oje clasice – un strat sau două de ojă reprezintă o procedură foarte accesibilă de întreținere a manichiurii. Lacurile de unghii colorate se usucă destul de rapid și au o durabilitate de până la 14 zile. De asemenea, peste oja clasică se pot face numeroase modele, se pot aplica diferite accesorii sau abțibilduri pentru manichiură.
  • Manichiuri cu ojă semipermanentă – ojele semipermanente reprezintă o variantă pentru acelea dintre voi care nu au timp pentru refacerea manichiurii săptămânal. O manichiură cu ojă semipermanentă poate dura în jur de trei-patru săptămâni, oja uscându-se la lampa UV sau LED. De asemenea, manichiurile cu ojă semipermanentă se potrivesc atât unghiilor scurte, cât și celor lungi. Modelele se pot face în voie, se pot aplica oje cu particule sclipitoare sau oje de tip cat-eye.
  • Manichiuri cu gel – acest gen de manichiură este foarte adaptabilă, durabilă și accesibilă. Manichiurile din gel trebuie realizate de tehnicienii specializați, în caz contrar fiind pusă în pericol sănătatea unghiei. Manichiurile din gel se pot face prin aplicarea unei protecții, prin construcție sau prin întreținere. Gelul pe unghia naturală protejează patul unghial, în timp ce construcția din gel alungește unghia și îi conferă forma dorită. Manichiurile din gel sunt foarte variate și când vine vorba de modele, căci se pot realiza diverse picturi și se pot aplica accesorii interesante…

manichiura roz 2023 manichiura eleganta 2023 manichiura aurie cu pietre 2023 manichiura cu pietre 2023 manichiura 3D 2023 manichiura neagra 2023 manichiura rosie 2023 manichiura roz gold manichiura Chanel manichiura mov 2023 manichiura 2023 manichiuri pentru 2023 manichiura anului 2023 manichiuri care se poarta in 2023 manichiura fashion 2023 manichiura negru cu auriu manichiura albastra 2023 manichiura cu acryl manichiura french 2023 manichiura simpla 2023 modele manichiuri 2023 manichiura animal print 2023 manichiura cu scris 2023

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed