Unghii cu gel 2019 | Manichiuri 2019 | Modele de unghii 2019


2439

Modelele de unghii cu gel vor fi la moda si in 2019 sub diferite forme si culori. Unghiile reprezinta o parte importanta din viata unei femei, intrucat acestea ii oglindesc felul de a fi, arata cat de ingrijita este aceasta.

Unghii cu gel 2019

Unghiile cu gel simple ori cu un model distinctiv sunt o parte importanta a look-ul general in 2019. Mainile unei doamne sau domnisoare iti pot spune multe despre felul sau de a fi si, din acest motiv, consideram important sa explicam cateva lucruri despre unghiile cu gel, care sunt foarte cautate si in acest an.

modele de unghii 2019

Cat dureaza sa aplicam unghiile cu gel?

•    Realizarea unei manichiuri de baza dureaza intre 30-45 de minute.
•    Serviciile de unghii artificiale, cum ar fi cele acrilice si cele aplicate cu geluri fosforescente, se realizeaza, in medie, in aproximativ o ora.

Cat ne costa unghiile cu gel in 2019?

•    Costul este destul de rezonabil, iar rezultatele sunt cu adevarat reusite; desigur, acest lucru depinde de persoana pe care am ales-o sa ne fie manichiurista. Evident, aceasta trebuie sa fie experta si sa aiba cat mai multa experienta in acest domeniu. Se spune ca este un lucru bun sa nu schimbam persoana aleasa si sa continuam sa mergem la ea pentru manichiura. Unghiile cu gel au reprezentat o noutate in tara noastra in urma cu mult timp. Acum, insa, preturile au devenit destul de accesibile si orice femeie isi poate permite acest mic lux, mai ales cand trebuie sa mearga la un eveniment ce are loc in curand. Unghiile naturale nu pot creste rapid, asadar manichiura cu gel reprezinta o solutie potrivita pentru cele care doresc sa aiba in timp util unghiile lungi si impecabile, in forma dorita si cu designul preferat, pe care il aleg personal sau consultandu-se cu manichiurista.

•    De asemenea, putem spune ca in 2019 preturile pentru unghiile cu gel nu s-au schimbat, cel putin nu s-au modificat drastic fata de cele de anul trecut.

unghii naturale cu gel

Ce sunt unghiile cu gel?

•    Unghiile cu gel reprezinta o alternativa noua, ar spune unii, care este naturala, pentru extensii de unghii acrilice. Spre deosebire de acrilice, gelurile UV folosite pentru a crea unghiile nu au mirosuri neplacute, ceea ce este, bineinteles, un avantaj, intrucat multe femei prefera sa nu aiba o manichiura cu miros deranjant.

•    Nu exista niciun lipici implicat in acest proces, eliminand daunele care pot aparea la nivelul unghiilor cauzate de ridicare – un alt avantaj care le determina pe multe femei sa incerce unghiile cu gel.

unghii cu gel 2019

Din ce sunt formate unghiile cu gel pentru anul 2019?

•    Unghiile cu gel in 2019 sunt create cu un strat de gel de baza, periat intr-o matrita, apoi vindecat de o lampă UV. Unghiile cu gel sunt nelimitate în capacitatile lor de proiectare si este posibil chiar sa fie consolidate cu fibra de sticla pentru rezistenta si reparatii suplimentare.

•    Unghiile cu gel sunt un accesoriu extrem de interesant pentru femeia grabita din ziua de astazi, iar aspectul lor este unul natural: aceste unghii sunt subtiri, flexibile, neporoase, au rezistenta la ridicare.

•    Unghiile cu gel pot fi folosite pentru suprapuneri pe unghii naturale si, de asemenea, pot fi sculptate pe forme de extensii scurte. Silk (sau fibra de sticla) se poate adauga in geluri atunci când este nevoie de reparații sau rezistenta suplimentara. Aceste criterii sunt deosebit de importante, intrucat ofera o multime de posibilitati, iar pana si cele mai pretentioase persoane pot gasi o varianta care sa le fie pe plac.

unghii gel mozaic

Ar trebui sa ne facem griji pentru unghia naturala?

•    Fiecare element pe care il aducem din exterior corpului nostru poate deteriora intr-o mica sau mare masura, in functie de situatie. In cazul unghiilor cu gel, este normal ca unghia noastra sa se subtieze si sa isi piarda din acea rezistenta pe care o avea inainte de a aplica unghiile cu gel. Specialistii recomanda ca femeile care au unghiile puternice sa nu aleaga aceasta metoda si sa se opreasca la o manichiura simpla, care le va avantaja mai mult.
•    Totodata, unghiile cu gel din 2019 au promis anumite schimbari. Este un an in care saloanele au incercat sa aduca materiale de protectie care se vor aplica inainte de stratul de gel, fapt care nu poate decat sa le incante pe clientele tot mai numeroase…

In concluzie, unghiile cu gel reprezinta o metoda usoara, care este in acelasi timp si utila, destinata femeilor de astazi, cu ajutorul careia isi pot mentine unghiile frumoase timp de aproximativ o luna. Unghiile cu gel in 2019 ne arata ca sunt capabile sa ne protejeze si unghia naturala, asa ca nu este niciun dezavantaj la orizont! In continuare va prezentam o multitudine de fotografii cu unghii cu gel superbe, feminine, in tendinte, care sa va serveasca drept inspiratie in acest an.

manichiuri 2019

unghii false cu gel modeleunghii false cu gel 2019unghii cu gel steagul americiiunghii cu gel simpleunghii cu gel rozunghii cu gel ombre 2019unghii cu gel modele noiunghii cu gel modele 2019unghii cu gel alb cu negruunghii cu gel acasapoze cu unghii cu gelmodele unghii false cu gelmodele unghii cu gelmodele noi de unghii cu gelmodele de unghii cu gelmodel unghii cu gelmodel de unghii cu gelextensii de unghii cu gel

modele de unghii si manichiuri pentru 2019

Gasesti mai multe modele de unghii aici. Urmareste-ne si pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi tendinte in moda si cele mai bune sfaturi de infrumusetare.

loading...