HomeFRUMUSETESfaturi pentru mirese Ceva nou, ceva vechi, ceva albastru, ceva imprumutat…

Ceva nou, ceva vechi, ceva albastru, ceva imprumutat…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Ceva-nou-ceva-vechi-ceva-albastru-ceva-imprumutat….jpg

In ultima vreme, miresele tin din ce in ce mai mult seama de anumite traditii, printre care se numara si  cea privitoare la „ceva nou, ceva vechi, ceva albastru, ceva imprumutat”.

Pentru a tine seama de aceasta traditie mai putin romaneasca, miresele au la indemana mai multe variante.

De exemplu, poti avea o rochie noua, o bijuterie veche de la mama, bunica sau soacra, ceva imprumutat de la o prietena sau de la rude, cum ar fi o alta bijuterie, si ceva albastru. Indiferent de elementul la care ne referim, trebuie sa aveti grija sa va incadrati in tematica nuntii, sa fie adecvat stilului acesteia si sa nu iesiti din gama cromatica a evenimentului.

ceva vechi

Nu veti purta bijuterii pretentioase daca nunta este pe plaja sau intr-un cadru rustic. Dar poate ca veti putea imprumuta de la cineva o bratara sau un colier vintage sau poate ca mama sau bunica inca mai au o tiara de pe vremea lor care sa poata fi purtata si de voi in zilele noastre, respectand tema nuntii.

In cazul albastrului, este discutabil in functie de personalitatea fiecarei mirese. Daca este o fire mai retinuta si nu doreste sa iasa in evidenta cu nimic mai „colorat”, poate purta albastrul pe sub rochie, la nivelul lenjeriei intime sau poate purta renumita jartiera albastra.

Cine nu se teme sa iasa in evidenta, are la dispozitie o multime de variante. Albastrul se poate regasi de la pietrele tiarei pana la aplicatiile de pe rochie, de la pantofi pana la buchetul de mireasa sau chiar in aplicatiile pentru par.

ceva albastru

Este de retinut ca totul trebuie sa se incadreze in tematica nuntii. Orice abatere ar constitui un esec la nivelul intregii nunti, ceea ce nu ar fi deloc de dorit, dupa atatea eforturi si stres.

Albastrul este o culoare frumoasa, care te duce cu gandul la senin, relaxare, visare. Daca miresei ii place, va gasi un loc in care sa il insereze, interior sau exterior tinutei sale.

Daca a avut sansa sa primeasca un inel de logodna cu pietre albastre, ca al Printesei Diana, atunci miresele au scapat de problema cu purtatul albastrului.

Cele mai indraznete pot purta pantofi albastri, din piele sau satin lucios, moale. Un brau albastru sau o funda aplicata la spate sau intr-o parte poate fi solutia optima de a purta albastrul.

De retinut este faptul ca nu trebuie nici prea mult albastru, decat daca se incadreaza in tema. Un element singular este suficient. O floare sau o margeluta fina este suficienta pentru a respecta traditia.

Florile sunt si ele o optiune buna. In par sau in buchet, florile albastre isi pun amprenta pe intreaga tinuta, fiind o oaza de culoare in cadrul unei tinute clasice albe…

Miresele au atatea optiuni la indemana, insa ramane la latitudinea lor sa aleaga ce sa poarte!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed