HomeFRUMUSETESfaturi pentru mirese Cum sa-ti planifici… cea de-a doua nunta

Cum sa-ti planifici… cea de-a doua nunta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 726 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/03/Cum-sa-ti-planifici-…cea-de-a-doua-nunta.jpg

Te racasatoresti? Esti ingrijorata, vrand sa faci totul perfect? Nu ai de ce! Trebuie sa tii seama doar de cateva lucruri!

Planificarea nuntii, chiar daca este cea de-a doua, ar trebui sa fie un moment de bucurie, nu de stres, asa ca sa nu va lasati prada tuturor ideilor sau lucrurilor pe care ati fi putut sa le faceti in mod diferit. Acest ghid de eticheta va va ajuta sa va planificati nunta visurilor voastre, cu usurinta si incredere.

Cum sa-ti planifici …cea de-a doua nunta

IMBRACAMINTEA

Este in regula sa porti alb? Da! Daca tu vrei sa porti alb, fa-o! nu ai niciun motiv sa renunti la aceasta dorinta. Multe mirese care se afla la a doua nunta renunta atat la albul rochiei, cat si la voal sau trena, considerandu-le nepotrivite.

Dar nu este asa! Orice mireasa poate proceda asa cum doreste. Nu are niciun motiv sa nu mai indrazneasca sa poarte o rochie alba ca zapada. Recasatorirea nu este un pacat, asa ca nu trebuie sa va pedepsiti, imbracandu-va in tot felul de culori. Aceasta doar daca vreti voi, neaparat! O nunta e o nunta, indiferent a cata este! Asa ca fiti relaxate, purtati ceea ce va face fericita!

FIXAREA STILULUI

Chiar daca prima nunta a fost stralucitoare, extravaganta, cu o multime de invitati, nu inseamna ca a doua trebuie sa fie opusul. Si aceasta a doua nunta poate fi mare, intr-o locatie spectaculoasa, cu efecte speciale si cu tot ce va mai doriti voi.

LISTA PENTRU CADOURI

Este in regula sa aveti o astfel de lista… din nou? De ce nu?! Daca de aceasta data aveti deja seturi de portelan, echipament electronic, masini de spalat, prajitoare de paine si altele, axati-va acum pe cadouri mai haioase: echipament de picnic, set de sushi, mobilier de gradina etc.

CERTIFICATUL DE CASATORIE

In cazul celei de-a doua casatorii, nu uitati ca trebuie sa aveti la indemana hotararea de divort sau certificatul de deces al fostului sot, pe care l-ati pierdut. Aveti grija sa obtineti aceste documente din timp, pentru a nu deveni un impediment si a va strica ziua.

ACORDURILE PRENUNPTIALE

Incheierea acestor acorduri prenuptiale este o chestiune tare dificila. Multe rupturi au plecat de aici, dar, daca doriti sa va conservati bunurile, sa ramana in familie sau copiilor, sunt foarte indicate. In plus, poate fi o dovada a iubirii sincere si a lipsei de interes material.

Trebuie sa discutati deschis cu partenerul si sa stabiliti impreuna ce doriti sa faceti. Cea mai buna metoda de a-l convinge pe partener este implementarea ideii ca noua casnicie trebuie sa se bazeze pe o situatie noua, nu pe una deja existenta.

CONSILIERE PREMARITALA

Pentru inlaturarea eventualelor temeri legate de o a doua casnicie, se recomanda consultarea unui specialist in consiliere maritala. Unii se tem sa nu repete greselile fostei casnicii, iar terapeutul te poate ghida in depasirea acestor momente si in stabilirea unor comportamente optime.

LUNA DE MIERE

Nici sa nu va ganditi sa o sariti! O casnicie trebuie sa inceapa frumos, chiar daca este a doua pentru unul dintre miri sau chiar pentru amandoi! Este o buna ocazie de a va elibera de stresul cauzat de pregatirile de nunta, dar este si un prilej minunat de a va forma amintiri comune. Daca alegeti sa mergeti si cu alti membri ai familiei, atunci este o ocazie formidabila de a relationa mai bine cu totii.

COPIII

„Copiii mei, copiii tai, copiii nostri’’ era titlul unui film foarte interesant. Este dificil sa pui laolalta doua familii cu obiceiuri diferite, cu asteptari diferite si, de ce nu, cu gelozii de tot felul. Esential este ca toti copiii, indiferent ai cui sunt, sa fie implicati in pregatirile de nunta…

In functie de varsta lor, trebuie sa le distribuiti sarcini precise, conform posibilitatilor lor reale. Grupati-i pe cei mici cu cei mari, pentru ca primii sa nu se simta inutili sau incapabili. Fata cu florile, domnisoare de onoare, cavalerul de onoare etc. au responsabilitati ce pot fi date in grija copiilor, de acum, ai vostri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed