Manichiura pentru mirese

Share

Detaliile sunt foarte importante in ziua nuntii. Totul trebuie sa fie perfect, iar asta include manichiura pentru mirese. Este important sa unghiile sa fie curate si bine aranjate. Toata lumea se va uita la ele, mai ales pentru ca vor vrea toti sa vada inelul de pe degetul tau. Unghiile unei mirese trebuie sa reflecte personalitatea ei. Iata cateva modele de unghii de mireasa:

Manichiura frantuzeasca
Nu poti da gres cu acest stil. Multe fete aleg aceste manichiuri pentru mirese pentru ca se potrivesc oricare ar fi tema si rochia. Mainile tale vor fi foarte elegante. Poti alege dintr-o multitudine de culori sau poti merge pe stilul simplu, cu unghii transparente si cu varfurile albe.

Manichiura pentru mirese

Unghii cu pietre pretioase
Este un alt stil foarte popular in randul mireselor. Adauga cateva pietre pretioase pe o manichiura frantuzeasca. Se creeaza o armonie intre verigheta si stralucirea pietrelor aplicate pe unghii. Sfatul nostru este sa nu exagerezi: aplica pietrele pretioase numai pe cateva dintre unghii. Daca sunt aplicate corect, poti folosi pietrele pretioase si pe fiecare unghie in parte. Alegerea e a ta.

Manichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mirese

Unghii false cu gel
Sunt alternativa pentru unghiile false acrilice. Sunt potrivite pentru miresele care isi doresc unghii lungi in ziua nuntii. Astfel lasi loc pentru mai multa creativitate in ceea ce priveste modelul pe care il vei face. Arata mai naturale decat cele acrilice si oja nu se sterge atat de repede de pe ele. Pentru a le indeparta, trebuie sa le pilesti. Daca ai grija de ele, aceste unghii gel pot rezista chiar si trei saptamani.

Manichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mirese

Arta manichiurii
Miresele creative se vor indragosti efectiv de aceasta arta a manichiurii. Sunt foarte multe stiluri, materiale si varietati de unde poti alege ce iti place. Poti crea adevarate opere de arta, dar ai grija sa nu exagerezi…

Sunt si mirese care tin la simplitate si opteaza pentru unghii naturale in ziua nuntii. Daca mizezi pe naturalete, atunci trebuie sa ai grija de unghiile tale cu luni inainte de nunta. E de ajuns sa le cureti si sa le pilesti.

Manichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiura pentru mireseManichiuraManichiura


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news