Torturi de nunta galbene

Share

Daca va cautati un tort de nunta de prima clasa, ganditi-va la niste torturi de nunta galbene! Aceasta capodopera galbena nu numai ca arata grozav, dar are un gust la fel de special precum ocazia pentru care a fost creat.

Torturi de nunta galbene

Delicioasele straturi ale tortului vostru preferat pot fi acoperite cu glazura ce va deveni „panza” pe care maestrul cofetar isi va desavarsi opera, conform dorintele voastre.

Posibilitatile sunt infinite, de la modele elegante la capricioase, de la compacte la foarte inalte, intr-o forma la alegerea voastra, cu accesoriile preferate, de la flori la perle de zahar.

Pentru nuntile pe plaja, ati putea alege torturi de nunta galbene pe o banderola albastra, tinand cont de culorile marii. Margaretele sunt detalii minunate pentru a impodobi tortul galben de nunta.

Torturi nunta galbene

Desi florile galbene si glazura sunt adeseori utilizate la torturile de vara, aveti optiuni nelimitate. In definitiv, florile, fondantul si glazura sunt disponibile in orice nuanta.

Torturile patrate cu bentita colorata de glazura nu trebuie sa fie neaparat galbene! Oricare ar fi culoarea, straturile sale dau o textura avangardista, iar florile sunt absolut romantice.

Totusi, pentru vara exista numeroase optiuni de torturi de nunta galbene: floarea-soarelui, margarete, lamaia, banana, splinuta, sifonul si multe altele, precum si variante ale acestora, dupa imaginatia bogata a fiecarei persoane…

Oricare ar fi locatia si tema nuntii voastre in vara aceasta, galbenul este culoarea perfecta pentru tort!

Torturi nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nunta galbeneTorturi de nuntaTorturi de nuntaTorturi de nuntaTorturi de nuntaTorturi de nuntaTorturi de nunta


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news