Colectia Tom Ford toamna 2013

Share

Colectie de toamna 2013 va avea debutul in aceasta luna de septembrie. Daca noile oferte sunt luate ca referinte, sezonul este gata de inceput. Firma si-a distribuit atentia asupra alternativelor luxoase care pot fi baza perfecta pentru o multime de imagini sofisticate in luna ce urmeaza. Noua linie este concentrata pe produsele machiajelor pentru ochi, care pot crea imagini de neuitat. Aici ai ofertele noului sezon:

Colectia Tom Ford toamna 2013

Paleta de umbre Tom Ford

Inima noii colectii de farduri Tom Ford, in acord cu firma de prestigiu, este editia limitata a fardurilor umbre de nuante monocromatice, perfecte pentru a crea un impact mare. Aceasta are doua versiuni: Rozul in aceste culori: roz trandafiriu, roz sampanie, roz balet. A doua versiune, She Wolf, infatiseaza mai multe tonuri dramatice: negru/maron profund, carbune luminos, plumb argintiu.

Colectia Tom Ford toamna 2013

Creionul de ochi Tom Ford

Acest creion de ochi, negru de fum profund, este ideal in crearea unei vibratii dramatice pentru orice imagine. El infatiseaza un varf caligrafic la un capat si o pensula profesionista la celalalt, pentru a asigura rezultate perfecte de fiecare data.

Fardul duo Tom Ford

Fardul care dureaza pana la 15 ore nu mai este o dorinta utopica, datorita calitatii foarte bune a acestui fard. Acesta incorporeaza o baza cremoasa si o pudra translucida, care iti asigura un look perfect pe tot timpul zilei, fara sa ai nevoie de retusuri.

Lotiunea hidratanta Tom Ford

Lotiunea de corp hidratanta este un alt produs de sezon, pentru a pastra pielea elastica si radianta. In plus, cu mirosul de orhidee, ritualul de hidratare zilnica devine o placere olfactiva.

Colectia Tom Ford toamna 2013

Rimelul pentru alungire Tom Ford

Un alt produs esential pentru un look fabulos? Rimelul Ultra Raven in negru de fum, care iti scot ochii in evidenta.

Rujul Tom Ford

Aceste rujuri permanent stralucitoare sunt ideale in adaugarea unei aluri seducatoare pentru orice look nou de sezon:

Vanilla Suede-Bej
Sable Smoke-Bej trandafiriu
Crimson Noir-Rosu
Nruised Plum-Pruna

Colectia Tom Ford toamna 2013

Lac de unghii Tom Ford

Aceste tonuri in editie limitata sunt optiuni perfecte pentru un machiaj subtil de sezon:
Show Me the Pink-Roz
Black Sugar-Pruna

Colectia Tom Ford toamna 2013


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente