Colectia Versace 2014

Share

Colectia Versace 2014 aduce o varietate de elemente colorate, sexy si indraznete, in ton perfect cu misiunea firmei. Dupa o linie inspirata pentru 2013, pare ca Donatella s-a concentrat inca o data pe adaugarea unei intorsaturi unice asupra combinatiilor sexy si feminine. Acum, accentele masculine sunt lasate deoparte in favoarea rochiilor scurte si sexy, tocuri decupate indraznete, fuste ridicate, jachete moderne si costume de baie dragute.

Colectia Versace 2014

Cu decupaje indraznete, contraste izbitoare si o multime de accente lucioase, imaginile Versace verifica zona moderna, dar orice fan Versace stie ca acest confort cu privire la o tinuta evidenta este esentiala, inainte sa te gandesti sa investeti in haine de marca. Noua linie aduce o multime de tinute monocrome. Desi nu este ceva neobisnuit in a percepe astfel de tinute, colectia Versace vine cu un contraargument interesant pentru oferte.

Colectia Versace 2014Colectia Versace 2014Colectia Versace 2014Colectia Versace 2014

In ceea ce priveste modelele, firma opteaza pentru dungile de marinar, nasturi si motive abstracte. Daca vrei sa incerci arta imprimeurilor amestecate, firma vine cu cateva optiuni interesante, care merita sa fie analizate indeaproape. Noua colectie Versace se invarte in jurul tonurilor feminine ca rozul, verdele-galbui, mandarina sau turcoazul, care sunt delicate, dar si indraznete in acelasi timp.

Colectia Versace 2014Colectia Versace 2014Colectia Versace 2014

Toate imaginile Versace in anul 2014 sunt destul de indraznete pentru a intoarce capetele pe strada. Cand accesoriile sunt combinate, factorul ‘wow” este amplificat desi aceste accesorii sunt create sub acelasi concept. Gentile colorate de marimi variate, sandalele simple, inalte, dar sexy sau lanticurile lungi sunt cateva dintre sugestiile firmei pentru urmatoarele luni.

Colectia Versace 2014Versace 2014Versace 2014Versace 2014


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente