Home MODA Alessandra Ambrosio lansează o nouă marcă fashion şi lifestyle

Alessandra Ambrosio lansează o nouă marcă fashion şi lifestyle

autor Elena Yvette
554 views 2 minute timp de citit

Alessandra  Ambrosio îşi lansează propria marcă de fashion şi lifestyle, Ale by Alessandra. Îndrazneaţa e în colaborare cu retailerul american Cherokee, şi e programată pentru lansare în primavara lui 2014.

Alessandra Ambrosio

Colectia va conţine imbrăcăminte cu preţuri accesibile, începând de la casual, până la ţinute formale ,de seară, dedicate persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani. Estetica produselor se bazează foarte mult pe stilul relaxant al Alessandrei, conţinând veste cu franjuri, rochii mini bufante şi accesorii denim.

„ Acesta nu e un hobby pentru mine. Am fost model pentru 15 ani şi designul este doar o extensie a carierei mele” a declarat îngeraşul de la Victoria Secret pentru WWD.  „Încă plănuiesc să modelez pentru lenjerie intimă, dar, în acelaşi timp, aceasta e o tranziţie de afaceri şi am de gând să o pastrez pentru mai mult timp.”

[articol „Alessandra Ambrosio”]

Ale by Alessandra a fost creată de compania modelului, Silver Sunrise, si  nu e deţinută direct de Cherokee. Parteneriatul cu retailerul va ajuta la producţie şi distribuţie ( reţeaua de vânzări se extinde în 45 de ţări) , şi au în plan să facă inaugurarea gamei în America latină.

„Ştiu ce imi place şi ce vreau să văd. Vreau să fiu mulţumită la fel de mult ca şi clientul”, adaugă Ambrosio, citându-i pe Domenico Dolce, Stefano Gabbana şi John Galliano ca şi influenţe în design.” Creez un brand care  reprezintă tot ce sunt şi în care am experienţă, pornind de la copilăria în Brazilia, călătoriile în jurul lumii,şi până la stabilirea în State acum 5 ani.”
Planurile de viitor sunt adăugarea în gamă de bijuterii, accesorii, costume de baie şi parfumuri.
„Pentru această marcă ne axăm mai mult pe piaţa de mijloc, deoarece, peste tot în lume, prezintă cea mai rapidă creştere şi nu e abordată corespunzător.  Aşa că ne gândim foarte mult la fiecare articol, pentru a nu fi doar o piesă unică de proastă calitate.” A declarat directul de vânzări Cherokee.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies