Blake Lively si Halle Berry s-au alaturat campaniei umanitare Gucci

Share

Zoe Saldana, Halle Berry si Blake Lively sunt doar trei din noile nume care s-au alaturat campaniei „Chime for Change” pregatita de Gucci. Actritele se vor alatura ambasadorilor si co-fondatorilor Beyonce, Salma Hayek sau Frida Giannini.

Blake Lively si Halle Berry s-au alaturat campaniei umanitare Gucci

Alte vedete care isi vor spune cuvantul la eveniment sunt Katy Perry, Freida Pinto, Evan Rachel Wood, Olivia Wilde sau Jada Pinkett Smitt, care s-au unit toate intr-un nou videoclip pentru a declara ca „totul este posibil pentru femeile din toata lumea”. In video-ul de dimensiuni reduse, ambasadorii evidentiaza trei dintre cele mai puternice unele cu care o femeie poate sa schimbe lumea: educatie, sanatate si justitie.

Beyonce dezvaluie ca ii spune fiicei sale in fiecare zi ca va putea ajunge presedinte, chiar daca nu are habar despre ce este vorba pentru ca are doar 1 an. Berry vorbeste despre ceea ce o inspira, in timp ce Perry si Pinkett Smith lauda impactul mediei, iar Giannini atrage atentia asupra importantei de a fi un model pentru generatiile viitoare.

Campania „Chime for Change” lansata de Gucci, are intetia de a strange fonduri si de a atrage atentia asupra problemelori femeilor din toata lumea.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news

Articole recente