HomeMODA Caciuli la moda pentru femei

Caciuli la moda pentru femei

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,2K views
Caciuli-la-moda-pentru-femei in MODA

Purtarea caciulii si ascunderea parului sub ea ar putea fi o solutie nu tocmai buna pentru sanatatea parului, insa este utila pentru a arata la moda. In plus, caciula ne tine de cald la cap in timpul sezonului rece.

Caciuli la moda pentru femei

Potriviti-va coafura cu o caciulita corespunzatoare, potrivit simtului vostru in materie de moda.

Iata cateva idei pentru purtarea parului sub caciula:

Pentru a fi chic si la moda in timpul sezonului rece, este indicat sa adoptati un stil care sa se potriveasca rapid cu articolele pentru acoperirea capului. Alegeti cea mai buna coafura, care sa mearga cu trasaturile voastre si care sa va ajute in crearea unei infatisari romantice.

caciula dama alba

Indiferent de croiala palariilor, fie ele mai ascutite sau mai rotunde, toate vor striga dupa o coafura corecta. De aceea, asigurati-va sa va imbunatatiti aspectul in functie de ultimele stiluri si folositi-va creativitatea pentru a obtine o infatisare de efect.

Coafuri cu bucle fine

Buclele fine si confortabile permit o infatisare naturala, lejera. De aceea, daca va decideti sa va completati coafura cu o caciula chic, lasata, asigurati-va ca nu veti ascunde toate aceste bucle sub ea. Introduceti sub caciula numai o parte, iar cele din laterale lasati-le sa curga frumos, pe langa fata.

caciula tricotata

Pe de alta parte, cele care poarta bucle uniforme le pot ascunde intr-o coafura mai stilata sau mai neglijenta. Alegeti una dintre alternative si prindeti parul intr-o modalitate sexi, lasand cateva bucle razlete.

Caciulitele pot fi plasate in diferite moduri, pentru un efect deosebit.

Caciulile de aviator

Exista o conceptie gresita, conform careia toate aceste stilate articole pentru acoperirea capului merg numai cu parul lung. Dimpotriva, si la parul scurt se potrivesc la fel de bine, mai ales daca aveti breton. Insa, acest mic detaliu poate face diferenta.

caciula blana femei

Caciulile aviator sunt foarte chic, la moda, avantajand orice coafura sau tunsoare, orice lungime de par.

Combinati-le cu o tinuta pe masura si veti obtine ceva extrordinar.

Palariile de fetru

Un accesoriu de inspiratie masculina, foarte chic, este palaria de fetru. Aceasta va va ajuta sa aveti o infatisare fabuloasa, stralucitoare.

Jucati-va cu lungimea parului si creati-va tot felul de aparitii, dintre cele mai diverse, pentru un efect vizual deosebit. Pentru parul scurt, combinati parul drept cu cel incretit sau ondulat.

palarie dama

Mai mult, un bob natural sau fals, creat cu ajutorul clamelor, sporeste si mai mult atractivitatea. Palaria poate fi purtata drept pe crestet sau, pentru o aparitie mai deosebita, intr-o parte…

caciuli dama iarnacaciula blana damacaciula iarna dama

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed