HomeMODA Cameron Diaz – noul director artistic in noua colectie Pour la Victoire

Cameron Diaz – noul director artistic in noua colectie Pour la Victoire

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 959 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Cameron-Diaz-noul-director-artistic-in-noua-colectie-Pour-la-Victoire.jpg

Cameron Diaz a acceptat rolul directorului artistic pentru firma Pour la Victoire. Noua pozitie este oarecum surprinzatoare, dat fiind faptul ca a avut cateva abordari de-a lungul anilor, iar experienta in moda nu exista, oricum are incredere si se adapteaza viziunii firmei. A spus pentru WWD.com ca: “ Nu fac abordari de fapt. Este ceva complet diferit. Fiind influentabila intr-o firma si in campaniile ei publicitare ii interesez. Imi place moda. Este o mare parte din viata mea. Se observa tot ce port. Influenteaza garderoba altor oameni, pentru ca asta e lumea in care traim.”

Desi in aceste zile si vremuri un designer celebru a devenit un cliché, actrita spera ca etica ei puternica va influenta succesul. “Nu pot vorbi despre etica de lucru a altcuiva. Stiu cum lucrez eu si stiu cand ceva este important pentru mine. Voi inverca sa imi fac treaba cat mai bine si sa sper la cel mai inalt punct. Nu toata lumea are succes sau da gres tot timpul. Tot ce pot face este sa imi iau o obligatie”, a spus actrita la interviu.

Cameron Diaz - noul director artistic in noua colectie Pour la Victoire

Actrita de 40 de ani este fericita ca are sansa unei relatii de prietenie cu firma. Planuieste sa creeze accesorii care sa reziste vremurilor: “Pour la Victoire imi da oportunitatea sa creez ceva fara varsta.” Planul ei este sa inceapa cu o colectie de pantofi, care va ilustra optiuni de buna calitate, vor fi confortabile, incat sa gaseasca pantoful perfect a fost o provocare pentru ea tot timpul. Cameron mai spune ca: “Stau pe tocuri 10 ore. Stiu confortul pe tocuri. Exista cativa pantofi pe care ti-ar placea sa-i porti, dar sunt durerosi. Cand eram mai tanara, era o lupta cu moartea in ceea ce privea pantofii. Vreau sa am niste pantofi minunati, functionali care au capse pe margine.”

Cameron Diaz - noul director artistic in noua colectie Pour la Victoire

Investitia filozofica este foarte aproape si draga inimii ei, de aceea clientii noilor oferte sunt femei in jurul varstei de 35 de ani, femei care iubesc imaginile bine sculptate. A constatat: “Daca cheltuiesti 500$ pe o geanta, ar trebui sa-ti fie partenera pentru intreaga viata. Asta inseamna o geanta pentru o femeie. Poarta tot ce este important in viata ta atata timp cat o cari.”

Asta nu inseamna, oricum, ca noile genti pe care le va aduce in magazine vor costa atat de mult. “Vrem ca produsele firmei sa fie accesibile pentru femeia muncitoare. Lucrez mult pentru bani. Vreau ca aceasta colectie sa fie sensibila, fie ca ai multi bani sau te cauti de maruntis,” asigura ea femeile moderne.

Cameron Diaz - noul director artistic in noua colectie Pour la Victoire

In timp ce aceste linii nu vor aparea in magazine pana la primavara, firma va aduce impreuna campanii de toamna si de sarbatoare, care se va numi “Alegerea lui Cameron” si care va aduce potentialilor cumparatori o idee mai buna despre cum vor arata noile linii.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed