HomeMODA Campania de toamna 2013 Hugo Boss

Campania de toamna 2013 Hugo Boss

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 827 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/06/Campania-de-toamna-2013-Hugo-Boss.jpg

Campania de toamna 2013 Hugo Boss este definita de tema “Moda Man Ray” si aduce supermodele ca Joan Smalls si Anja Rubik in lumina reflectoarelor. Lansata de fotograful Tom Munro in New York, Campania  Hugo Boss vine cu numeroase optiuni elegante, pentru urmatoarele luni.  Ca intotdeauna, firma aduce o multime de optiuni versatile care merita vazute, de la haine la accesorii. Aceasta este cunoscuta pentru perspectivele moderne si mai degraba minimalistice, iar noua linie pare sa urmeze aceste principii. Chiar si cadrul minimalist se potriveste perspective stilului definitoriu.

Campania de toamna 2013 Hugo Boss

Desi campania de toamna 2013 Hugo Boss aduce optiuni elegante si versatile pe care oricine ar trebui sa le caute, asta nu inseamna ca accentele moderne sunt complet ignorate. Firma se inspira din motivele artei decorative, pentru a aduce o vibratie proaspata ansamblurilor elegante. Imprimeurile monocromatice pot fi o alegere minunata, adaugand un aer proaspat imaginii tale elegante formale. Croitul serpuit  este una dintre cele mai bune caracteristici ale noii colectii.

Campania de toamna 2013 Hugo BossCampania de toamna 2013 Hugo Boss

Noua Campanie Hugo Boss pentru toamna/iarna 2013 vine cu o gama de rochii feminine si fuste elegante, fara sa neglijeze femeile care adopta vibratii masculine. De fapt, vibratiile masculine par sa defineasca cele mai multe dintre tendintele de sezon. Sacourile fabuloase si camasile albe sunt alte optiuni interesante pe care le evidentiaza Campania. Cauti sa investesti in accesorii fabuloase? Noua campanie Hugo Boss ilustreaza o multime de optiuni spectaculoase si in cadrul departamentului.

Campania de toamna 2013 Hugo Boss

Gentile negre elegante, ghetele pana la glezna si ochelarii, toate create cu aceeasi abordare moderna si minimalista am ajuns sa le cunoastem si sa le iubim. Reinventarea tinutei de birou poate fi o provocare, dar aceste optiuni fabuloase dovedesc ca putina creativitate poate fi durabila. Foloseste aceste tinute fabuloase ca surse de inspiratie si innoieste-ti garderoba de sezon cu obiecte moderne, dar versatile.

Campania de toamna 2013 Hugo BossCampania de toamna 2013 Hugo BossCampania de toamna 2013 Hugo BossCampania de toamna 2013 Hugo Boss

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed