HomeMODA Campania DKNY toamna 2013

Campania DKNY toamna 2013

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2013/08/Campania-DKNY-toamna-2013.png

Cara Delevingne deschide campania de toamna 2013 inca o data. Dupa campania sport, de aceasta data Cara Delevingne aduce o alura mai sofisticata pentru toamna. Piesele acestei colectii au fost filmate in numeroase locatii de Mikael Jansson. In afara de piesele britanice ale comunitatii modei, noile piese infatiseaza modele masculine Ollie Edwards, iar artistul graffiti Curtis Kulig a colaborat cu Smashbox pentru colectia de machiaj “Love me”.

Se pare ca firma DKNY s-a dovedit a fi o sursa de inspiratie pentru el: “Cand am fost prima data la New York si am ajuns la Soho, panoul faimos DKNY a fost cel mai apropiat lucru pe care a trebuit sa-l intampin. Este inima New York-ului si asta ma inspira.” Aceleasi calitati inspirationale pot fi atribuite imaginilor noii campanii. Cara este rafinata si sofisticata intr-o multime de imagini ocazionale.

Campania DKNY toamna 2013Campania DKNY toamna 2013

Inca o data, firma aduce o multime de piese moderne care pot fi purtate cu usurinta in orice garderoba feminina. De la haine moderne cu fler masculine, care vor fi unele dintre cele mai noi piese pe care trebuie sa le ai, la incaltari indraznete si ascutite, noua campanie etaleaza ofertele captivante care definesc noua campanie DKNY.

Imaginile contemporane aparute in noua colectie sunt perfect stilate cu un impact maxim. Intre contraste, tonuri fabuloase si piese moderne, noua campanie abunda in idei bune, care pot fi simplu aplicate in viata reala fara prea mult effort. Oricum, noile optiuni creeaza doar o parte din poveste. Cea mai noua campanie DKNY ofera si o introspectie destul de cuprinzatoare in noul sezon al accesoriilor.

Campania DKNY toamna 2013Campania DKNY toamna 2013

O multime de genti moderne, practice, luxoase, adidasi, ghete indraznete si pantofi ascutiti, ochelari de soare si de protectie sau ceasuri luxoase vor fi valabile in noua colectie a sezonului de toamna si poti vedea cateva dintre ele folosite in noua campanie a Carei Delevingne. Ai ochit vreo tinuta pe care ai vrea sa o porti pentru o transformare de sezon?

Campania DKNY toamna 2013Campania DKNY toamna 2013Campania DKNY toamna 2013Campania DKNY toamna 2013

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed