Campania Oscar de la Renta toamna 2013

Share

Campania Oscar de la Renta din toamna 2013 aduce cele mai elegante creatii in lumina reflectoarelor. Firma a apelat la modele ca  Patrycja Gardygajlo, Kate Bogucharskia si Iris Van Berne, pentru fotografii create de Norman Jean Roy. Alex White s-a ocupat de aranjarea lor, iar de manchiaj s-a ocupat Gucci Westman, in timp ce coafurile au fost create de Orlando Pita. Aceste imagini au fost postate pe OscarPRgirl Instagram, condusa de prim-vicepresedintele comunicatiilor globale Erika Bearman.

Campania Oscar de la Renta toamna 2013

Lansarea noii campanii a fost anuntata inainte de creare. Asteptarea a meritat, mai ales de cand toate piesele postate in colectia de toamna Oscar de la Renta sunt disponibile prin comanda. Noua campanie ilustreaza intentia de a oferi o noua si convenabila metoda de cumparaturi pentru clientii ei. Aceasta colectie este definita de stralucire si sofisticare in orice sens al cuvantului. Fiecare piesa a liniei emana rafinament de la cerceii colorati la halatele de printesa in tonuri bogate, vibrante.

Campania Oscar de la Renta toamna 2013Campania Oscar de la Renta toamna 2013

Firma, mereu concentrata de modelele feminine fara varsta, nu se abate de la norma. Colectia evita accentele masculine ale sezonului in favoarea broderiilor complicate, imprimeurilor florale si accesoriilor opulente. Noua campanie pare sa se axeze mai mult pe accesorii decat pe tinute. Piesele de bijuterie par a fi punctul focal al noii colectii de toamna 2013 a lui Oscar de la Renta.

Campania Oscar de la Renta toamna 2013

Lanturile, bratarile si brosele spectaculoase sunt piesele care ies in evidenta. Mai subtile prin comparatie, dar la fel de minunate sunt incluse in noua linie si posetele colorate, curelele frumoase sau sandalele colorate, care adauga un fler elegant pentru orice ocazie speciala in sezonul rece ce urmeaza.

Campania Oscar de la Renta toamna 2013Campania Oscar de la Renta toamna 2013Campania Oscar de la Renta toamna 2013


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news