HomeMODA Ce să NU porți în 2018 dacă vrei să ai stil

Ce să NU porți în 2018 dacă vrei să ai stil

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/12/Ce-sa-NU-porti-in-2018.jpg

Ne-am hotărât să îți spunem ce să nu porți în 2018 daca vrei sa ai stil, pentru că în ultimul timp s-au creat adevărate isterii în jurul unor trenduri penibile.

Înainte de a începe prezentarea concretă a elementelor pe care să nu le porți în 2018, trebuie să menționăm că nu ar trebui să te simți prost în cazul în care ai îmbrăcat aceste haine în anii ce au trecut. Acestea au fost, într-adevăr, la modă și chiar dacă ai cheltuit sume mari de bani pentru a le achiziționa, cel mai bine ar fi să le arunci sau să le păstrezi ca pe o amintire, ascunse, în spatele dulapului.

În ultimul timp am tot auzit de trendurile care ar trebui să dispară definitiv însă nu le-am băgat prea mult în seamă deoarece ne plăceau acele obiecte vestimentare sau tipuri de machiaj sau pentru că nu am fost niciodată atrase de astfel de tendințe.

7 piese vestimentare pe care NU trebuie sa le porti in 2018

Papucii cu blană

Trebuie să recunoaștem că, în anii ce au trecut, papucii cu blană au fost o adevărată atracție, mai ales pentru femeile îndrăznețe care și-au dorit să iasă din anonimat.

Acest tip de încălțăminte de toate culorile s-a purtat atât la fuste, cât și la blugi, atât pe caniculă, precum și pe ploile torențiale.

Deși au fost atât de populari, cu siguranță majoritatea femeilor i-au urât din tot sufletul și abia au așteptat să dispară trendul. Iată că în 2018 sfârșit am scăpat de dubioasa încălțăminte, deseori asemănată cu o veveriță blănoasă și colorată.

Sperăm că toate femeile vor abandona „animăluțele” celebre și vor trece la un tip de încălțăminte mult mai normală.

Ciorapii din plasă

Chiar dacă au fost populari o perioadă îndelungată, au fost purtați în nenumărate moduri, iar cele mai multe dintre noi am fost îndrăgostite până peste cap de ei, trebuie să uităm definitiv de ei, deoarece, de azi înainte se încadrează la categoria „ce să nu porți în 2018”.

Deși îți plăcea la nebunie să îi porți cu fuste sau sub blugi rupți, tip boyfriend, renunță la acest tip de ciorapi, deoarece nu mai sunt deloc la modă. Dacă nu poți trăi fără ei, încearcă să le găsești cât mai repede un înlocuitor, asta dacă nu vrei să fii arătată cu degetul de fashionistele adevărate care i-au aruncat de mult.

Nu te mai atașa emoțional de astfel de obiecte și renunță la ele în momentul în care se demodează.

Uită de genele imense!

Chiar dacă în ultimii ani au fost la modă genele cât mai încărcate, pline de volum, de acum ar trebui să uiți de genele false, dar și de cele care se aplică fir cu fir, cele care dau senzația de piciorușe de păianjen. Este adevărat că este mult mai ușor să ieșim pe ușă fără să ne machiem în momentul în care ochii noștri sunt deja conturați cu ajutorul unor astfel de gene, dar în anul 2018 nu se mai poartă cele foarte încărcate.

Optează pentru gene extrem de naturale, dacă ții neapărat să ai gene false sau extensii, sau folosește doar un rimel pentru alungire ori pentru un plus de volum.

Genele naturale vor fi întotdeauna mult mai fermecătoare și ar trebui să te gândești la acest lucru în momentul în care ești gata să cedezi și să îți faci o programare la salon.

Chokerele

Au fost o perioadă îndelungată la modă însă în momentul în care s-a aflat istoria lor, au început să dispară treptat din cutiile de bijuterii ale femeilor.

Colierul numit chocker a fost asociat cu moda couture însă istoria sa este una extrem de îndepărtată. Acest colier a fost purtat, de-a lungul timpului, de femei din mai multe culturi. Principalele țări în care s-a purtat chockerul au fost China, India și Egiptul.

Celebrul chocker a apărut în urmă cu mii de ani în Imperiul Sumerian, în Mesopotamia și în Egiptul Antic.
În acea vreme se considera că aceste bijuterii oferă atât protecție, cât și puteri speciale. Atunci când femeile purtau chockere roșii, acestea purtau doliu. În acea perioadă, se organizau petreceri la care puteau participa doar cei care aveau rude ucise, aceștia fiind recunoscuți datorită celebrelor chockere roșii.

Mult mai târziu, începând cu anul 1860, chockerele erau asociate cu prostituția însă în epoca victoriană au fost purtate și de familiile regale.

Începând cu anul 1940, chockerele au devenit extrem de populare și în America, moda răspândindu-se astfel în întreaga lume.

Mai târziu, în anul 1944, colierul a primit denumirea de „zgardă de câini”.

Rochiile furou

Rochiile furou au fost extrem de populare în ultima perioadă însă începând cu anul 2018 ar trebui să uităm definitiv de ele. Rochiile de acest tip au devenit foarte populare datorită nenumăratelor vedete care au optat pentru o astfel de ținută pe covorul roșu.
Uită de aceste rochii lejere și înlocuiește-le cu altele mult mai complexe.

Pantalonii evazați

În ultima perioadă, au redevenit la modă pantalonii evazați care făceau furori în anul 1970. Fie că vorbim de pantalonii colorați, din material subțire, sau de jeanșii clasici, albaștri, ar trebui să uiți o perioadă de ei și să îi înlocuiești cu cei conici, cu talia înaltă.

Colanții

Colanții au fost extrem de populari în ultimii ani însă, oricât de comozi ar fi, de acum ar trebui să nu îi mai porți. Oricât de bine ai arăta, colanții vor face ca picioarele tale să pară extrem de inestetice și cu siguranță nu ți-ai dori acest lucru…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed