Home MODA Ce spun despre tine culorile pe care le porți

Ce spun despre tine culorile pe care le porți

autor Elena Yvette
617 views 5 minute timp de citit

Culorile pe care le porți spun întotdeauna ceva despre tine. Nu e nevoie de cuvinte pentru a exprima ceea ce simți, deoarece acest lucru este făcut mult mai rapid de culorile hainelor tale. În continuare, vei afla ce spune fiecare culoare despre tine.

Ce-spun-despre-tine-culorile-pe-care-le-porți

Roșu aprins

Aceasta este una dintre cele mai puternice culori existente. Dacă porți ceva în această culoare, cu siguranță vei fi remarcată. Nu contează că este vorba despre o rochie, un sacou sau un simplu accesoriu, cu ajutorul acestei superbe culori te vei face remarcată. Dacă îți place să te afișezi purtând această culoare, înseamnă că ești o persoană energică, sexy, provocatoare, interesantă și extrem de plăcută de toți cei din jur. Uneori, ai tendința să fii prea agresivă și temperamentală.

Roșu închis

Dacă această culoare se află printre preferatele tale, înseamnă că ești o fire caldă, cumpătată și cu picioarele pe pământ. Preferi să nu arăți prea mult și să aștepți mereu să fii descoperită de posibilii parteneri de viață. Atunci când cineva te enervează, îți faci un întreg plan după care să acționezi în următoarea situație. Totuși, ești o fire extrem de prietenoasă, dar doar până la punctul în care ești călcată pe coadă.

Roz fuchsia

Ești o persoană extrem de îndrăzneață și jucăușă. Îți dorești să fii mereu în centrul atenției atât datorită hainelor, cât și a personalității tale. Din această cauză, dacă nu ești atentă, poți avea un comportament de prost gust față de cei din jurul tău, iar acest lucru îți strică imaginea.

Roz pastel

Ești o fire extrem de delicată, exact la fel ca și culoarea ta preferată. Ești extrem de romantică și afectuoasă cu toate persoanele care îți sunt dragi. Pari o persoană inocentă, iar uneori ești mai romantică decât ar trebui. Dar, bineînțeles, nu poți fi mereu pe placul tuturor. Important este să te simți tu bine în pielea ta.

Portocaliu puternic

Dacă porți des această culoare, înseamnă că ești o fire jucăușă, dar care știe, atunci când trebuie, să se comporte ca un adult. Ai mereu zâmbetul pe buze și ți se repetă des cât ești de fermecătoare. Ești extrem de activă, îți place să comunici cu cei din jurul tău, iar din această cauză, uneori poți spune mai multe decât ar trebui. Te faci plăcută în cele mai multe situații, iar acest lucru îți aduce foarte mulți prieteni.

Maro ciocolatiu

Ești dulce precum ciocolata și de aceea alegi să te îmbraci în această culoare apetisantă. Ești mereu binedispusă și excesiv de prietenoasă. Cei care au nevoie de un sfat, apelează mereu cu încredere la tine, pentru că sunt conștienți de abilitățile tale de a le readuce buna dispoziție. Ești realistă și, uneori, chiar prea cu picioarele pe pământ. Nu trebuie să uiți să visezi.

Galben aprins

Ești mereu veselă și îi umpli de bună dispoziție pe toți cei din jurul tău. Ești energică, te îndrăgostești foarte repede, dar la fel de repede te poți detașa de persoane. Uneori, îți trădezi apropiații pentru a-ți proteja interesul.

Verde-frunză

Ești mereu preocupată de sănătatea ta și îți place să fii înconjurată, de fiecare dată, de cei dragi. Vrei să înveți în permanență lucruri noi, să ajuți necunoscuții, dar și mediul înconjurător. Uneori, ești prea cu capul în nori, visezi prea mult și uiți să te mai uiți și în jur, la realitatea adevărată.

Verde măsliniu

Pare că te îmbraci mereu în haine militare, dar acest lucru nu te deranjează absolut deloc. Îți place disciplina, ești conservatoare, iar de multe ori ești prea strictă și le impui acest lucru și celor din jurul tău. Din această cauză, îți întristezi prietenii și îi faci să se îndepărteze de tine.

Albastru marin

Ești extrem de conservatoare, autoritară, iar prietenii tăi se pot baza mereu pe tine. Ești o persoană loială și ai încredere mereu în forțele proprii, pentru că te cunoști foarte bine. Uneori, cei din jurul tău au impresia că ești prea rece, asta până le dai ocazia să vadă cu adevărat cum ești.

Albastru aprins

Ești o fire energică, iar cei ce stau pe lângă tine sunt întotdeauna impresionanți de tine. Ești mereu amuzantă și pentru tine pare că nu există zile rele. Totuși, dacă nu ești atentă, poți cădea extrem de ușor în depresii grave din care îți va fi foarte greu să ieși.

Violet

Ești extrem de spirituală, creativă și reușești să ieși cu bine din toate situațiile-limită. Ești mereu cu capul în nori, iar acest lucru este extrem de atrăgător.

Gri

Ești o persoană clasică, liniștită și extrem de rațională. Te gândești de mai multe ori înainte de a face ceva și iei mereu decizia potrivită.

Negru

Ești foarte elegantă și misterioasă. Uneori, pari atât de puternică și de sigură pe tine, încât îi intimidezi pe toți cei din jurul tău. Nu exagera cu purtatul hainelor negre, deoarece vei da impresia că ai ceva de ascuns…

Alb

Ești calmă, inocentă și mereu dornică de a-ți face prieteni noi. Totuși, câteodată ai tendința de a fi foarte rece cu cei din jur.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies